Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavný komik Dick van Dyke hraje svědomitého sluhu výstředního antropofila, který je nucen krást, aby jeho zchudlý pán mohl dále vést svůj dřívější život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná komedie s Dickem Van Dykem a Barbarou Feltonovou v hlavních rolích. V dalších rolích zaujmou Edith Evansová a John McGiver. Jedná se o pohodovej film z druhé poloviny šedesátých let a příjemná zábava. ()

mandlova 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s originální zápletkou, oficiální text distributora je mírně zavádějící... Fitzwilly je okouzlující Claude Fitzwilliam (Dick van Dyke), majordomus sloužící v newyorském honosném domě, kterému vládne filantropka a aspirující spisovatelka, dcera výstředního milionáře, slečna Vicki. Otec prohýřil jmění,takže Vicki po smrti zanechal pouhých 180 dolarů, o čemž věděl jen Fitzwilly a ten dělá vše možné i nemožné pro to, aby jeho paní nepocítila sebemenší odchylku z nákladného milionářského životního stylu. To vše za pomoci veškerého personálu v domě a svých lidí mimo něj. Vše naruší až nová sekretářka. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"O můj trest mě nikdo neošidí !! Jestli to uděláte, půjdu vykrást klenotnictví.." - "To je dost těžké !! Zkoušel jsem to.." ;) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama