Reklama

Reklama

La La Land

  • USA La La Land (více)
Trailer 15

Moderní pojetí klasického hollywoodského milostného románu umocněné skvělými písničkami doprovázenými velkolepými tanečními čísly líčí vášnivý milostný vztah od něžného vzrušení rozvíjející se lásky až po trpké zklamání z velkých ambicí. (Freeman Ent.)

Recenze (1 154)

Lektor 

všechny recenze uživatele

Film roku. Vrstevnatý, inovativní s obrovským srdcem, pojednávající o tolika věcech.. konec mě rozsekal, totálně. "Another day of sun", "A lovely night" a "City of stars" jsem si už zamiloval, taky totálně. Chazelle je génius. ()

dinsdale 

všechny recenze uživatele

Ze všech cyniků prý zhlédnutí udělá romantiky, ze mě-romantičku... meh. První hodinu vyloženě nuda, druhá aspoň utekla.. ale pro mě nula chemie, nula vzrušení, nula emocí. ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, chraň nás od moderních muzikálů. Tohle se prostě nedá poslouchat! A děj? - nehorázná stupidita pro ženy v menopauze. Což je asi 75 % místní skladby čsfd. Zase se mi potvrdilo, že jsou diváci bez vkusu a Emma Stone jako vždy nejen ošklivá, ale i příšerná. Jak toto mohlo posbírat nějakou cenu? ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Skvělý muzikál umně kombinující chytlavé písničky s hravým vizuálem, což dohromady tvoří neodolatelnou kombinaci. Když si k tomu připočtete ještě funkční a dojemnou romantickou linku s nečekaným a emotivním vyvrcholením, máte pak před sebou jedinečný zážitek postrádající slabá místa. Není třeba dodávat více, neboť každá vteřina strávená při čtení tohoto hodnocení držící vás od sledování La La Landu je promarněným časem. ()

Ne__Ty 

všechny recenze uživatele

Ta polozrada před koncem zavinila mé nejvyšší možné ohodnocení, ale pozice My Fair Lady zůstala i nadále neotřesena. To navzdory písničkám, které budu poslouchat do omrzení, nápaditým muzikálovým vystoupením, které se dokonce obešly bez zpěvného doprovodu, a velice sympatické dvojici, které jsem přál splnění jejich snů. Snad bude mít Damien Chazelle i nadále šťastnou ruku ve své filmové tvorbě. ()

lenulii 

všechny recenze uživatele

Zklamání roku... Nezáživný děj, nevýrazné skladby, emocionální zážitek nulový. Mezi hlavní dvojicí to herecky nijak nejiskří. 1 * za jazzový feeling; taneční číslo ústřední dvojice u lavičky (i když byla E. Stone trochu prkenná) a vizuálně vydařený nápad s tancem "na vodě". ()

Ivi06 

všechny recenze uživatele

"Takové filmy se už netočí" - Pro jednou mohu souhlasit s trailerem. Takový zážitek jsem rozhodně nečekala. Úvodní scéna mi vykouzlila úsměv na tváři a ten mě nepustil do závěrečných titulků... dokonce se mě držel až do příjezdu domů. K tomu navíc jsem si neustále broukala tu nádhernou klavírní melodii... a chtělo se mi tančit. Po dlouhé době jsem se setkala s vtipem, který nebyl nucený ani laciný... Takhle má vypadat muzikál : působivá výprava, mistrovská kamera, hudba a písničky jsou melodické, podmanivé, chytlavé.... ne jako u Bídníků, kde 95 procent písní melodii postrádá a v životě si je nezapamatujete. Emma Stone a Ryan Gosling k sobě na filmovém plátně prostě patří, podobně jako kdysi Kathleen Turner a Michael Douglas, takže doufám, že je spolu ještě uvidíme. Celou dobu jsem čekala, kdy se dostaví zklamání, kdy si řeknu - mohl to být výborný film, ale tímhle to fakt pokazili. Při mém překvapení se nic takového nestalo... Zážitek jak má být, dokonalé pohlazení na duši. ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si potvrdila, že muzikály stále nemám ráda, ačkoli tvůrci vykřikovali, že tohle je film přesně pro moji skupinu a navíc místopřežně přísahám, že díky La la Landu už na žádný muzikál do kina v životě ani nepůjdu, i kdyby tam hrál Ryan s Jamiem Dornanem, Bradley Cooperem a Jakem Gylenhallem dohromady. . Hudební čísla podle mně celkovému příběhu spíš ubližovala než naopak, děj se neuvěřitelně táhnul a nebýt charismatu Ryana Goslinga, po dlouhé době jsem odešla z kina. Takhle jsem to přetrpěla do konce a můžu říct, že to byl jeden z nejnudnějších a zřejmě nejpřeceňovanějších filmů, které jsem s ním viděla a můžu vám říct, že celý kino hmatatelně trpělo se mnou. ..Určitě to režisér Damien Chazelle myslel s kouzlem starého Holywoodu dobře, ale tohle se mu nepovedlo. Jednu hvězdičku navrch dávám za pěvecké a taneční výkony obou hlavních protafonistů a druhou za Ryanovo klavírní vystoupení, ale těch 7 zlatých Globů nechápu... ()

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný příběh, muzikál-nemuzikál. Celé to vlastně bylo dost -ish. Herci uvolnění (chemie mezi Stone a Goslingem je úžasná), stoprocentní režie, střih i vypiplaná výprava. Chci vidět nepovedené/zkažené záběry, musí to být neskutečná sranda. 90% hlavně i za ten konec. ()

Kelly2502 

všechny recenze uživatele

Hmm naozaj som nečakal, že to skončí takto. Keď som sa rozhodol pozrieť si La La Land, bol som pomerne skeptický. nechcelo sa mi do toho a to hlavne z dôvodu, že je to muzikál. Každopádne, bolo to asi najmilšie prekvapenie tohtoročných filmov. Čakal som, že to bude film založený na ospevovaní Hollywoodu no nakoniec to dopadlo veľmi dobre. Pesničky boli pekné a zaujímavé, omnoho silnejší bol však film v pasážach, kde sa nespievalo. Na jednej strane je to dobré, nakoľko muzikály až tak nemusím (podotýkam však, že tu to bolo naozaj dobré), na druhej strane by sa to dalo brať ako mínus, nakoľko je to muzikál a jeho najväčšou silou sú pasáže bez spevu :D Ak by som to mal rozdeliť tak prvá polovica bola tak na 3 hviezdičky, druhá za jasných 5. Čiže 4 :) ()

remy 

všechny recenze uživatele

Na La La Land jsem šel s tím, že mě muzikály vůbec nezajímají, tudíž jsem měl očekávání velmi nízko. Ani ve snu by mě nenapadlo, že to, co mělo následovat, bude asi mým největším překvapením, které v kině kdy zažiju. Sedlo mi všechno. Už od první písničky jsem tak nějak začínal tušit, že to možná nebude taková katastrofa - a vskutku, s přibývajícím časem jsem žasnul čím dál tím víc. A nejenom nad songy, ale celkově choreografií, barvami a hereckým duem Ryan Gosling & Emma Stone, jejichž příběh mě prostě dostal. Damien Chazelle se u mě tímto dokonalým muzikálem o životě, o snech, o lásce, o L.A., vyhoupl mezi režiséry, u kterých netrpělivě očekávám jejich další snímek. Natočit podobnou věc ve 30 letech, to zaslouží potlesk ve stoje. 10/10 ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

1)Taky stejně jako já nemáš muzikály 2x v lásce???!!! Ale tohle se ti prostě bude líbit, jo čteš správně -> TOBĚ se to fakt bude líbit :o). Myslím si, že tenhle film se fakt musí líbit snad každýmu. A japakby né, když to má na svědomí stejnej týpek jako Whiplash (jeden z top loňkýho roku/jazzu :o)) Barevně totálně dokonalý dílo, krásně čistý barvy plný lásky, ale jo, sem z toho trochu na měkko, přiznávám se. Ale tentokrát slza neukápla, ačkoli to bylo hezky dojemný. Takový celý čistý a plný neskutečnejch kontrastů. Chvíli si připadáš jako ve starým filmu a nejednou jim začne zvonit ajfoun, a podobnejch "extrémů" tady je mrda, né-li dokonce monstrózní mrda. Hudebně je to stejně jazzová nálož jako Whiplash, ale děšjově to má mnohem větší hloubku a to se jedná o vlastně uplně vobyčenej příběh, kterej je ovšem natočenej precizně a famózně. Jo, Oskara si tohle letos musí odnýst, je to právem největší favorit. Ale fakt to stojí za skouknutí, stačí se jen opustit od "muzikálovejch" předsudků... Příští film od tohodle rejži by mohla bejt nějaká pořádná noir detektivka z jazzovýho klubíku, kde to má asi rejža hodně rád... Bravo! ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Na to, že muzikály moc nemusím se mi to celkem líbilo. Taky ale nechápu všechny ty ohlasy, zas taková pecka to podle mě nebyla.. Myslím, že v loňském roce bylo hodně lepších filmů, které nominovány na Oscara vůbec nebyly. Ale jako muzikál fajn, příběh + hudba, nejvíc se mi ale líbilo posledních 10 minut filmu. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Chazelle si hned prvním celovečerákem nastavil laťku hodně vysoko a docela se mu ji povedlo udržet. Whiplash mě bavil víc, ale i La La Land má svoje kouzlo. Justin Hurwitz opět zazářil se svým soundtrackem, který krásně navodil melancholickou i veselou náladu. Gosling se mi začíná jako herec zamlouvat čím dál víc a Emma Stone už dorostla v opravdovou hollywoodskou superstar. Příjemně strávené dvě hodinky, i přes určité hlušší pasáže. (kino Cinestar, orig.) ()

