Reklama

Reklama

A Very Merry Mix-Up

(TV film)
  • USA Merry Mix-Up (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

U budúcich svokrovcov sa Alice cíti ako doma, má to ale háčik. Nemá to nič spoločné s ním, ale všetko... S jeho bratom! Majiteľku malého obchodíku Alice (Alicia Witt) nič tak nedesí, ako blížiace sa Vianoce – práve počas najkrajších sviatkov roka sa má totiž zoznámiť s budúcimi svokrovcami. A, akoby to už i tak nebolo dosť náročné, jej snúbenec Will (Scott Gibson) má pricestovať až ďalším lietadlom... Ako na potvoru sa všetko ešte o čosi viac skomplikuje, keď sa nevysvetliteľne stratí Alicina batožina a pokazí sa jej telefón, takže sa s Willovými rodičmi nemá ako spojiť. Zrejme v tom má prsty sám osud, pretože netrvá dlho a pri výdaji batožiny sa zoznámi s potenciálnym švagrom Mattom (Mark Wiebe), vďaka ktorému napokon predsa len dorazí na miesto určenia. Keď spozná úžasnú Mattovu rodinu - mamu Penny (Susan Hogan), otca Joea (Richard Fitzpatrick) a starého otca Charlesa (Lawrence Dane) -, okamžite si získajú jej srdce svojou bezprostrednosťou, pohostinnosťou a kúzelnými vlastnými vianočnými tradíciami. Cíti skrátka, že sem dokonale zapadla, že je tu doma. Má to ale háčik, a nie práve malý – nemá to nič spoločné s Willom, ale temer všetko... S Mattom! (TV Doma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Ashar 

všechny recenze uživatele

Alicia je sympatická a dělá dobrý drštičky, takový roztomilý. Film pro hluboký křeslo, dobrý čaj, nebo punč a vánoční cukroví. ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Všechny vánoční filmy jsou tak trochu na jedno kopyto, ale občas se najde někdo, kdo námětem překvapí, byť konec je opět předvídatelný. A u tohoto filmu se to podařilo. A i tyto filmy nesou svá poselství: tady je to buďte sami sebou a nenechte se vmanévrovat někam, kde je vám to cizí a proti srsti. To nikdy dobrý pocit (o štěstí ani nemluvě) nepřinese. 55% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Hned v první scéně v obchodě si Matt (Mark Wiebe) sundá sluchátka, strčí si je do kapsy a otočí se na Alicii (Alicia Witt). Políbí se a v dalším záběru má Matt sluchátko opět nasazené. (Johnny.ARN)
  • Původní scénář obsahoval několik scén, v nichž Will Mitchum (Scott Gibson) chodil s Alicí (Alicia Witt) jen proto, aby ji přiměl prodat otcovo starožitnictví. Měly ukázat, že Will s Alicí nikdy neměl ty správné úmysly. Později byly scény z důvodu časové tísně vyškrtnuty. (Johnny.ARN)
  • Když Matt (Mark Wiebe) najde Alici (Alicia Witt) v rodinném domě Willa Mitchuma, zeptá se ho, jak ji našel. Ten prohlásí, že ve městě jsou jen tři Mitchumové a že ti zbylí „dva“ jsou na dovolené. To znamená, že Mitchumovi bydlí ve čtyřech domech, nikoli ve třech: dvě rodiny Mitchumových na dovolené, dům jeho rodiny a dům, kde bydlí ona. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama