Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Davina (Kim Cattrall) ztratila chuť do života, bojuje se sexuálním pokušením a profesionální žárlivostí, a zároveň se snaží vyrovnat se svým strachem z budoucnosti po boku svého manžela Alana (Don McKellar). (Patw)

Recenze (3)

VojtaMarek00 

všechny recenze uživatele

Shlednuto cele, ctyri jsou minimum. Vlastne uplne nevim, proc neklikam na pet. Asi to neni az takova bomba, ale...: na tenhle serial me nalakala moje oblibena kim cattrall, a kdyz jsem se jeste k tomu dozvedel, ze to dela BBC a ze to je skvele natoceny a s uzasnym pribehem, hned jsem si to musel postahovat. atmosfera poloprazdneho mesta, obrovsky byt ve sklenene novostavbe, zoufala kim ktera nevi, co se zivotem, a jeji uzasny manzel, zatim uplne skvela postava. urcite doporucuju si dat tu praci, najit, stahnout a shlednout! tak neuveritelne "ze zivota" pribeh vas ihned vtahne. ()

kockodan 

všechny recenze uživatele

Odporně klišovité a plné nudných prostojů. Nikdo normální po padesátce nežije svůj život takto, jen trapní snobové v pretentious amerických tv seriálech, jejichž dialogy šustí papírem až z toho zaléhají uši. Tři epozody jsem tomu dal, a i když se ve druhé epizodě při scéně v nemocnici zdálo, že se to možná rozjede správným, absurdním, surrealistickým a crazy směrem, nakonec jsem to s koncem třetí epizody nadobro pohřbil. Jedna dobrá scéna s prostořekou babčou na smrtelné posteli dobrý seriál opravdu nedělá. A ten postarší milionářský princ na bílém koni, co se zjeví abychom se jakože nudou neukousali? Pro koho je to proboha napsáno? Pro maloměstské husy po třicítce s manželi ajťáky a bankovními úředníčky s hypotékou a druhým parchantem na cestě, co sní o pohádkách? Kdybych se chtěl dívat na smutně trapné fantazírování pro maloměšťačky ála Pan Božský, tak to si můžu rovnou pustit Sex ve městě! 15% ()

Reklama

Reklama