skinny 

všechny recenze uživatele

mě to přišlo strašně zdlouhavý, ale strááášně moc....a nijak mě to neoslovilo. Sledovat víc jak dvě hodiny pouze Ryana a Emmu, kdy jednou za 10minut, ne-li dýl řeknou pár vět a pak tam půl hodiny hraje hudba a takhle to jde dvě hodiny pořád dokola a nemá to ani pořádný děj bylo vyčerpávající. Nevím, mě to jako ženu neuchvátilo a to mám muzikály ráda. Raději si pustím Hacksaw Ridge (který jsem předtím sledovala). 4* za originální zpracování ale víckrát to vidět nemusím. ()

widla 

všechny recenze uživatele

Jsem jediná, kdo na konci brečela? Ani to nešlo zastavit, jak jsem byla dojatá, to se mi fakt nestává! Je to božský film, hudebně i herecky. Dvojci Ryan a Emma mám ráda, hodí se k sobě a prostě jiim to věřím. Celé to je návrat k tomu o čem film je - bavit lidi! Děkuji pane Chazelle! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po absolutně nedoceněném filmovém klenotu Whiplash přišel Damien Chazelle s dalším filmem, týkající se znovu hudby, tentokrát dokonce přímo s muzikálem, a ten byl naopak oceněn pro mě až nepochopitelným způsobem, čímž mám na mysli, že zcela neprávem. Fajn, uznávám, písničky tu byly vesměs pěkné a chytlavé, taneční vystoupení působivá, přes jednoduchost zápletky to mělo spád, stylově a atmosféricky jde dokonce o velice výraznou podívanou, výprava též potěšila a ani obsazení La La Landu není vůbec k zahození, neboť Gosling i Stone jsou mladí, krásní a herecky zdatní lidé, ale opakuji, všechna ta ocenění, to bez prdele vážně nemyslí nikdo snad ani trochu vážně?! Za co? No, každopádně, stalo se, on celý ten rok byl v oceněních takový, řekněme kontroverzní, jinak jde ale opravdu o příjemnou podívanou, kdy snímek disponuje i, stejně jako Whiplash, poměrně nosnou a hlubokou myšlenkou, která sice není dotažena až do takového perfekcionalismu, nicméně smysl určitě má, jít si za svým cílem je totiž velice důležité. Největší poklonu si za mě určitě ale zaslouží Damien Chazalle, který celý tento projekt dokázal vážně parádně ukočírovat a dostat z něj opravdové maximum, na které mu pak navíc sedlo většina diváků jako mouchy na med. Já se u toho tedy nenudil, jazz je fajn, ale víc než za průměrnou podívanou prostě nemohu La La Land označit. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mi takříkajíc stoprocentně sednul. Nevím, jestli je důvodem herecká perfektní účast, nebo hudba, prostě jako celek na mě La La Land udělal parádní dojem. Takový ten pocit, kdy si zpíváte ústřední melodii a nemůžete jí za boha dostat z hlavy ,i když byste rádi například spali..................moje hodnocení = 10 z 10. ()

Související novinky

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

07.11.2022

Podoba oscarového ceremoniálu se po několika velmi hrbolatých ročnících vrací aspoň trochu k normálu, nebo se to tak v tuto chvíli alespoň zdá. Po čtyřech letech, kdy se předávání světově… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

23.06.2021

Už brzy hodlá Disney do kin vytáhnout i jednu ze svých největších klasik. Po hraných adaptacích slavných pohádek jako Lví král, Popelka či Mulan totiž do kin dorazí také plánovaná Sněhurka a sedm… (více)

Hraná Sněhurka našla režiséra

Hraná Sněhurka našla režiséra

30.05.2019

Režisér Marc Webb se navždy zapsal do paměti fanoušků originálních romantik jako tvůrce 500 dní se Summer. Jeho dva spidermanovské pokusy s Andrew Garfieldem a Emmou Stone v hl. rolích už ale takový… (více)

Reklama

Reklama