Reklama

Reklama

Žena na konci světa

(seriál)
  • Polsko Kobieta na krańcu świata (více)

Obsahy(1)

Cestovatelka Martyna vás zavede na fascinující místa po celém světě. Poznáte kulturu, zvyky a domorodé obyvatele různých zemí. Podívejte se do Thajska, Etiopie, Tanzanie, Maroka a dalších států... Vychutnejte si fascinující dokumentární seriál o ženách ze všech koutů světa. Nejvzdálenější, nejodlehlejší a nejzvláštnější místa navštívíte s moderátorkou Martynou Wojciechowskou, která je nejen editorkou magazínu National Geographic, ale i odvážnou cestovatelkou, která vystoupala na všech Sedm vrcholů. Martyna představuje divákům neobyčejné dámy a provádí je různými kulturami, náboženstvími i profesemi. V Africe uvidíte doktory a sestry odhodlané zachránit pacienta, jenž přichází o zrak, čarodějnici z Ghany žijící v ústraní a paní, co se chová k hrochovi jako ke členu vlastní rodiny. V Asii to jsou ženy s žirafími krky, moderní japonské princezny nebo strážkyně hindského chrámu obývaného 20 tisíci krysami. První polský dokument na Prima ZOOM! (TV Prima)

(více)

Recenze (13)

radomiil 

všechny recenze uživatele

Sympatická,pohledná cestovatelka u obchodníka v království lidu Bhútán/VII řada/:nesmím prodávat cigarety, kdyby se o tom dozvěděl stát-zavřou mě.....nádhera,neměli bychom si vzít ponaučení!?? ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem mnoho dílů na TV Prima ZOOM. Velmi exotické destinace, krajina i detailní náhled do místních kultur. Polky jsou mi velmi sympatické. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Fešná poľská cestovateľka zábavným spôsobom mapuje destinácie, do ktorých sa s bežnými cestovnými kanceláriami nedostanete. Taký chrám potkanov v Indii ma teda odrovnal. To vám poviem. (15.12.2014) ()

sans.sourire 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pouze dva díly, ale musím říct, že mne to ihned zaujalo. Zajímavá témata, skvělé a poutavé zpracování. Pořad mě donutil se zamyslet nad tímhle světem, což myslím, že je účel... Rád se podívám i na další díly, jelikož vím jistě, že si z nich něco odnesu. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Poláci mají Martynu, my máme koho? Natočili celkem 6 sérií. Čínská škola bojových umění pro děti od 5 let, kde jsou i děvčata. Moderní metody oplodnění a indické ženy jako náhradní matky. Albíni a jejich úděl v Tanzánii, údajně jich má být na 300tis. v 54mil. zemi. ()

theFtip 

všechny recenze uživatele

Já tyhle cestopisné dokumenty moc nemusím, ale tenhle se mi opravdu líbí. Dokonce tolik, že na něj vždycky čekám, až ho začnou vysílat. Nechtěl bych být Geisha :D ()

Wez 

všechny recenze uživatele

teď jsem sledoval díl o Upíří ženě z Mexika,ačkoliv tuto paní znám z různých netových videí a fotek,tak díky tomuto dokumentu jsem se o ní dozvěděl opravdu hodně zajímavého-a pro Anderson-ten krysí chrám v Indii jsem viděl už v tolika cestopisných dokumentech,že už to ani nepočítám... :-) ()

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Silné! Nejsem teda nějákým pravidelným sledovačem těchto cestopisných dokumentů, ale když v té televizi nic jinýho nedávaj tak jsem to zkusil. Výsledkem jsou nejen poutavé příběhy žen ze všech koutů světa, ale i více než fešná Martyna Wojciechowská jako průvodkyně pořadem. Určitě doporučuju! 85% ()

skockalanova 

všechny recenze uživatele

Videla som par casti a bolo to skvele! Reporterka ide po beznom zivote uplne neobycajnych-obycajnych zien, ktore ziju v kulturnych podmienkach uplne exotickych pre Europanov. Je to velmi sympaticky serial s obrovskym srdcom, clovek az oci niekedy otvara, zasmeje sa aj sa zamysli. Super, super. ()

Reklama

Reklama