Reklama

Reklama

La La Land

  • USA La La Land (více)
Trailer 1

VOD (1)

Moderní pojetí klasického hollywoodského milostného románu umocněné skvělými písničkami doprovázenými velkolepými tanečními čísly líčí vášnivý milostný vztah od něžného vzrušení rozvíjející se lásky až po trpké zklamání z velkých ambicí. (Freeman Ent.)

Recenze (1 154)

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Pro mě krásná pocta starým muzikálům. Říkala jsem si, že to bude lážo plážo romantika alá geniální Zpívání v dešti, ale od poslední třetiny to nabralo všechno jiný směr a to je dobře. Za to bod k dobru, že se film nesnaží hollywoodsky zakončit. A pět hvězd? Co byste čekali od někoho, kdo má Moulin Rouge v topce? ()

Linda.csfd odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřím vlastním očím, co jsem to vlastně viděla. Statické cosi proložené veselými tanečky? Nesnáším slovo tanečky, ale tohle se jinak nazvat nedá. 20 vteřin smutného pohledu Goslinga, 10 vteřin smutného pohledu Stone a veselý taneček -> 10 vteřin statická tvář Stone, 25 vteřin záběru na tvář Goslinga, 35 vteřin záběru strnulé publikum a pak veselý taneček... a tak stále dokola až do konce. Jakože W-H-A-T? Nechápu... nedávám... mažu z paměti... ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Věděla jsem, že se tam bude zpívat. Hodně zpívat.. Když tady mě to štvalo snad ještě víc, než kdekoli jindě. Ryan Gosling je úžasný, Emma Stone je nesympatická. Hodně emotivní příběh, vygradovaný hlavně tím závěrem, kde to člověka prostě nutí být smutný. Ale za mě to nebylo zase tak úžasné, jak se šeptá. ()

Radda 

všechny recenze uživatele

Hra světel mě naprosto uhranula. Překvapilo mě též, že na muzikál tam nebylo zbytečně moc písní. Na závěr bych dodal, že je příjemné vidět takový film, který nekončí happy-endem. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Muzikaly nijak nemusim a vubec nevim co me to popadlo se podivat na la la picovinu - nebavilo me to. Mam jazz rad (ackoliv na nej musim mit naladu), mam rad Goslinga a stejne me to nevtahlo. Vicemene celej film jsem po ocku sledoval telefon nez film s nezajimavyma songama. Jediny, co jsem nakonec ocenil, bylo tech zaverecnych 5 minut hudby, kde tancovali a predstavovali si, co by bylo kdyby - cili NE happy end zajimavej, song + kulisy pekny, ale na vyplneni dvou hodin to bylo zalostne malo. ()

Eržik 

všechny recenze uživatele

Při odchodu z kina se mi opravdu chtělo tančit (a neodpustil jsem si, alespoň malé číslo na schodech a v uličce). Ještě teď několik dní po shlédnutí si broukám, pískám a pozpěvuji ústřední melodie a mám je stále ve sluchátkách (velké díky Spotify). Bylo to chytlavé a poutavé, několikrát mě naprosto ohromila práce kamery a užil jsem si několika minutové záběry bez střihu. Příběh možná nebyl z těch dosud neviděných, ale byl podán a zpracován neskutečně atraktivní formou. Díky konci s ne úplně happyendem to dostalo navíc ještě trochu větší hloubku než pro mě jinak osvěžující parodie na Hollywood a LA kulturu. Zkrátka chceš-li mít svůj sen, musíš tomu dát úplně vše. PS: Také máte teď chuť v autě jen tak troubit? ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Ani ve snu jsem nečekala, že mě tenhle příběh dokáže takhle dostat. Rozhodně jeden z nejkrásnějších filmů, jaký jsem kdy viděla, a vůbec poprvé jsem odcházela z kina ubrečená. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Celý film je o splnění velkých snů, které vypadají jako nereálné a o velké lásce. Ale zvítězí láska nebo sny? Nebudu prozrazovat, tady je opravdu pro mě těžké nenaznačit část děje. Za začátku se mi to vůbec nelíbilo, potom mi to přišlo moc přeplácané a zbytečně přeslazené, jenže to mělo důvod. Chvílemi jsem si i říkala, že nesnáším jazz. Ale hudba tam byla opravdu krásná, hlavně ta, co hrál Ryan na klavír. Na to, že se učil na klavír jen čtyři měsíce kvůli filmu, klobouk dolů. A na Emmu Stone, kterou moc nemusím, jsem si zvykla, dokonce se mi tam hodila... oni se hodili k sobě... Dávám čtyři hvězdičky za ten konec, jinak bych dala i pět. Doporučuji, ale jen lidem, co mají rádi jazz. Ne, dělám si srandu, ale pro ty, co nemají rádi muzikály to opravdu moc není. ()

