Reklama

Reklama

La La Land

  • USA La La Land (více)
Trailer 2

VOD (1)

Moderní pojetí klasického hollywoodského milostného románu umocněné skvělými písničkami doprovázenými velkolepými tanečními čísly líčí vášnivý milostný vztah od něžného vzrušení rozvíjející se lásky až po trpké zklamání z velkých ambicí. (Freeman Ent.)

Recenze (1 154)

Huguette 

všechny recenze uživatele

Škoda - po celém tom humbuku, který okolo tohoto filmu byl, jsem čekala něco nadpozemského, něco hodně barevného, snového, možná hravého, emočního, výrazového, plného nakažlivých písniček a tanečků, jeden velký vizuální, hudební, emocionální kolotoč...a ono ne. Trošku se tomu, co jsem očekávala, podobalo finále, ale to je málo. Milý průměr, který mě neurazil, ale ani neoslnil. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Určitě je to veselá, barevné, hravé, zpívá se tam, tančí se tam, miluje se tam, má to energii, optimismus, rytmus, Emmě Stone to sluší (pana Goslinga nedokážu jako muž objektivně ohodnotit), prostě je to celé la la la la la. Každopádně já osobně si oscarový snímek představuji kapánek jinak. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Konecne som si pozrel tento mega-ospevovany film kvoli velkemu mnozstvu nominacii na Oscara a moje zistenia su take,ze je to prehnane,pri porovnani s muzikalom Pomada je tento slaby odvar,herci su sice fajn,ale hudba nic extra a ani pribeh nic moc,taky priemer...:-) ()

JG7 

všechny recenze uživatele

Kdo miluje Hollywood, musí milovat La La Land. Velká pocta továřně na sny a muzikálům. Odzbrojující technické podáváni, opravdu není moc filmů, které by na mě po audiovizuální stránce udělaly takový dojem. Film o snech a osudech, které se pouze protly, místo toho, aby se spojily. Fámozní hlavní herecká dvojce, s tím, že Oscar pro Emmu Stone naprosto zasloužený. Co dodat, film u mě zraje jako jeden z mých nejoblíbenějších. ()

crha 

všechny recenze uživatele

Ja to prostě nejsem schopný dát, tak nevím co mám hodnotit..Chápu, že to je asi nějakej žánr, ale já tohle prostě nejsem schopnej vydržet. Natočené je to asi dobře, ale je to snad ta poslední věc u filmu, která mě asi tak zajímá. Tohle snad dostalo i Oskara nebo nějaký ocenění, v tom případě moc gratuluju. Odkoukáno hodina a čtvrt a prosím dejte mi taky nějakou vyjebanou cenu, že jsem to nevypnul dřív.. ()

Folky 

všechny recenze uživatele

Když konečně najdu muzikál, kde mě baví hudební čísla, nebaví mě tam všechno ostatní. Gosling i Stone jsou super (i když jsou jejich postavy, hlavně v první polovině, extrémně nesympatické, jestli to byl záměr tak ho nechápu), chemie mezi nimi funguje a natočené je to perfektně, ale prostě mi to nic nedalo a v poslední třičtvrtěhodině mě to ještě hrozně nudilo. Je to jen standartní slaďák, který o trochu víc vyzdvihuje jenom konec. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

NIe že by v tom nebol kopec dobrých nápadov.. bol. Ale nápady nedržali film ako celok pohromade. Takže výsledný dojem bol trošku rozpačitý. Záver bol pre mňa najsilnejší.. škoda, že zvyšok filmu ma nevtiahol s podobnou intenzitou. Hudba pekná... ()

Pat_rick_fan 

všechny recenze uživatele

Rozprávkový eskapizmus jedného snílka, ktorý asi naplno funguje len pre podobných snílkov. V čase videnia v kine zároveň veľmi povznášajúca a inšpiratívna jazda. Film so starou dušou v mladom tele. Z kina som odchádzal s krásou v srdci, takže jeden z mojich naj romantických filmov. Damien, ďakujem. Top 2016. TOP Kategória Romantické filmy. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Magic flow. To boli moje pocity pri sledovaní v kinosále. Trvalo asi 20-30 minút kým som sa do toho snového sveta ponoril (i keď úvodná scéna bola "wow"), ale potom som už nechcel z neho vynoriť. Môj prvý dojem po dopozeraní bol, že La La Land je silnejší v detailoch a jednotlivých scénach ako v celku, no čím ďaľej tým viac cítim, ako sa mi dostal pod kožu. Tá rozprávkovo-snová forma, čo odkazuje na všetko to čarovné a staré, tie farby, art direction a kompozícia. Tá lietajúca a zoomujúca kamera a tak ako vo Whiplash, parádna hudba od Justina Hurwitza (jednu skladbu nahral pre film aj Slovak Radio Symphony Orchestra and Chorus). A v neposlednom rade (už nie prvýkrát) iskriaca dvojica Gosling/Stone. Gosling skvelo-skvelý, ale Emma Stone ma opať raz odrovnala. Tá baba musí dostať Oscara. Uff, asi si dám druhé kolo. Snová romantika s netuctovým záverom. Doslova pekné. ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Emma Stone je tá pravá ženská postava do tohto filmu. So srandovne nečitateľným Goslingom im to sluší, aj keď Goslingov Sebastian mi ako divákovi neposkytuje indikátory, že Miu až tak chce. Rejža to dobre vie obaliť, ale muzikálové čísla z úvodu či z predstavenia Mie sú k zvyšku filmu, ktorý nie je muzikálový, len klasická romanca, akési nesúrodé. Po Whiplash sa mi len potvrdzuje, že Chazelle má rád hudbu, zvlášť jazz, a ten chce pretlačiť i na úkor príbehu. Hudba teda nie je vo filme sprievod, ale účel. ()

