Reklama

Reklama

Dámský podnik

(seriál)
Brazílie, (2013–2018), 43 h 21 min (Minutáž: 51 min)

Hrají:

Rafaela Mandelli, Juliana Schalch, Michelle Batista, João Gabriel Vasconcellos, Gabriel Godoy, Guilherme Weber, Einat Falbel, Isabel Wilker, Tony Mastaler (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(51)

Brazilský seriál z produkce HBO vypráví příběh Karin, Luny a Magali, tří atraktivních, inteligentních žen, které se chtějí společnými silami pokusit o revoluci ve své profesi. Dívky, které se ocitly na křižovatce své pracovní kariéry, sdílejí jednotnou vizi - proč by nemohlo to nejstarší povolání na světě využívat moderního marketingu a plánovacích metod? Za použití marketingových nástrojů těch největších korporací zkoušejí nejrůznější strategie - od prodeje rozluček se svobodou ve svatebních obchodech až po nabídku "poukázek na služby" pasažérům letecké společnosti, kteří uvízli během své cesty. Karin, Magali a Luna, jež chtějí docílit loajality svých nejlépe platících zákazníků, jsou připraveny stát se opravdovými podnikatelkami a užívat si života v přepychu. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Dost erotický seroš  bych řekl :D 

s04e08  byl docela ultra erotický! :D po.no hadr...

Juliana Schalch, Michelle Batista, Gabriela Cerquiera, Gabriella Vergani nahé , prsa , zadky , sex, lízání zmrzky atd.. atd... uff.. XD

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

No, už to napsal Ironhead: Prostituce podaná jako "krásná práce", plná hezkejch a bohatejch zákazníků, holky to strašně moc baví a už se těšej na další "program" (tak se říká jednotlivejm šukačkám s klientem)... Jsou inteligentní, vtipný a krásný a tuhle práci si vybraly, protože lepšího džobu na planetě prostě není. Prostě slátanina, která nemá s realitou nic společnýho, a to ani s realitou luxusních drahejch kurev. A navíc to ani není kdovíjak zahraný a natočený, zřejmě brazilská pobočka HBO nemá zase tolik prachů, nebo nevim.... Erotický scény patřej k tomu nejtrapnějšímu, co lze na poli filmovýho sexu vidět, skoro pokaždý se u toho rozesměju... Ztráta času, dokončím se ženou 2. sérii a jdeme od toho.

Reklama

Reklama