Reklama

Reklama

Let's Kill Ward's Wife

  • USA Ward's Wife (neoficiální název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Každý nenávidí Wardovu manželku, dokonca aj sám Ward (Donald Faison). Všetci ju chcú zabiť. Avšak keď sa ich vražedné myšlienky zmenia na skutočnosť, čaká ich oveľa viac problémov. Napríklad, ako sa zbaviť tela a stále stihnúť jej čajové posedenie o tretej. (readan)

Recenze (17)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Pojďme zabít Wardovu manželku v levné amatérské sračce, kterou ještě jako debut natočí jeden z nás. Bude to úžasný koncept, ve kterém budeme hrát partu kreténů, kteří "omylem" zavraždí jednu krávu, manželku chlapa z naší retardované party. Ta nás sice bude srát od první minuty filmu a budeme se stydět jí i poslat verbálně do prdele, protože nám toho zase tolik nedělá, ale diváci určitě pochopí, že jí prostě chceme zavraždit, aby byl klid, načež nás za vykonání této vraždy úplně všichni kámoši a přítelkyně poplácají po zádech, šibalsky na nás mrknou a pronesou: "Skvělá práce, máme pomoci s rozřezáním těla?". Zkrátka vytvoříme naprosto běžný příběh americké vyšší střední třídy a patálie z jejího každodenního života! Všechno to bude zatraceně morbidní a všichni se u toho určitě budou řehtat smíchy, třeba u toho jak budeme dvacet minut uklízet byt a schovávat se za sloupem, když zazvoní soused! Hihihi, už teď skoro neudržím stolici a to o tom teprve mluvíme! Zaobalíme to všechno za černý humor a prostě to bude dost vtipné a strašně dobré. Vtipe, ty mezitím někde vyskočíš na ty imbecily, kteří si tuhle prázdnou a exkluzivně nudnou sračku pustí a ten posranej divák snad před závěrečnými titulky nepozná, že jsme tě desetkrát recyklovali, protože jeden kvalitní vtípek neškodí v jakémkoliv množství, navíc nebudeme muset platit scénáristu a všechny ty zatraceně vtipné scénky si vymyslíme sami! Tohle nám všem určitě pořádně nastartuje kariéry, už se nemohu dočkat těch nominací na ceny!!! 15% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Ano, ano ano - Wardova žena byla ztvárněna přesně tak, aby ji každý nenáviděl. Tak proč ji nezabít, že? A tímto nám vznikl námět na film. A když se udělá humorně, může z toho vzniknout černá, ale velice vtipná komedie. A taky že vznikla. Skvěle jsem se pobavil. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Podle mě skvělá podívaná plná sarkasmu a nadsázky. Celkem dost jsem se pobavila a nasmála, i když jde vlastně o docela morbidní děj. Všichni herci zvládli své úlohy skvěle a bavili mě. Výborná pohodovka! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na tohle se koukalo dobře. Wardova manželka byla přesně ten typ ženský, která si za to, že je kráva, opravdu smrt zaslouží a reakce na to všech zúčastněných je jeden z nejlepších momentů celého filmu. Ale zbavování se těla a stihomam ze souseda policisty mají taky něco do sebe. Milovníci gagů si tady na své sice nepřijdou, ale vzdor námětu je Let's Kill Ward's Wife filmem, ze kterého čiší dobrá nálada. Mimochodem povedený casting tady připomíná rodinnou sešlost a to ještě v hereckém výčtu nejsou uvedeny dcera Jamese Carpinella a Amy Acker Ava a třetí ze sester Dominczykových Veronika. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem si tenhle film prostě užil. Naprosto bizarní situace, která je podána krásně uvolněně, což jen podtrhuje celou absurditu. Tohle je prostě styl, který mi vyhovuje, a první hodinu jsem se několikrát smál nahlas. Tohle je něco co na filmu moc oceňuji. V závěru to vyznívá trochu do ztracena, ale jinak jsem opravdu spokojený. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak to bola riadna komédia, až na to, že mi neprišla vôbec vtipná. Celá krimi zápletka bola úbohá, rovnako aj to správanie všetkých zúčastnených postáv, ktoré úplne bez problémov prijali to, že umrel človek. Možno si niektorý povedia, že som trápny moralista, ale keď Ward tak strašne neznáša svoju manželku, tak prečo si ju potom bral? Hlúpy "akože sarkastický" humor to ešte viac podkopal. Čo sa týka hereckého obsadenia, dosť ma prekvapil Patrick Wilson - a to tým, že prijal rolu v takomto podpriemernom filme... ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Situácia,ktorá dostala partiu kamarátov do úzkych a podotýkam zcela dobrovoľne je tak absurdná,až to hraničí zo zdravým rozumom..Patrick Wilson sa začína nejako podozrivo motať okolo náhodných vrážd,inými slovami,kde je vražda, tam je Patrick (Všade dobre,doma peklo).Cháp,ženy sa predsa nezabíjajú,len kôli tomu,že sa počas manželstva stanú neznesiteľnými a ak už,ani sa neobťažujú tú malú vraždičku aspoň spraviť kurioznym spôsobom,takým,ktorý by diváka aspoň trocha pobavil.Jedným slovom N U D A. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá černá komedie. Škoda první asi půlhodiny, kdy to bylo jen nudné tlachání o ničem a bylo toho moc. Druhá polovina se povedla více. Film pojednává o skupince přátel a o manželce jednoho z nich. Je to protivná zlá kráva (připomínala mi mou bývalou manželku) a je třeba se jí zbavit. Místo rozvodu však zvolí jiné, vcelku komicky vylíčené řešení. (45%) ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná černá komedie se stopáží tak akorát. Film nemá ambice nějakýho trháku a i tím je mi sympatickej. Fajn oddechovka :-) ()

ragtime 

všechny recenze uživatele

Tak toto je štýl, ktorý mi dokonale sadol. Sympatickí herci, jedna mrcha a čiernočierny humor. Oddychovečka ako hrom. ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám černá komedie. Nic pro puritány a pokrytce, ale čistá lahůdka pro nás úchyly. Navíc je zajímavé vědět, jaké jsou ve skutečnosti příbuzenské vztahy mezi některými herci (titulky napoví, životopisy dopoví). ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Ak nemáte čo robiť, pozrite si to. Zlatého Bartošku ve Varech to nikdy nedostane, ale aspoň zistíte, aká je vražda super, lebo spája rodiny a všetci sa po nej cítia lepšie. ()

splaty odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že by měly existovat nějaké hranice co točit a co ne. Natočit, jak se skupinka kamarádů snaží zbavit těla zabité manželky jednoho z nich, jedním z nich, a ani nehnout brvou, mi nepřijde normální. ()

Reklama

Reklama