guri 

všechny recenze uživatele

Hudba je fantasticka, Emma Stone je okuzlujuca, Damien Chazelle miluje hudbu, ale ze by bol La La Land natolko uzasny... To mi uplne nesedi... Mozno je to aj tym, ze v druhej polovici muzikal dost ustupuje do uzadia. A mozno len tomu musim dat este jednu sancu. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Ladná a čistá podívaná, která do muzikálového, a ostatně i filmového žánru jako takového, přináší nový svěží vítr. Chazelle je bezesporu jedním z nejtalentovanějších režiséru současnosti a věřím, že ho čeká velká budoucnost. Podruhé to už není náhoda. (Cinema City Slovanský dům - 26. 1. 2017) ()

joker30 

všechny recenze uživatele

čakal som, že by ma to mohlo niečím nadchnúťvzhľadom k ohlasom, ale nenadchlo. Gosling pre mňa opäť raz nezapamätateľný, nechápem nomináciu na Oscara. Tešil som sa na Johna Legenda,ktorý je môj obľúbenec a to, že ho dali do role kvazi komercneho hudobnika bez vkusu alebo co tym chceli povedat, to ma dost sklamalo. Kazdopadne muzikal ma málokedy dostane a nedostal ma ani teraz. 60% ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, síla tohoto filmu tkví v hudbě, pocitu nostalgie, nečekanému závěru a opět v hudbě, která naprosto dokonale podtrhla právě finále. Díky ní jsem vydržel sedět až do konce titulků na místě a cestou domu si pobrukoval. Nicméně, je nutné se na film dívat jako na celek a pravdou je, že začátek byl poněkud rozvleklý a mé očekávání asi příliš velké. Proto po napoprvé "zatím" 70 %. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Hm .... fajnový film hm ..... chcel som povedať muzikál, až by som povedal presladený, ale v tom najlepšom zmysle slova. Geniálna hudba, naozaj geniálna. Neuveriteľná chémia medzi Emmou Stone a Ryanom Goslingom, krájateľná. Záver ma až zmrazil, no to možno len mňa. Réžiu neriešim bola skvelá a od toho sú tu iní. Neviem čo mám písať, jednoducho skvelý fil.... vlastne muzikál. 95 %. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Je to taková ta klasická pozlacená hollywoodská romantika obalená do muzikálu, ale nutno přiznat, že je to fakt precizně uděláno, počínaje nádhernou hudbou, plynulou a jasně čitelnou kamerou, skvělými hereckými výkony, fungující chemií mezi postavami, oku lahodící taneční choreografií atd. atd. Není nic moc co vytknout. Pokud je tohle vaše parketa, bude chrochtat blahem, ale i pokud muzikály nemusíte, nebudete rozhodně zklamáni. 5* ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Tento film pro mě měl být zárukou úspěchu. Ústřední dvojice Gosling + Stone patří k mým oblíbencům, stejně jako muzikálové filmy. Jenže La La Land ve všech ohledech za něčím zaostává. Jazzově jej přejede Whiplash, hudebně např. Moulin Rouge a ani ta romance není nakonec tak romantická. Od tak vychvalovaného snímku jsem prostě čekal víc. Za mě 3+. ()

Kotletka

všechny recenze uživatele

Pěkné...:-/ SPOILER: Konec, mě hrozně ale HROZNĚ nakrknul! Jako vážně? Nebyli ochotni na tom pracovat a slaďovat svůj vztah se sny (a odloučení přežilo už hodně párů, takže prosím), prostě se na to vykašlali a na konci se z toho dělá osudem zničená láska a patetická sračka? "Brek brek oni byli tak dokonalý pár - jen kdyby tam nebyly ty překážky. Smuť smuť vždyť pravá láska je ta z filmů, kdy se dva potkají a je to osud a vše je perfektní, takhle je jasné, že spolu být nemohli. Frk frk pracování na vztahu je pro tak velkou lásku nedůstojné." Vím proč tam ten konec je, vypadá to dobře - vypadá to líp než kdyby se koukla na logo, nadšeně tam vběhla, vrhla se mu kolem krku a představila mu manžu a on jí pak zahrál veselý jazzík se sestřihem toho, jak se spolu měli fajnově a s nějakými vtipnými momenty, které jsme třeba ještě neviděli. Ale nemá to žádnou logiku a nechalo to ve mně velmi nepříjemnou pachuť:-( ()

Související novinky

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

07.11.2022

Podoba oscarového ceremoniálu se po několika velmi hrbolatých ročnících vrací aspoň trochu k normálu, nebo se to tak v tuto chvíli alespoň zdá. Po čtyřech letech, kdy se předávání světově… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

23.06.2021

Už brzy hodlá Disney do kin vytáhnout i jednu ze svých největších klasik. Po hraných adaptacích slavných pohádek jako Lví král, Popelka či Mulan totiž do kin dorazí také plánovaná Sněhurka a sedm… (více)

Hraná Sněhurka našla režiséra

Hraná Sněhurka našla režiséra

30.05.2019

Režisér Marc Webb se navždy zapsal do paměti fanoušků originálních romantik jako tvůrce 500 dní se Summer. Jeho dva spidermanovské pokusy s Andrew Garfieldem a Emmou Stone v hl. rolích už ale takový… (více)

Reklama

Reklama