Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Klára je mladá a úspešná lekárka. Je čerstvo zasnúbená s kolegom Robertom, keď jej do života vstúpi jej stará láska Tomáš. Klára z jeho príchodu do nemocnice nie je nadšená, pretože jeho prítomnosť v nej oživuje bolestné spomienky na minulosť, kedy ju Tomáš nechal len pár dní pred ich svadbou. Klára sa bude musieť vyrovnať s faktom, že Tomáša bude denne vídať, pretože opäť prijal miesto chirurga na kardiológii. Stalo sa tak potom, ako asistoval pri záchrane života mladého dievčaťa s vrodenou srdcovou chybou, ktoré do nemocnice priviezol záchranársky vrtuľník rovno z lyžiarskeho strediska. Stav dievčaťa sa náhle zhorší a jedinou jej šancou na prežitie je okamžitá transplantácia... (TV Markíza)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (8)

Doktori (2014) 

Řekněme v rámci vztahových a doktorkých a vztahových doktorských seriálů se jedná o nadprůměr. Vyloženě hlouposti nebo sázka na retardovaný humor tam není, je to sympaticky obsazeno - na J. Bárdos a Aničku Sakmárovou ( bulvárem nazývanou slovenskou Angelinou Joley ) se hezky kouká a hoši Bárta, Révai hrají dobře a záda jim jistí herecká jistota Kostolný a řada slovenských legend ( nej moje oblíbenkyně paní Kronerová), takže ikdyž je to takové klasicky televizně ploché a předvídatelné ( milostné trio skončí tak jak si člověk řekne v prvním díle) dám dvě silné hvězdy, protože stál za to už jen kvůli dílům E03, který byl regulerně zábavný a E07 který byl regulerně šokující - obzvláště životní role Maštalíra, jestli ho někdo vůbec poznal. ()

Srdcu nerozkážeš (2014) (E01) 

Začátek je teda velkopodívaná - Tatry, sníh, sjezdovka a pak se z toho vyklube průměrná vztahovka a jako lékařský film tam je celkem nulová akce, ale pozitiva to má - působí to v rámci vztahových seriálů inteligentněji, obsazení sympatické ( trpím na J.B:) tak možná z toho něco vypadne, ale zatím to moc do děje nevtáhlo. ()

Don Chuan z Plachtiniec (2014) (E03) 

Ale jo Don Chuan z Plachtiniec byl zábavný a stejně tak neteř primáře. ()

Goďaver lava (2014) (E04) 

Cikánský cirkus s mysteriem? Ale jo. ()

Strelci (2014) (E05) 

Hodně slabý díl. Westernová zápletka slabá a hypochondryčka vyloženě trapná. ()

Travesty show (2014) (E07) 

Polovina konzervativních diváků asi zvrací, ale já dám v tomto díle plném, travestitů, homosexuálů a mazlení s doktorem Kostolným ( to je na křeč smíchy ) pět hvězd, protože jestli mne něco rozsekalo tak to byl drsňák Maštalír z Čáry. Já ho poznal jen podle hlasu. Kdo ho pozná vyhraje dva bludišťáky. ()

Pasca na chobotnicu (2014) (E09) 

Trojuhelník Bárdos-Bárta-Révai míří do průhledného finále hrozně okatě a navíc děsně pomalu, v tomto díle to navíc zdržuje tragická story s bezdomovcem. ()

Srdce na kašu (2014) (E10) 

Tak nějak nepřekvapující finále.... ()

Reklama

Reklama