Peťsi 

všechny recenze uživatele

Věřím, že z toho může být spoustu lidí zklamaných, každý bude film vnímat jinak. Mě to jako milovníka jazzu, muzikanta a fanouška filmu absolutně dostalo! Sedělo to do poslední noty. Konečně někdo ztvárnil zaběhnutá klišé jinak, a hned s takovou parádou. Víc takových... ()

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád hodně muzikály, ale tento mě nudil hned od prvních scén s auty na mostě, vzápětí dlouhého telefonování s dlouhým statickým záběrem na hlavní hrdinku a nuda se konala až do konce.Samozřejmě nesnáším jazz, ale překousl bych to, kdyby byl lepší příběh, který by dokázal vtáhnout do děje. Komedie to není ani trochu, já se ani jedinkrát sebemíň nepousmál. Nesnáším jazz a operu a přesto se mě velmi líbily Chicago a Fantóm opery, takže v hudbě to není. A naopak. Vyrůstal jsem na Abbě a dlouho to byla má nejlepší skupina na světě a přesto se mě Mamma Mia jako muzikál vůbec nelíbil. Lepší už byla Abba ve filmu. Dnes poslouchám rock a metal a rád bych viděl nějaký muzikál z této hudby, což se moc netočí. Také záleží na výběru skladeb a musí sedět k filmu. Zlaté časy Horečky sobotní noci a Pomády, muzikály na které jsem chodil stále dokola. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Tak to jsem se radsi mela svezt na horsky draze!!! Prumerny romanticky sladak s blbym radoby hlubokym koncem, prumerna hudba, prumerne herecke vykony a cele je to zabalene do hloupych klise prohlaseni, ktere tem dvema neuveri vubec nikdo! Zlata Kraska a zvire. Pro me velke zklamani, zvlaste na zaklade ocekavani ze zdejsich procent. Ze ja na to vzdycky koukam.... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-2* muzikál, romantika a Hollywood (či Bollywood ;-) to jde dohromady a vždy záleží na vkusu jednotlivce jak mu to sedne. Jazzu neholduju, takže hudba mě u toho nedržela. Příběhová linka mě nijak neoslovila a podobných milostných příběhů je spousta a navíc mi ústřední dvojice nepřišla moc sympatická, tak další důvod ke zavržení. A na Hollywood můj názor asi znáte a pozlátko či ocenění na mě nefunguje. Tedy sečteno a podtrženo ... u mě neuspěl. Na rozdíl od druhých, kteří mají jiný vkus a stačí jim prvoplánová ale zato krásná retro atmosféra. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Malkel 

všechny recenze uživatele

Sympatický snímek, jenž se nebojí bořit typická žánrová klišé a je překvapivě hlubší záležitostí, než by se dalo na první pohled očekávat. Není to ale ani přehnaná dekonstrukce a La La Land poctivě ctí základy tradičního muzikálu. Jedná se tak o dobře namixovaný koktejl, jenž jako třešničku na dortu přidává příjemnou práci s barvami, povedené taneční sekvence a výborný konec. Hudební stránkou jsem sice příliš uhranut nebyl, ale to je spíš osobní záležitost. Suma sumárum, zajímavý muzikál posledních let a další úspěšný zářez talentovaného režiséra Damiena Chazellea.  **** ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Whiplash nebyl špatný film,ale za mě trošku zbytečný hype.LaLa Land je naopak pecka neskutečná.Nečekal jsem to,ale dostal sem něco co mě bavilo,rozesmívalo,dojímalo a ve finále nejspíš i donutilo pořídit si soundtrack.S muzikály nemám problém,ale ne vždy je v nich všechno na 100% (myšleno hudba a písničky),ale tady to prostě sedlo...neskutečně.Ve spoustě ohledů je to sice moderní,ale pocity to ve mě navozovalo podobné jako když sem poprvé viděl Zpívání v dešti.V posledních letech jsem asi neviděl nic (krom The Artist),co by natolik půsbilo jako když to uteklo z lehce kýčovitých 50.let nebo klasického Hollywoodu a přesto mělo svoje neopakovatelné kouzlo.Gosling i Emma Stone jsou navíc výborní.Kdybych neviděl až teď byl by LaLA Land spolu s Arrivalem jednoznačně na první děleném místě za film loňského roku.Mám potřebu a chuť ho vidět znovu...100% ()

Rajesh_K. 

všechny recenze uživatele

Kouzelný film. Damien Chazelle je zjevení. Whiplash mě dostal stejně jak v La La Landu..Jednotlivé soundtracky byli super.. (City of Stars si budu pískat ještě hodně dlouho :-) Ryan je sympaťák..(musím zhlédnout jeho filmografii) a Emma tam pasovala perfektně. Krásně stylizovaný muzikál. a hlavně...Krásné finále!♥ (100%) => 5★ [Cinestar Opava - 25.1.2017] ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Bolo to pekné, milé a s príjemnou atmosférou, ale celý ten komerčný boom okolo tohoto filmu mi príde nanajvýš prehnaný. A to mám muzikály odjakživa rád, akurát že v tomto prípade tam tých sprievodných muzikálových songov bolo neskutočne máličko, čo ma dosť prekvapilo. Po scenáristickej stránke celkom fajn (hoci tiež žiadny mega prevratný snímok), no čo ma bavilo asi najviac bola tá samotná atmosféra sprevádzajúca dej, no a samozrejme charizmatická dvojica Ryan & Emma v hlavných úlohách. Ale inak, mierne sklamanie (ešte aj ten jazz mi išiel na nervy). ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Ve střižně určitě někdo řekl: "Heeej, bláznivá myšlenka, ale pojďme z toho vystřihnout hudební čísla a uděláme to jen jako romantickou komedii s cool koncem, co? Stejně tam všichni líp hrají než zpívají a jazz je divnej." A za mě je docela škoda, že toho člověka neposlechli. ()

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Dokonalá symbióza obsahu a formy. Dynamický způsob vyprávění tak nějak chrání křehounké poselství snímku opřené o bezvadný soundtrack a perfektní herecké výkony. Kdo byl někdy zamilovaný, jeho duše zůstane ještě dlouho po shlédnutí paralyzovaná hromadou smíšených pocitů. Nemám více slov :) Krásný filmový muzikál. ()

Související novinky

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

07.11.2022

Podoba oscarového ceremoniálu se po několika velmi hrbolatých ročnících vrací aspoň trochu k normálu, nebo se to tak v tuto chvíli alespoň zdá. Po čtyřech letech, kdy se předávání světově… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

23.06.2021

Už brzy hodlá Disney do kin vytáhnout i jednu ze svých největších klasik. Po hraných adaptacích slavných pohádek jako Lví král, Popelka či Mulan totiž do kin dorazí také plánovaná Sněhurka a sedm… (více)

Hraná Sněhurka našla režiséra

Hraná Sněhurka našla režiséra

30.05.2019

Režisér Marc Webb se navždy zapsal do paměti fanoušků originálních romantik jako tvůrce 500 dní se Summer. Jeho dva spidermanovské pokusy s Andrew Garfieldem a Emmou Stone v hl. rolích už ale takový… (více)

Reklama

Reklama