Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice padesátnic spolu prožila období Woodstocku šedesátých let až po současnost, v zajetí alkoholu, drog a nevázaného života. Jean Paul Gaultier je módní návrhář, kterého obě bezmezně ctí a účastní se všech jeho přehlídek. Přesto, že v životě jedné je dnes již dospělá dcera, stále žijí svůj svobodomyslný život. Teprve problémy mezi matkou, dcerou a pohledným nápadníkem od doručovatelské firmy, dokáží navázat rodičovských vztah matky s dcerou, ale to by nebyly dvě celoživotní kamarádky, aby se jejich cesty opět nespojily v životě večírků, luxusu a alkoholu. (Hennes)

(více)

Recenze (5)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Proč Francouzi točí americky blbé komedie? Spoře se objevilo několik drobných vtípků. Balasko rok před Naprosto úžasným se sebou nechala dělat prakticky cokoliv v Hercích, ale zřejmě to nestačilo, tak zde předvedla totální krávu ondulovanou. ()

Reklama

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Francouzký počin napodobit Saunders a Lumley v roli Patsy . je to něco mezi dvěma až třema hvězdičkama prostě skeče převzaté ze seriálu Absolutely Fabulous s jinýma herečkama. Jména postav jsou totožné jako v serialu. Milovníci serialu budou asi nejspíše zděšeni a tento film ohodnotí odpadem ti co by to viděli poprvé aniž by znali Patsy a Ediie by to možná mohlo trošku bavit. Každopádně já to bral jako oddechovku na kterou bylo celkem příjemné se při sobotním odpoledni odreagovat. Co se týče hereckého obsazení tak se tam sešla celkem řada pro francouze známých herců. Jako zajímavost , samotná Jennifer Saunders si ve filmu zahrála takovou malou pidiroličku. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se skutečně dobře pobavil. Dvojice povedených padesátnic si žije svůj život plný večírků, přehlídek a alkoholu, bez ohledu na život ostatních. V životě možná kruté, ale v komedii geniální. "Patsy ty jsi mě neměla ráda hned od narození, omyl drahá už před narozením". ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama