Reklama

Reklama

Čekárna

(studentský film)
  • Velká Británie The Waiting Room
Krátkometrážní
Česko, 2014, 5 min

Obsahy(1)

Mladá žena se probudí na břehu řeky, vstane a jde zmámeně vpřed. Prochází travou i obilím a velmi záhy postřehne, že na podivné cestě není sama. Potkává muže, ženy i děti. Všichni někam směřují, ale zdá se, že nikdo netuší, kde je cíl jejich cesty. (Snorlax)

Recenze (6)

apokar 

všechny recenze uživatele

Jak už píší jiní - od začátku je jasné, o co půjde. Přesto je člověk zvědavý, jak to bude ukončeno. Rozhýbaná, jakoby reportážní kamera, je zřejmě záměr, byť pro mne trochu rušivý. Výborná hudba, zvyšuje napětí. ()

Gonzi 

všechny recenze uživatele

Celkem mi vadila barevná plochost snímku. Podrývalo to dravost ohnivých výbuchů. Což je druhá věc - dle mého názoru by tento film snesl větší množství těchto výbuchů. Stejně tak choreografie akčních scén - při jediné davové akční scéně bylo vidět, jak hl. hrdinka překonává davy nepřátel jakoby nic, aniž by bylo jakkoli vidět jakým způsobem je proráží. V tomto směru byla choreografie tak špatná, že bych snad i ocenil hyperrychlý střih z detailu na detail. A to prosím jinak přehlednou kameru chválím a vyhledávám! Alespoň že ta hlavní hrdinka byla řádně sexy - to mi zážitek částečně zachraňovalo. ()

Reklama

Reklama