Reklama

Reklama

Žena na konci světa

(seriál)
  • Polsko Kobieta na krańcu świata (více)

Obsahy(1)

Cestovatelka Martyna vás zavede na fascinující místa po celém světě. Poznáte kulturu, zvyky a domorodé obyvatele různých zemí. Podívejte se do Thajska, Etiopie, Tanzanie, Maroka a dalších států... Vychutnejte si fascinující dokumentární seriál o ženách ze všech koutů světa. Nejvzdálenější, nejodlehlejší a nejzvláštnější místa navštívíte s moderátorkou Martynou Wojciechowskou, která je nejen editorkou magazínu National Geographic, ale i odvážnou cestovatelkou, která vystoupala na všech Sedm vrcholů. Martyna představuje divákům neobyčejné dámy a provádí je různými kulturami, náboženstvími i profesemi. V Africe uvidíte doktory a sestry odhodlané zachránit pacienta, jenž přichází o zrak, čarodějnici z Ghany žijící v ústraní a paní, co se chová k hrochovi jako ke členu vlastní rodiny. V Asii to jsou ženy s žirafími krky, moderní japonské princezny nebo strážkyně hindského chrámu obývaného 20 tisíci krysami. První polský dokument na Prima ZOOM! (TV Prima)

(více)

Recenze (13)

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem mnoho dílů na TV Prima ZOOM. Velmi exotické destinace, krajina i detailní náhled do místních kultur. Polky jsou mi velmi sympatické. ()

Reklama

radomiil 

všechny recenze uživatele

Sympatická,pohledná cestovatelka u obchodníka v království lidu Bhútán/VII řada/:nesmím prodávat cigarety, kdyby se o tom dozvěděl stát-zavřou mě.....nádhera,neměli bychom si vzít ponaučení!?? ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Fešná poľská cestovateľka zábavným spôsobom mapuje destinácie, do ktorých sa s bežnými cestovnými kanceláriami nedostanete. Taký chrám potkanov v Indii ma teda odrovnal. To vám poviem. (15.12.2014) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama