Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po propuštění z vězení se José Luis Torrente nachází v  "novém" Španělsku, kde se už neplatí eurem a Katalánsko je odtrženo od Španělska. Zanedlouho se Bouřlivák pouští do další ze svých akcí, tentokrát má za lubem vykradení kasina v duchu filmu Dannyho parťáci. Nejprve tedy musí sestavit bandu schopných zlodějů, vymyslet plán k provedení loupeže a pustit se do akce... (TommyLee)

(více)

Recenze (7)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Co jsem čekal,to se naplnilo.Liché díly jsou prostě špatný a pětka není vyjímkou.Segura zapne plyn na konci a nahodí na plac Baldwina,který má docela i time před kamerou.Bohužel chyběl humor,dvakrát se tak zasmál a to bylo vše.Konec díky trikům nahodil i akční vložku a celkově posledních 15 minut bylo fajn a klidně se mohlo rovnou začít tady,než vymýšlet loupež.Motivy jsou už za zenitem a Segura se svým Atleticem poukazuje občas na denní chvilky španělů co je vše sere.Euro,černoch...Nic nového pod sluncem,spíše pod mrakem.Čtyřka bude nepřekonatelná.40% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na patýho Bouřliváka jsem se těšil jak na smilování boží a když jsem se dověděl, že frajer s nickem "flavik" udělal titulky propad jsem absolutní euforii (díky Ti, chlape ), jenže ač úvodní scéna vypadala luxusně, Torrenteho pouští z krimu do "novýho" světa, jeho zpěvák je zhanoben, jeho auto slouží jak noclehárna pro hnědku v dresu Realu Madrid se jmenovkou "Messi" , stadion Atletika sbořen a sám Bouřlivák svolává největší retardy z okolí k akci nmělo to už v sobě tu absolutní nekorektní bombu za bombou o nechutnostech nemluvě, sice scéna kdy líže hajzl, aby si šnupnul zbytku drogy doplněná dialogem "něco jsem slíznul, ale nevím co" byla super luxus, stejně jako jeho antréé, kdy se bouřlivák nejdřív mistrovsky nažere a pak jde za děvkama a já si říkal jooo mám zpět svýho vrcholového idola, jenže pak začala jakási podivuhodná hra na dannyho parťáky, která mě teda vůbec, ale vůbec nebavila, občas tam nějaké to bouřliváctví problesklo, ale když si vemu ten nekorektní punk z předchozích dílů, tak je to nebe a dudy. Jasně pak závěr s letadlem to už bylo hodně dobrý, ale tentokrát víc jak 3* dát nemůžu, hrozně mě to mrzí, protože bouřlivák toho má dětem hodně co předat a naučit, ale spíš teda v předchozích dílech. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už to není ono, bohužel. Bouřlivák vyleze z věznice a zjistí, jak se svět změnil. V autě mu bydlí nějaká hnědka, hrob jeho oblíbeného zpěváka je posprejovaný a stadion Atletica Madrid srovnaný se zemí. K tomu se Katalánsko odtrhlo od Španělska a všichni ti mongoloidi, co se kolem Bouřliváka točí, jsou až nezvykle agresivní a na Bouřliváka drsní. Přitom on byl vždycky ten, kdo nabádal ke společným náhonům na pátračce nebo kdo určoval v bordelu, ke komu půjde jaká děvka. Začátek fajn, prostředek docela nuda a závěr docela ušel. Po akční stránce super a překvapení určitě i to, že se mu ve filmu objevil Alec Baldwin. Jinak je to po geniální čtyřce docela zklamání. A to jsem se tak těšil. Každopádně díky flavikovi na titulky, na ty jsme čekali léta jak na smilování. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Torrente speciálně nevyhledávám, ale když ,,pětka,, má tolik energie, tak se nebráním ani dalších dílů. Rozhodně zábavnější než jinde kolikrát již i ten druhý díl. Lepší 3 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tak opäť jeden zo slabších častí z tejto ságy. Škoda, že pán Segura a jeho kamaráti sa snažia opakovať stále to isté len v iných šatách. Nehovorím, že nie sú dobré momenty, ale je ich skutočne málo. Prekvapil ma účinkovanie A. Baldwina. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

liberita 

všechny recenze uživatele

O sérii Torrente som už síce počula, zhliadnuť sa mi však zatiaľ podarilo len tejto jej piaty diel. Neviem či ľudia, čo naopak predchádzajúce diely už videli sú už na podobný humor zvyknutí a možno teda lepšie pripravení, ja som nebola a možno aj preto mi príliš nesadol. Mám španielske kino rada, toto však bola až príliš zbesilá jazda, v ktorej poriadne nič nedávalo zmysel a na každom kroku sa vynárala nejaká nelogickosť. Jedna hviezdička za pár vtipov a niektoré narážky na slávnejšiu sériu Danny´s Eleven s Georgeom Clooneym. Plus naozaj netuším čo v tomto filme robí Alec Baldwin, asi išlo o pokus apelovať na medzinárodné (US) publikum. Viac ma potešilo cameo Ricarda Darín, ktorý piatemu Torrentovi v mojom ponímaní vyniesol druhú hviezdičku. ()

TommyLee 

všechny recenze uživatele

Torrente opět v akci, tentokrát se po propuštění z vězení pustí do vyloupení kasina se svými kumpány. Bouřlivák opět jede vtípky a narážky jako na běžícím páse a nebere si servítky s ničím a nikým. Nutno uznat, že čtvrtý díl byl o trochu lepší, ale i přesto si pátý díl zaslouží 5 hvězd. ()

Reklama

Reklama