Reklama

Reklama

Dámský podnik

(seriál)
Brazílie, (2013–2018), 43 h 21 min (Minutáž: 51 min)

Hrají:

Rafaela Mandelli, Juliana Schalch, Michelle Batista, João Gabriel Vasconcellos, Gabriel Godoy, Guilherme Weber, Einat Falbel, Isabel Wilker, Tony Mastaler (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(51)

Brazilský seriál z produkce HBO vypráví příběh Karin, Luny a Magali, tří atraktivních, inteligentních žen, které se chtějí společnými silami pokusit o revoluci ve své profesi. Dívky, které se ocitly na křižovatce své pracovní kariéry, sdílejí jednotnou vizi - proč by nemohlo to nejstarší povolání na světě využívat moderního marketingu a plánovacích metod? Za použití marketingových nástrojů těch největších korporací zkoušejí nejrůznější strategie - od prodeje rozluček se svobodou ve svatebních obchodech až po nabídku "poukázek na služby" pasažérům letecké společnosti, kteří uvízli během své cesty. Karin, Magali a Luna, jež chtějí docílit loajality svých nejlépe platících zákazníků, jsou připraveny stát se opravdovými podnikatelkami a užívat si života v přepychu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když jsem psal do příslušné diskuze, že Dámský podnik už kroutí svou druhou serii, zdejší lenochodi na to serou. Tak tedy brazilské ťapiny opět v akci a opět to má drive a sexy úroveň. Pozor nečekej tsunami šousťaček i když samozřejmě starej dobrej sexík se tady taky najde, ale to hlavní je tady ťapinskej byznys a neskutečně kreativní nápady vůdčí ťapiny Karin, která si jde spolu s přáteli za svými podnikatelskými nápady. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Tady hrubě a nespravedlivě podhodnocený seriál. Prostředí prostituce podané mile a pochopitelně, bez drog vražd, mrtvých holek na skládkách... Je to podnikání jako jiné, jen je třeba zbavit se předsudků a přijmout, že i prodejné holky mohou být milé, inteligentní a citlivé, se smyslem pro humor. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

SEX V MESTE+HUNG. Čo viac povedať? Že je to celkom pozerateľné, len sa celú dobu nezbavíte dojmu, že vidíte akýsi remake/reštart vyššie zmienených seriálov... ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Krásny tutoriál k tomu, ako by sa dnešné mladé devy mali stať kurvami a pritom hovorili akože o pracovnej kariére. HBO to dokonca považuje za podnikanie. Našťastie my inteligentnejší sme už zistili, čo sa skutočne skrýva pod profesiami ako herečka, modelka, spoločníčka a iné zamestnania s kokotom v hube. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Vcelku vtipný seriálek na téma: " Jak chytrá štětka ke štěstí přišla". Není nijak extra chytrý, ani extra vtipný, je dosti naivní, ale hezky se na něj kouká. Hlavní hrdinky jsou celkem sympatické, erotické scény ujdou. Po první řadě hodnotím veskrze kladně. Nicméně podruhé, bych se na něj nedívala. Za mne 50%. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Serial stylu SEX ve MESTE jen to jde jeste dal a profece hlavnich hrdinek je luxusni stetka(y)... ty voe, fakt hrdinky a idoly dnesni doby, no ;) Navic je zde to nejstarsi remeslo tak idealizovano, jakoby kurvy baly nejaky celebrity a pop star, kterym mame ten luxusni zivot strasne zavidet... a za kerejma chodej sukat jen bohati namakani modelove :DDD ()

katikka 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavo poňatý seriál, ktorý sa zameriava nielen na samotné "remeslo" a vzťahy medzi hlavnými postavami, ale aj na marketing firmy/podniku, ktorý je podaný veľmi zrozumiteľne. ()

omega_SK 

všechny recenze uživatele

Hmmm vraj komedia a nezasmial som sa ani raz. Skor klasicka juhoamericka telenovela mierne odlisna od tony nekonecnych spanielskych/portugalskych telenoviel. Trapna, naivna, presladena NUDA s nahotinkami pre uchylov. ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Zábavný pohled na ekonomii a trochu i politiku v netradičním prostředí plný zajímavých postav. O podnikání to řekne mnohem víc než pindání dědy Klause. A Magali je prostě boží. Nejzábavnější díl: Ariel (S03E11). ()

Reklama

Reklama