Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nemocnici se po čtyřech dnech v kómatu probouzí detektiv Anna Walkerová, která si nevzpomíná vůbec na nic ze svého života. Nepoznává vlastní rodinu, přátele ani kolegy. Jediné, co ví, je, že se ji někdo pokusil vyslýchat a následně se jen zázrakem neutopila v přístavu. S pomocí svého kolegy Dereka i manžela Tatea s dcerou Emily začíná pátrat ve své minulosti, ale to, co objevuje, se jí příliš nelíbí. Čeká ji tedy nejen boj o znovustmelení vlastní rodiny, ale také nebezpečné pátrání po tom, kdo stojí za pokusem o její vraždu. Jenže si nepamatuje, komu může věřit, a nebezpečí tak může přijít i z té nejméně očekávané strany... (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kde jste se tu vzala?....... Čekal jsem od toho víc, ale ať dělám co dělám, je to slabota. Už jen ten začátek mě celkem odradil. Pak se to neskutečně táhne. CITÁT - Probudila se?............. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Drsná mamina, co se z provazu dostane rozbitím židle a poté necitlivým kopancem do rozkroku zatopí tomu gangsterovi, nebo kdo to byl, aby načež se zachovala jako malá holka a když ji dohoní nechala se kopancem, schdit do vody. Když jsem se dozvěděl, že to byla policajtka, málem jsem se rozplakal. A pak se z ničehož nic objevila ta ona magická a naprosto neočekávaná telenovelovská překážka ke štěstí. Amnesie. Magnesie Mattoni a Martucci!!! Hned jsem věděl, že celý film uvidím ty blikance, záblesky vzpomínek a bylo vymalováno!!! Film o velkém originálním prdu je na světě. Hrdina si uvědomí co měl a začne o to bojovat, rozmazlená dcera v pubertě rázem zmoudří a stane se milující dcerou a šťastná rodinka je na světě dámiové. A já choulíce se v koutě s laptopem sháním na ebayi 9mm beretu a letenky za oceán, pač si také chci splnit sny o tom šťastném životě. ()

Reklama

wooloong 

všechny recenze uživatele

Asi to měl být drsný thriller o fakt hustejch poldech, ale vyšla z toho sentimentální ptákovina o jedné téměř rozpadlé a znovu stmelené rodince. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama