Reklama

Reklama

Recenze (5)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zapadlé, vylidněné městečko, opuštěná škola a psychopat, který chytá lidi a nechá je vyhladovět tak dlouho, až jsou schopni kvůli žrádlu zabít. Film, slabší, 2 x jsem během koukání na film zaspal. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Fight for your food!!! Trojica na road tripe v opustenom meste sa vďaka zvedavosti zamotá do budovy, kde ich uväzní miestny maniak, ktorý ich zapojí do svojskej hry o prežitie... Na to, že ten film bezostyšne trvá vyše hodiny a pol, je dosť nudný a stereotypný. Hrdinovia ešte ako-tak ujdú; hlavne fešanda Mariah Bonner, ktorá má nejaký ten „boner“ potenciál a celkovo úvod zlý nie je; fajn prostredie, trocha tajomna, neistoty, naháňačky... Ale potom už sa to preklenie len na ušmudlané, repetitívne a hysterické klietkové naťahovačky, čo ma unavovalo. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Není to uplně špatně provedené i pár světlých momentů se najde, příběh zajímavý herci na střední cestě, prostředí celkem dobře vybrané a podle mě to za podívaní stojí. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Neprávem pozapomenuté a nedoceněné béčko, nebýt skákající ruční kamery a frenetického švenkování, šel bych klidně na plný počet. Zásluhu na tom má: 1. Námět. Zápletky o zdgenerovaných/zmutovaných buranech/kanibalech, vraždících pro zábavu/pro maso měšťáky projíždějící jejich prdelákovem, se mi sotva kdy omrzí. 2.Herci. Už dlouho jsem v nějakém podřadném béčku neviděl tak uspokojivé a uvěřitelné herecké výkony všech zúčastněných, včetně vedlejších rolí. Hlavně hlavní trojlístek dvou bráchů a holky jednoho z nich mi perfektně sedl. 3.Výprava a interiéry. Nebýt už vzpomínané zmršené kamery, vizuální stránka je nadmíru dobře profesionálně zmáknutá, lokace jsou věrohodné a přirozené, žádné blbé studio, ale syrové prostředí nějaké průmyslové budovy s tou správnou jetou patinou. 4.Povinný šablonovitý epilog, který je příjemnou pralinkou na závěr. ()

ciapok odpad!

všechny recenze uživatele

keď som mal asi 11 rokov, hrali sme sa s kamošmi na špeciálnu jednotku, strelivo boli šišky a strašne nás to bavilo. Pri tejto hre na horor musel byť otrávený snáď aj režisér. Akože, použil toho hodne, čo pochytil v kadejakých filmoch, ale nejak to nepekne zlátal dokopy a nie je to veľmi pôsobivé. ()

Reklama

Reklama