Reklama

Reklama

Dámský podnik

(seriál)
Brazílie, (2013–2018), 43 h 21 min (Minutáž: 51 min)

Hrají:

Rafaela Mandelli, Juliana Schalch, Michelle Batista, João Gabriel Vasconcellos, Gabriel Godoy, Guilherme Weber, Einat Falbel, Isabel Wilker, Tony Mastaler (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(51)

Brazilský seriál z produkce HBO vypráví příběh Karin, Luny a Magali, tří atraktivních, inteligentních žen, které se chtějí společnými silami pokusit o revoluci ve své profesi. Dívky, které se ocitly na křižovatce své pracovní kariéry, sdílejí jednotnou vizi - proč by nemohlo to nejstarší povolání na světě využívat moderního marketingu a plánovacích metod? Za použití marketingových nástrojů těch největších korporací zkoušejí nejrůznější strategie - od prodeje rozluček se svobodou ve svatebních obchodech až po nabídku "poukázek na služby" pasažérům letecké společnosti, kteří uvízli během své cesty. Karin, Magali a Luna, jež chtějí docílit loajality svých nejlépe platících zákazníků, jsou připraveny stát se opravdovými podnikatelkami a užívat si života v přepychu. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Felisr k tomuto seriálu (2)

Dámský podnik (2013) 

Neotřelý pohled na marketing v lechtivém hávu. A také vcelku inteligentní zpracování tématu prostituce na vyšší úrovni. ()

Série 3 (2016) (S03) 

Znatelně slabší než předchozí dvě řady, řekla bych až trestuhodně nevyužitý potenciál. Nevím zda to byl úmysl či nikoliv, ale většina postav mi šla kolikrát až těžce na nervy. Jako celek to působilo dost depresivně, na jednotlivé postavy se hrnula různá míra potíží / průšvihů / neštěstí a nová hlavní "holka" rozhodně k srdci nepřirostla. ()

Reklama

Reklama