Reklama

Reklama

La La Land

  • USA La La Land (více)
Trailer 1

VOD (1)

Moderní pojetí klasického hollywoodského milostného románu umocněné skvělými písničkami doprovázenými velkolepými tanečními čísly líčí vášnivý milostný vztah od něžného vzrušení rozvíjející se lásky až po trpké zklamání z velkých ambicí. (Freeman Ent.)

Recenze (1 154)

doriana.g 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se, energie mezi ES a RG byla v CrazyStupidLove úžasná. Tady je celou dobu mrtvo. A co je největší průser, je ta nudná, nedormrlá, kolotočářská ústřední melodie. Karel Svoboda hadr. Jednu dám hercům za snahu, tančí, zpívají a Ryan klávesuje fakt dobře. Ale nestačí to. ()

vladi3 

všechny recenze uživatele

Kto miluje stary dobry Hollywood nemoze nemilovat tento film. Jednym slovom nadhera! Pre mna, ktora sa ocitla v tejto ere a kontinente len omylom, pohladenie na dusi... ()

luboss822 

všechny recenze uživatele

Moja najväčšia požiadavka vždy na každý film je kvalitný dej s nečakanými zápletkami. Tento film to ale rozhodne nemá. Ide v podstate o obyčajnú ohranú romantickú komédiu so všetkými ohranými vecami. Ale niečo je inak. Na čo by mal film nejaký dej a zbytočné slová, ktoré každý pozná. To najpodstatnejšie je vo filme bravúrne zaspievané a zatancované. Napriek tomu ten poriadny dej vo filme postrádam. Všetko ostatné vo filme je však naprosto absolútne perfektné a nie je tomu čo vytknúť. Gosling a Stone naozaj hviezdia. Navyše aj záver je dejovo perfektné zvládnutý a aspoň trochu vynahradzuje jednoduchý dej celého filmu. Nedať tomuto 5* už len z princípu je snáď takmer hriech.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Oscar 2017: and the winner is... (keď nie zlaté glóby za najlepší film, herca aj herečku sú už doma + 4 ďalšie) ()

JimWalker007 

všechny recenze uživatele

Moderne natočený hudobný film s retro dušou. Skvele natočený úvod na diaľnici, Gosling predviedol svoju multifunkčnosť, Emma veľké oči, Chazelle potvrdil svoj nesporný talent a odvahu. Paradoxne sa mi najviac páčila pesnička od J. Legenda: Start A Fire. A to mám džez rád. ()

Logicomix 

všechny recenze uživatele

Nemám rád muzikály, a když jsem tenhle viděl v kině, dal jsem pak 50%. Je otázka, jestli má člověk v čase měnit svá hodnocení. Přece jen, když se chystáte na film, jak směrodatný je pro vás názor člověka, který film viděl už třeba třikrát? Ale vzhledem k tomu, že LA LA LAND není nový film, snad si mohu dovolit nové hodnocení. Herecké výkony jsou fajn, ale co s tohoto filmu v mích očích dělá příjemnou podívanou, je vizuál a režijní pojetí s velkým důrazem na detail. Příklad: herečku je třeba přezout na stepařské číslo (na jehlách se stepovat nedá) a stane se to už během písně. Samotná muzika nijak převratná není, ale jako vše ostatní slouží k poctě žánru. Kdyby všechny filmy z žánru, co nemám rád, vypadaly takhle, stěžovat si nebudu. ()

Pignon 

všechny recenze uživatele

Poctivé, působivé, dojemné a překvapivě uměřené dilo. Nevydíralo mě to ničím a odcházel jsem z kina velmi příjemně naladěný. Jako život sám, s filmem jsme se potkali, dodali jsme si odvahu, strávili spolu příjemné chvilky a potom jsme si šli každý svou cestou. Film si jde pro Oscary a ja si jdu žít svůj standardní (alternativní) život. Ale bylo zo krásné. Jděte na to a nechte se okouzlit.💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽 ()

KeskarM 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu ubírám za ty rozostřené záběry..., každopádně jinak se návrat do zlatých časů filmového muzikálu opravdu povedl i se svou "realistickou" tečkou nakonec. ()

TOPmoovie 

všechny recenze uživatele

fantasticke. zivot , naboj, energy. farby. hudba ta dostava. a potom..uz len realita, a ... v nej par sekund v ktorych vidis svoje nesplnene sny.. ()

alenela 

všechny recenze uživatele

Rozjíždí se pomalu, ale nabere plnou rychlost! Tenhle film se vyplatí zhlédnout s dokořán otevřenýma očima i ušima. A dopadne to úplně jinak, než myslíte.. ()

blendak1313 

všechny recenze uživatele

Film plný barev, detailů, emocí, snů, lásky, napětí, hudby, tance a zpěvu. Kamera je naprosto úžasná a spousta scén je na jeden zátah, což filmu dodává neuvěřitelnou ladnost a lehkost. Mezi Emmou a Ryanem je cítit ta fungujicí chemie a budování vztahu mezi nimi. Parádní práce se světlem a konec mě emocionálně rozebral na malé kousíčky. ()

BesnaSrnka 

všechny recenze uživatele

Nie je nič horšie ako sledovať prehnane ambiciózny a zúfalo nefunkčný film. Je preto obdivuhodné ako Damien Chazelle dokázal naplniť všetky svoje vytýčené ciele. Je to pocta muzikálom zlatej éry Hollywoodu, ale zároveň film ponúkajúci uveriteľný príbeh a postavy s hĺbkou. Romantika vhodná aj pre diabetikov. La La Land je vrúcnym vyznaním lásky k jazzu a kinematografii. ()

Sheemass 

všechny recenze uživatele

Řemeslně a umělecky vybarvené dvě hodiny o dvou snílcích, kde jeden chce mít jazz klub a druhý chce zazářit na prknech, která znamenají svět. Skvělá Emma Stone a snad ještě lepší Ryan Gosling, o tom co by mohlo být, může být, je a bude, aneb Hollywood je přece továrna na sny. Nádherně zpracovaný film, muzikál, ve kterém v první hodině všechno bliká, svítí, tančí a zpívá snad každý a v druhé se plní sny, i když za určitou cenu. Jediné co mi vadilo na tomto zpracování byla délka, po hodině a půl už je člověk trošku znaven celou tou barevností, ale jinak opravdu skvělá hudba, choreografie a i obsazení herců do takto narcistických postav. ()

kamislava 

všechny recenze uživatele

Kvůli tomuhle byl takový povyk? Tohle má víc Globusů než Přelet? Proboha... Jsem asi blázen, ale Ema Stone mě opět nepřesvědčila o svém hereckém talentu. Na Ryana a jeho kostýmy se aspoň hezky kouká (za to je ta první hvězdička), ale z hlediska herectví se mi to také nějak nepozdávalo. Tanečky hezké, hudba ucházející (jazzové party kráááásné, za ty je druhá hvězdička), ale příběh nudný, nepřekvapující a ničím nevyčnívající. Třeba scéna v kině byla moc roztomilá, ale následující scéna ve hvězdárně (nebo co to vlastně bylo) ji svou trapností vyloženě zabila. Kdyby to aspoň nemělo dvě hodiny... ()

Shaman1135 

všechny recenze uživatele

Po tých super traileroch a recenziách som sa bál, takýto film sa objaví možno raz za dekádu a veľmi som chcel, aby ma bavil. Ale našťastie, je to kvalita, a to nemyslím len ako muzikál, ten film obstojí v každom možnom aspekte. Technicky to snáď nemá chybu Chazelle do toho nabúchal neskutočné množstvo nápadov (ten chalan je obrovský talent a teším sa na každý jeho ďalší snímok), hra s kamerou je výborná, OST a práca s hudbou taktiež (soundtrack skvele funguje i osve a City of Stars je nehorázny masterpiece) , posúvanie deja pomocou obrazu a zvuku funguje dokonale. Ryan a Emma sú skvelí, ich postavy sú stelesnením všetkého, čo znamená slovo "snílek" a je úžasné sledovať, ako každou scénou, záberom či odohraným tónom sa posúvajú k hroznému zisteniu, že život je skrátka sviňa a k dosiahnutiu snu sa človek často musí zbaviť tých najdôležitejších a najkrajších vecí. Atmosféra 70. - 80. je hmatateľná, i keď sa film odohráva v súčasnom LA. A čo sa týka príbehu, nie je to čistý muzikál, určite to nie je čistá romantika, má to malé nádychy dráma, či dokonca tragédie, film skvele pracuje s emóciami, prvok "honba za snom" je rozpitvaný do posledného kolieska a posledných 10 minút (samozrejme, ak sa človek nechá predtým filmom pohltiť) je priamy útok na city. Celkove tak 9/10, na čistých desať si počkám na to, ako bude film vo mne rezonovať ďalšie dni. Ak ma to bude stále tak baviť, tak pôjdem ešte vyššie. ()

Mates Hradecky 

všechny recenze uživatele

Začátek na dálnici jsem téměř nevydýchal, ale vytrval jsem. Chce to vynechat první zimu, jaro a léto, neboť pak přijde skvělý podzim a poctivá zima. ()

Denzen 

všechny recenze uživatele

Výborný muzikál so skvelou atmosférou a sympatickým Goslingom a Emmou. No emocionálne ma to nejako minulo, bolo treba pritlačiť ešte na strunu, aby som sa mohol vžiť do postáv a cítiť s nimi. ()

Související novinky

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

07.11.2022

Podoba oscarového ceremoniálu se po několika velmi hrbolatých ročnících vrací aspoň trochu k normálu, nebo se to tak v tuto chvíli alespoň zdá. Po čtyřech letech, kdy se předávání světově… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

Nová hraná Sněhurka našla představitelku

23.06.2021

Už brzy hodlá Disney do kin vytáhnout i jednu ze svých největších klasik. Po hraných adaptacích slavných pohádek jako Lví král, Popelka či Mulan totiž do kin dorazí také plánovaná Sněhurka a sedm… (více)

Hraná Sněhurka našla režiséra

Hraná Sněhurka našla režiséra

30.05.2019

Režisér Marc Webb se navždy zapsal do paměti fanoušků originálních romantik jako tvůrce 500 dní se Summer. Jeho dva spidermanovské pokusy s Andrew Garfieldem a Emmou Stone v hl. rolích už ale takový… (více)

Reklama

Reklama