Reklama

Reklama

Apokalypsa ve znamení zvěrokruhu

(TV film)
  • Kanada Zodiac: Signs of the Apocalypse (více)

Obsahy(1)

Na Zemi dochází k sérii neobvyklých katastrof. Na pomoc je povolán vědec Neil Martin, aby jako odborník prozkoumal tajemný zvěrokruh, který byl nalezen v Peru a mohl by s tím souviset. V jeho středu se skrývá kámen se zvláštními schopnostmi, který bude klíčem k celé záhadě... (TV Prima)

Recenze (20)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Další snímek na pomezí fantas magorie v žánru katastrofického sci-fi. Takovýchto snímku už vzniklo tolik, že by jeden nevěřil, že se dá ještě vymyslet něco originálního. A ejhle, dá. Katastrofy podle zvěrokruhů. Dějově naprostá slátanina, atmosféra jak z nepovedené videohry. A speciální efekty? Raději se radši ani nezmiňovat. I tento snímek může sloužit jako varovný příklad toho, že pokud není kvalitní scénář a potřebný rozpočet, není potřeba se pouštět do natáčení. Paskvilů je již natočeno více než dost. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Tak to, že to bude debilní jsem očekával, ale že to bude většinu času docela nuda, to je u filmu tohodle ranku docela problém. Příběh skoro neexistuje, triky jsou totálně k zeblití a většina postav je tak protivná, že je máte chuť zabít. Jako kulisa k jiné činnosti to ujde, jako cokoli jinýho dost na hovno. /20% a 1*/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně docela špatné. Snaží se to být zajímavé, ale je to už od začátku jen přeplácaná blbina, která alespoň sem tam přinese něco, co by se dalo nazvat celkem cool efektem, trikem, anebo prostě jen scénou, která jako kdyby byla vystřižená z "MacGyvera" nebo podobného seriálu. Jen tomu schází cokoli, co by vás s filmem nebo postavami svázalo. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Nápad se zvěrokruhem je celkem zajímavý. Ale jinak je film v podobě katastrofy úplně mimo mísu. Herecké výkony, triky, scénář....vše v céčkové kvalitě, kterou nezachrání ani umocňující hudba. Škoda promarněného potenciálu. 15% ()

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Je to jako plošinovka z devadesátých let. Do příběhu se vyplatí nerýpat, protože jednak za moc nestojí a stejně o něho ve skákačkách nejde. Hratelnost mají táhnout variabilní nepřátelé, časový limit a zvyšující se obtížnost. A pochopitelně boss na konci levelu. Tady je to pořád ten samý a ke své a naší smůle nic nevydrží, nic nepředvede. Myslel jsem si že má Aaron Douglas na víc. Grafika odpovídá, jak už jsem řekl, devadesátým létům. Na tehdejší dobu pecka, dnes už vzbuzuje nostalgii. Akce neoslní a o atmosféře se nedá mluvit. Ještě že je za chvilku po všem. Zbývá pogratulovat hrdinovi že zachránil svět a kdyby obraz okamžitě nezhasl a nenaběhly titulky, tak by snad získal i tu princeznu. Třeba o ni půjde ve druhém dílu. ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct. Nízkorozpočtobej katastrofickej film. Člověk se i semtam zasměje, protože nevěří, že vidí skutečně to co se v TV právě odehrává. Už po první nedotaženém digitálním efektu s ohromnou masou vody jsem si řekl, "ok ber to jako kulisu za ostatní večerní činností" a tak jsem tomuto filmu dával asi 20% pozornosti a stejně bych byl schopen přesně převyprávě, co se tam dělo. Průhledný, bez nápadu a s nízkým rozpočtem.. Ach jo. Útěchou buď už jen to, že jsem, jak psala už i Kleopatra, viděl i horší.. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Nesmyslný film, jehož jedinou drobnou zajímavostí je účast druhdy úžasného protagonisty Návratu do budoucnosti (i jiných filmů) Christophera Lloyda. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

„Merisi! Vám to je smiešne?“ Sadal som si za stôl, i keď predtým som vyzvracal zážitky na priemerne čistom záchode. Kľučku som otváral radšej rukávom od H.I.S mikiny. „Ani nie. Keď...Keď ja som otvoril dvere a oni normálne súložili na stole. Dvere som zavrel, ale ten pocit, poviem Vám...“ „No dobre nechajme to tak. Čo to zastavilo?“ „Úprimne? Netuším. Všetko sa to tam dialo bez príčiny, bez kauzality, následky sa neriešili, všetko sa otváralo, žiarilo, fúkalo ako chcelo. Jediná vec sedela. Chlap čo stratil ženu ale má syna, s ktorým nemajú dobrý vzťah, žena vedkyňa s jej dievčenskou pomocnou silou a zloduch bez príčiny, čo len strieľa. Rátal som, rátal, ale chýbal mi tam ten posledný prvok. Niekto šibnutý, cvok, ktorý im dá tú žiarovku tesne vedľa hlavy. Prišiel až po cca hodine a to je rekord...“ „Čo ste vlastne celý čas robil? A nechoďte na mňa s tými sexuálnymi narážkami!“ „Ani neviem, len som sa tak motal a premýšľal, či do tej diery v strede zverokruhu strkali MAyovia svoje údy...“ Ani som nedohovoril a už som mal vykrútenú ruku, šupli ma do auta, prešli cez nejaký hologram do podzemia, a z hory nejaký modrý bluray lúč... Jednoducho haluze...(videné 15.04.2015,HDrip) ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Je duben jdu ven a tam je příšerné počasí tak jdu zpět domů zapnu Tv. COOL a hle počasí se jeví oproti tomu čeho jsem svědkem přímo luxusně příště i kdyby padali kobylky tak tam raději zůstanu, další zbytečný film a že jich je v posledni dobu pěkná hromada. ()

listo odpad!

