Reklama

Reklama

La La Land

  • USA La La Land (více)
Trailer 5

VOD (1)

Moderní pojetí klasického hollywoodského milostného románu umocněné skvělými písničkami doprovázenými velkolepými tanečními čísly líčí vášnivý milostný vztah od něžného vzrušení rozvíjející se lásky až po trpké zklamání z velkých ambicí. (Freeman Ent.)

Recenze (1 154)

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Drama o vzniku a zániku jednoho vztahu sice neselhává po vizuální, muzikálové či herecké stránce, ale problém vidím v obyčejném příběhu dvou nepříliš sympatických naivních postav jdoucích si za svým americkým snem, který si jim pochopitelně splní. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Nemam nijak zvlast rad muzikaly, nastesti to tady tak muzikalove neni. Romance je sice zkratkovita, ale na me jako muzikanta slusne vystihla par momentu, za to a za body navic, takze silne 4. O vyprave kamere a rezii se ani nebudu zminovat, film, ktery dokaze vtahnout a zaroven si i toho clovek rika (nebo aspon clovek jako ja), kolik to muselo dat prace...Chapu nizsi hodnoceni, i to petihvezdickove ( i kdyz 2 je minimum minimalne za zpracovani) ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Film o lásce, podpoře a velkých snech. Co napsat, prostě mě dostal, moc se mi líbil. A téměř do poslední chvilky jsem mu přičítala jen to pozitivní hodnocení. Rozhodně jej proto doporučuji. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Pocta jazzu, hollywoodským klasikám a především film, se kterým na dvě hodiny utečete do jiného světa. La La Land dává na chvíli zapomenout na všechno kolem a nabízí příběh dvou mladých lidí, kteří se snaží prosadit v nemilosrdné branži a splnit si své sny. Jednoduchá zápletka v kombinaci s příjemnou ústřední dvojicí dodává snímku potřebné kouzlo, které u moderních filmů není tak obvyklé. Muzikálové scény vycházejí tak napůl - třeba úvodní mi přišla naprosto mimo, naopak Gosling za klavírem nesmírně bavil. Výsledkem je film, kterému sice úspěch nesmírně přeji, ale k nejlepším žánrovkám bych jej přeci jen neřadil. Závěrečná půlhodina je však naprostým filmovým skvostem. ()

TeraBum 

všechny recenze uživatele

Hezký film na klidný večer doma. Nic víc, nic míň. Příběh dvou lidí, kteří se do sebe zamilují potřebuje něco navíc, aby se vyšvihl do nadprůměru, a tady to "něco navíc" prostě chybí. Ústřední herci nehrají špatně, ale jsou neuvěřitelně okoukaní, muzikálová čísla mě nijak nepohltila a já si jen pár hodin po filmu nedokážu vzpomenout na jedinou melodii. U nekonečně dlouhé hádky při večeři jsem koukala do stropu kinosálu, protože kdo by to býval tušil, že zamilovaný pár narazí na překážku? Chápu, že ten svět může někoho strhnout, a přidávám plus za ten konec, ale... 14 oscarových nominací? Vážně? ()

simply 

všechny recenze uživatele

První půlhodina mě silně nebavila, film mě zaujal až scénou na párty, kdy Emma Stone, dokonale setřela Ryana Goslinga. Jinak celkem pěkná hudba, ústřední duet je moc krásný. Celkově mi vadila nevyváženost celého filmu. Některé scény jsou nádherně udělané a skoro sem u nich brečela dojetím (viz muzikálová scéna v hvězdárně nebo konec) a některé jsou až moc překombinované a ve výsledku působí až kýčovitě (začátek v zácpě). ()

streims 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní dokonalost ve všech směrech, a to říkám jako člověk, který muzikály nikdy moc nevyhledával. Souhra ve všech detailech. Hudba, písně nelze hodnotit než na výbornou. Děj a příběh přesto, že to není nic extra nového, tak funguje dokonale. Skvělé tempo, které nenudí a udrží pozornost. Chemie mezi herci funguje skvěle. Jen lituji lidi, kteří si tento umělecký žážitek nechali ujít v kině. Kamera mě tady v tom případě hodně baví a dlouhé záběru s minimem střihů filmu jen dodávají na genialitě. A to vše by samozřejmě nemohlo být bez brilantní režie a scénaře. Nezbývá mi nic jiného než smeknout poklodu, zamáčknout slzu v oku a rozjímat nad perfektním a emociálně vypjatým zážitkem. 5* (97 %) u mě zasloužených. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

První film, kterému letos dávám pět hvězdiček a bezkonkurenčně zaslouženě hlavní adept na Oscara (zatím jsem tedy ještě neviděl Fences a Moonlight, ale pochybuji, že po jejich zhlédnutí názor změním). Jak už jsme se mohli přesvědčit dříve, Emma a Ryan se k sobě neskutečně hodí, vzájemná chemie funguje na 100%. Ve zpěvu Emma Ryana jasně převyšuje, tak se on raději zaměřuje na hraní na klavír a zpívá všehovšudy v jedné písni. Choreografie samozřejmě výtečná, jak se na muzikál sluší, písně chvalitebné (za 2), příběh sice tisíckrát viděný, ale závěrečné (no nechci spoilerovat) řekněme vystoupení a pohledy, tady prostě nejde dát míň než plný počet. Už teď se těším, s čím Damien Chazelle přijde příště. ()

smetyl 

všechny recenze uživatele

Krásný film, který si zaslouží všechny své nominace, ocenění a chválihodná slova od renomovaných kritiků. Novodobý muzikál, který je muzikálem jen tak ze čtvrtiny nám představí hřejivě romantický příběh, který vás ale dokáže chytnout za srdce. Hlavní herecké duo podává skvělé výkony a tu chemii mezi nimi jim věříme do poslední minuty, parádní soundtrack si budete pouštět ještě týdny poté a možná za nějakých 20-30 let se na La La Land bude vzpomínat jako na kultovní klenot hollywoodské kinematografie. ()

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele

La La Land je překrásně vypadajícím muzikálovým filmem( Jako by jste to nevěděli...) , který vypráví příběh dvou lidí žijících ve velkoměstě Los Angeles. Jedna z těch lidí je ????(Zapoměl jsem jméno..) Holka, která chodí konkurzy. Ty jí moc nevycházejí. Druhý je ???( Ten samý problém jako v druhém řádku..) Chlap, který(No ,,který, která, které" se v tomto komentáři začínají nezdravě opakovat...)hrává na klavír po barech. Má rád Jazz. Když se ty dva spolu poznají....bude LÁSKA!!! Zbytek se dozvíte ve filmu.(Nebo na internetu vy *píp*) Tento muzikál kraluje krásnou hudbou a obsazením, kostýmy, kamerou.....Tento film vám mohu celým svým srdíčkem doporučit!!! Moje hodnocení: 92% Kamera: 10/10 Scénář: 9/10 Režie: 8/10 Efekty: 6,9/10 Obsazení: 10/10 ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Filmové muzikály nie sú zrovna mojou doménou a romantické komédia takisto nespamám všetky na jeden hlt. Tento film mal ale chémiu, atmosféru, myšlienku, energiu a najviac mi asi imponovalo retro spracovanie súčasnosti. Malo to hlavu aj pätu, hoci s nie veľmi veselým záverom, no splnilo to svoj pohodový účel. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Okúzlujúce, takto si neustále predstavujem svet. A som rád, že si Emma a Ryan zopakovali spoluprácu na nejakom filme. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Neudržel jsem se a prožil víc jak polovičku přeslazeně utančeného a prozpívaného pekla na obrazovce...pfůůůůůůůůů. ()

AveSive 

všechny recenze uživatele

Je ľahké si myslieť, že sny sa neplnia a že láska existuje len vo filmoch. La La Land nám pripomína, že filmy môžu byť stále čarovné a stále nám môžu ukázať mágiu aj vo svete okolo nás. ()

Anakinekcz 

všechny recenze uživatele

Predstavte si, ze to jedine co vam stoji ke splneni vaseho zivotniho snu je laska. Vskutku nemile, reknete si… Co delat v takovem to pripade…Pribeh jiz tolikrat ztvarneny na filmovych platnech. Muzeme se jeste dockat originalniho pojednani na toto tema?Odpoved je v tomto pripade jasna…Ano - muzeme! Muzikalove pojednani na toto tema zde neni porpve, avsak i v techto vodach je jeste misto na prijemne prekvapeni. Emma Stone zde predvadi dovoluji si rici zivotni vykon a ani Ryan Gosling se, se svym vykonem nenechava zahambit. Prace s kamerou a strihem je opravdu nadprumerna/ misty ohromujici, a tak se muzeme tesit na dechberouci zabery kterymi je film prolozen… ()

JohnyD 

všechny recenze uživatele

Je to taká muzikálová 500 days of Summer. Celý čas som sa pohyboval niekde medzi 7-8/10. Má to svoje momenty, ako aj veci, čo sa až tak nepodarili, ale tá posledná 10 min. ma tak rozobrala a vyfľusla, že musím ísť na 9/10. Je to pecka! Takže už sa iba rozhodnúť, kde to skončí v mojej letošnej TOPke. Film roka pre mňa nie, ale ak to vyhrá Oscara za Best Picture hnevať sa nebudem, pretože takého filmy sa už vážne netočia. Teším sa na ďalší film od Chazella. ()

Laku 

všechny recenze uživatele

Neskutečně dechberoucí jízda hned od geniální úvodní scény. Strhující technické provedení spolu s nostalgickou atmosférou mě dokázalo neskutečně vtáhnout do pestrobarevného snového světa. La La Land je nádhernou poctou velkým hollywoodským klasikám. Jednoznačně nejlepší filmový muzikál od dob Moulin Rouge, pro mě jeden z nejvýraznějších filmů posledních let. Jisto jistě obrovský favorit blížících se Oscarů! ()

Marketka007 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně čistá nádhera...Vyjít z kina do dvacetistupňového mrazu a mít chuť tančit?:) S tímhle filmem žádný problém:) Ale přeci jen...kdyby hlavní ženskou postavu ztvárnila Rachel McAdams, byla bych ještě o trošku spokojenější...:) ()

Související novinky

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

07.11.2022

Podoba oscarového ceremoniálu se po několika velmi hrbolatých ročnících vrací aspoň trochu k normálu, nebo se to tak v tuto chvíli alespoň zdá. Po čtyřech letech, kdy se předávání světově… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

23.06.2021

Už brzy hodlá Disney do kin vytáhnout i jednu ze svých největších klasik. Po hraných adaptacích slavných pohádek jako Lví král, Popelka či Mulan totiž do kin dorazí také plánovaná Sněhurka a sedm… (více)

Hraná Sněhurka našla režiséra

Hraná Sněhurka našla režiséra

30.05.2019

Režisér Marc Webb se navždy zapsal do paměti fanoušků originálních romantik jako tvůrce 500 dní se Summer. Jeho dva spidermanovské pokusy s Andrew Garfieldem a Emmou Stone v hl. rolích už ale takový… (více)

Reklama

Reklama