Reklama

Reklama

Manželský pár v kríze sa presťahuje do idylického domu pri jazere. Ich vzťah je opätovne otestovaný vo chvíli, keď si ich mladá dcéra nájde nového imaginárneho kamaráta, ktorý môže, ale aj nemusí byť skutočný. (zdenotvor)

Recenze (12)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja osobne som Gieraschovi niekedy fandil, ale to nič nemení na veci, že tentokrát sa jedná o tú najväčšiu kravinu, akú vôbec natočil. Nudné, trápne, otravné, pomaly až nesledovateľné. Hysterická a nesympatická matka, protivné autistické decko, imaginárny kamarát a nekonečné hádky o tom, čo je reálne a čo nie, a väčšinu stopáže drísty úplne o ničom. Že sa tam v záverečných piatich minútach konečne niečo objaví, už situáciu nezachraňuje. Vlastne ani tá maska a jeden mizerný mord za nič nestoja. Tento režisér u mňa pomaly končí a s týmto "hororom" môže ísť tak akurát do prdele. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladí rodičia s autistickou dcérou sa rozhodnú presťahovať do domu, ktorý stojí pri jazere, aby pomohli zlepšiť stav dcéry. Ani to nepomôže, pretože ich dcéra si v novom príbytku nájde nového imaginárneho kamaráta a jej stav sa neustále zhoršuje. Postupne začína byť v ohrození celá jej rodina. - Tak v tomto prípade režisér urobil krok vedla a svoju slubne rozbehnutú kariéru posunul o krok späť. Napriek asi 70 minútam celkového času tu až do úplného záveru, ktorý tiež nie je velkým prekvapením, nefunguje vôbec nič. Asi to bolo nízkym rozpočtom, ale aby si tvorcovia nemohli dovoliť ani statív na kameru, to už je fakt trochu príliš. Niekolko zaujímavých scén sa našťastie našlo a maska v závere sa mi zdala celkom podarená, takže tomu velmi slabé dve dám. + herečka z The Magicians + herec z The Last House on the Left a Cabin Fever 2: Spring Fever + herečka z Lights Out ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Gieraschovi fandím, ale touto nevýraznou novinkou si asi moc ľudí nezíska. Nejde síce o klasickú, otrepanú duchárčinu / haunted house, ako by sa mohlo zdať, no je to celé pojaté tak opatrne, že hoci je ten záver vcelku fajn, dovtedy sa vlastne nič extra neudeje. Ja však tie slabšie 3* dám aspoň pre to, že som sa napriek všetkému nejako nenudil, herci boli fajn, natočené je to príjemne a výrazne tomu pomáha kratučká stopáž. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film po většinu času připomíná spíše jakési rodinné drama a fandové hororového žánru si budou muset počkat až do samotného závěru. Jenomže kolik z nich vydrží u filmu až do konce, když zbytek příběhu je do jisté míry dost nezáživný? Pořád jen samé hádky, výčitky, vzpomínání na staré časy a stagnující atmosféra. V jednu chvíli to vypadalo, že se to tvůrci pokusí zaplnit milostným trojúhelníkem (mladá Natasha Bassett rozhodně nebyla k zahození – no ani Anne Dudek nebyla špatná), ale i tady nakonec ostrouháme.    Veškerou pozornost si tak pro sebe bere malá dcerka, která kreslí divné obrázky, má výbuchy vzteku, trpí náměsíčností a ještě se okolí ní motá starý chlápek, který by jí rád pozval na své akvárko a rybičky. Je snad on tím přítelem a záhadnou postavou z malůvek? Nebo se v jezeře skutečně schovává něco mnohem děsivějšího? Na tyto otázky dostaneme odpovědi až v samotném finále. To je však rychle odbyto a tak hororovým nadšencům zůstanou jen oči pro pláč.    Ačkoliv celková délka filmu není nikterak dlouhá, opravdu záživných pasáží je tu minimum a divák se bude spíše nudit. Pokud si tedy nelibujete v podprůměrných dramatech. Co se hereckých výkonů týče, tak tady bych zas až tak kritický nebyl. Herci toho neměli moc co hrát, ale podali vcelku dobré výkony. Hlavně tedy obě dámy, ale ani ta malá holka mi nelezla zrovna na nervy a to děcka v hororech zrovna moc nemusím. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Gierasch už za sebou sice má pár koukatelných filmů, ale tenhle k nim rozhodně nepatří. Tady je špatně úplně všechno od herců přes příběh až po mizerný vizuál. Ze všeho nejvíc mi lezla na nervy protivná holčička a především její hysterická matka. Těm jsem přál vraždu, smrt, zabití takřka od začátku. Samostatnou kapitolou pak byl onen imaginární kamarád, který působil jako špatný vtip. Ostatně jako celý film. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Horor?! Tak to jděte do*pr*de*le! To ani náhodou! Drama o páru v krizi, co se jede vycachtat k jezeru a náhodou jejich postižená dcerka začne kámošit s místním podivínem. Málem jsem z toho zdementněl a dostal trvalé následky. Ani ten "hororový" konec to nezachránil! 0% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak tady se jedná opravdu o těžký sranec,který může uspokojit maximálně tak Psychora. Manželský pár a jejich autistická dcera jedou na návštěvu do baráku u jezera. Jejich dcera tam začne mluvit s jakýmsi Rybím mužem,o kterém si její rodiče myslí,že je imaginární on,ale existuje. S hororem to moc společného nemá jelikož 95 procent stopáže se tam někdo věčně hádá a cca 10 minut před koncem se tam něco objeví a vezme s sebou to děcko. ()

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelné autistické děcko v hlavní roli, nic moc efekty a totálně dementní příběh, nemůžu uvěřit tomu, že tohle do háje někdo myslí vážně... ()

koblenzer53 

všechny recenze uživatele

Mě se na to celkem v pohodě koukalo. Opravdu hezký dům. No, dlouho jsem uvažovala, co z toho vypadne a tak nějak jsem tušila.. Takže já dám asi dvě silnější fish hvězdičky. Takový film k večeři či svačině, nejlépe nějaké rybě. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Aj snímky patriace do odpadu by mali mať svoju česť, tento ju však nemá! Absolútne primitívna tuposť s príšerným príbehom a hercami. Scenárista spravil zásadnú chybu, všetko sa malo začať tým, že príšera vezme Emmu do jazera a skončiť vrešťaním rodičov... áno, veľmi vhodné na krátkometrážny film... tak do jednej minúty. ()

Reklama

Reklama