všechny recenze uživatele

Ústředním artefaktem, kolem nějž se točí děj, je modrý blikající kámen. Ne, skutečně jsem se nepřeklikla a nechci komentovat Létajícího Čestmíra. Od něj by se ostatně autoři této taškařice mohli přiučit, jak se dělají speciální efekty a triky. Protože i komunistické seriály vykazují vyšší profesionalitu v této branži, než úsměvná snaha kanadských tvůrců vyrobit apokalyptické hrozby v podobě znamení. Celou dobu jsem váhala, jestli film není parodií na všechny zkázonosné snímky, protože tohle snad nikdo nemohl myslet vážně. Dialogy typu: Když jsem vydělal svou první miliardu... nebo Běžte a zachraňte svět... zřejmě do dějin kinematografie nevejdou a já tento film budu považovat za nákladnou reklamu na časopisy s horoskopy. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Horšie ako Odpad! Otrasné dialógy čo režú sluch, hereckí protagonisti čo kolú oči, digitálne triky čo napínajú na zvracanie a príbeh... totálna katastrofa. ()

meda2016 odpad!

všechny recenze uživatele

Ledová zkáza, Apokalypsa ve znamení zvěrokruhu... (2014) ... Univerzální odsudek! Tyto dva filmy jsou výplodem scenáristy Davida Sandersona (kéž by ho trefil zmrazující blesk) a jsou jen pro silně naivní nebo smířlivé povahy svolné seznámit se s opravdovou filmovou katastrofou. I já jsem oba shlédl, Odpad, odpad. ()

Allein4 odpad!

všechny recenze uživatele

Znamení nejsou těmi znameními, co si myslíme, ale jsou předpovědí apokalypsy. Tu může odvrátit modře svítící kámen, který odcloní něco jako solární ejakulaci planety Nibiru - která se jaksi o dva roky opozdila. Z takového naprosto debilního námětu zkrátka nemohl vzniknout dobrý film. Šanci to u mě dostalo jen díky relativně slušnému obsazení - Christophera i Joela mám docela rád. Jenže i kdyby předvedli sebelepší herecký výkon (jakože se tak nestalo), tak stejně by hodnocení nezachránili. U podobných filmů ještě mohou být plusem efekty. Ale udělat ve sci-fi filmu efekty naopak (dalším) mínusem, to chce velkou porci umění. Po všech ohledech to prostě není film, ale naprostý průser. 0 % ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Jé, na Coolu dávaj katastrofák, kterej neznáme. A my katastrofický filmy fakt rádi. Nadšení opadlo snad už při první lehce přihlouplé konverzaci u stánku s kávou v prvních minutách tohoto klenotu kinematografie. No to zas byla ptákovina na entou. Achjo. Přitom ta myšlenka o zvěrokruhu zní fakt fajn. To je ale asi jediné, co tady bylo dobře, ta idea podle jaké byl napsaný scénář katastrofických dialogů i scén. Herci o nic lepší, triky jakbysmet. Celé zlé toto. Ale jako večerní kulisa k ukrácení hoďky a půl času by to jednou jedinkrát šlo. Odpad by si to zasloužilo, ale dám s oběma zavřenýma očima jednu hvězdu, protože už jsem viděla horší brak. ()

vw.cobra 

všechny recenze uživatele

Samotný nápad není špatný, má to potenciál, ale evidentně chyběl rozpočet na kvalitní výpravu. Scénář má místy ne díry, ale přímo propasti. Ale i tak to jako oddechovka na vypnutí mozku ušlo. ()

kazimirovic odpad!

všechny recenze uživatele

obludna hovadina se skutečně katastrofálními triky a apokalyptickým scenarem. Herci se snaží uplest z hovna bič... a zapraskat. ()

vlcekmirek 

všechny recenze uživatele

Pozor! Země v ohrožení! Musíme na pomoc zavolat všehoschopné a všemocné americké vědce s morálkou Indiany Jonese, kteří dokáží spasit svět svou nevídanou inteligencí, nasazením pro věc a oddaností Americe a lidstvu samotnému. (Výzva ,,Zachraňte svět" se ve filmu ozvala hned několikrát.) Samozřejmě nesmí chybět nezbytný love motiv, aby bylo romantice učiněno zadost a taky nemůžeme postrádat potrhlého vládního agenta, snažícího se všemožně (a zcela nelogicky) zabránit záchraně světa. No, jestli má Amerika ve státních službách takové vylízance, má se svět na co těšit. Pominu katastrofy ,,ve tvaru znaků zvěrokruhu", protože (světe div se), stát o pár kilometrů dál a dívat se na ně z jiného úhlu, budou mít tvar zcela jiný. Ale budiž. Je ale zarážející, jak to má, dle am. filmařů ten osud krásně načasováno. Po všech peripetiích a bojůvkách se podaří zaktivovat ochranný štít, který působí jen těch nezbytných pár vteřinek, kdy na zemi dopadají ty Střelcovy šípy, ochrání celou Zeměkouli a pak se vypne. Takže kdyby ho zapli o 10 vteřin dříve, byla by Země a lidstvo v prdeli jak Baťa s dřevákama. Prostě slátanina. Ale místa k pobavení se najdou. Po jedné z katastrof se synáček probudí, na svém mobilu se dočítá, že je bez signálu a v dálce je slyšet otec, kterak do telefonu říká něco ve smyslu: ,, ... ne, nemluvil... Nemůžu se nikomu dovolat..." No prostě prča :-D ()

Reklama

Reklama