Reklama

Reklama

Sestry na život a na smrt

(TV film)
  • Kanada The Good Sister

Obsahy(1)

Jack a Kate jsou manželé už mnoho let. Moc jim to ale neklape. Může za to Jackova nevěra i to, že nemůžou mít děti. Změna nastane, když Kate obdrží dopis od svého dvojčete, o kterém neměla ani tušení... Kate je výbornou fotografkou a nejraději fotí děti. Její manžel Jack je úspěšný právník, obhajuje však zločince. Kate nemůže mít své děti, bere antidepresiva a chodí k psycholožce. Jack vyhraje velký soudní případ, díky kterému dostane spoustu peněz. Kate z toho ale radost nemá, přála by si, aby obhajoval jen dobré lidi. Často také Jacka vyslýchá, kde byl a co dělal. Podezřívá ho z nevěry, protože v minulosti zjistila, že měl Jack poměr se svou asistentkou. Poté, co se Kate udělá špatně po nových antidepresivech, rozhodne se je přestat brát...
Jednoho večera Kate obdrží dopis od Lindy, která je jejím jednovaječným dvojčetem, s návrhem na setkání. Kate s Jackem ji pozvou do Jackovy kanceláře. Na schůzku však Kate nedorazí, protože má strach. Linda je jí velmi podobná, ale na rozdíl od zapšklé Kate je veselá, koketní a atraktivní. Další den Kate poví Jackovi, že byla Lindu navštívit, ale je z ní zklamaná a nechce se s ní už vidět... Linda kontaktuje Jacka a sejdou se. Po nějakém čase spolu začnou mít poměr. Jack je zmatený, obě ženy vypadají stejně, ale s každou se cítí úplně jinak. S Lindou se cítí dobře – o všem si povídají, chodí do společnosti a mají skvělý sex. Jeho žena Kate je nepříjemná, nemluví s ním, nebo ho vyslýchá...
Cassie, Jackova asistentka, se kterou měl poměr, na Jacka začne žárlit a chce se mu pomstít. Vydírá ho, že prozradí tajné informace o svědkovi, díky kterému Jack vyhrál poslední velkou kauzu. Na Jacka se začíná vše sypat. Linda na něj navíc tlačí, aby ji vyměnil za svou manželku, a začne dělat Jackovi naschvály. Vloupe se mu do domu, kde nechá pro Kate dopis, o jejich románku. Jack dopis naštěstí najde první...
Jackova asistentka Cassie byla zavražděna. Linda nechá na záznamníku další vzkaz pro Kate. Jack se na ni naštve, hádají se a Linda mu ukáže svůj pozitivní těhotenský test. Pak mu sebere snubní prsten a spláchne ho do záchodu. Kate naopak vyhrožuje Jackovi rozvodem, který by mu v kariéře neprospěl...
Detektiv vyšetřující Cassiinu smrt ukáže Jackovi fotku řetízku, který byl nalezen u místa činu. Jack v něm pozná Lindin řetízek... (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ok, kanadovinka, čo prekvapila aj mňa. Námet ešte nie až tak veľmi sprofanovaný, záver skvelý, rozumná minutáž. Nájde sa aj medzi tými brakmi čo Kanada produkuje lepší počin, ale treba to hľadať. 2 z 5 ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako televizní film koukatelné,ovšem pointu jsem odhadl už po deseti minutách ( ale zase motivace je mi utajená) , když nemáte co večer dělat dalo se to přežít 50% ()

Reklama

pend 

všechny recenze uživatele

Na televizní počin celkem ucházející. Kvůli Sonye Walger přidávám jednu hvězdu navíc. Jen popsaný obsah od distributora je matoucí víc než obvykle... ()

yvona 

všechny recenze uživatele

Ano, zápletka je je jasná po několika minutách, pak nudné, dlouhé čekání a konec. Nezajímaví herci, nudné opakující se dialogy. Nelze se vcítit ani do jediné postavy. Ono jich tam vlastně moc není. :))No, oddychla jsem si,že je konec. Tak si zase TV dlouho nepustím. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

V rámci možností (kanadské tv drama) vcelku ok. To jednání hl postavy jsem ale moc nepobral a vlastně s tím závěrem fakt přestalo dávat smysl. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama