Reklama

Reklama

A Very Merry Mix-Up

(TV film)
  • USA Merry Mix-Up (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

U budúcich svokrovcov sa Alice cíti ako doma, má to ale háčik. Nemá to nič spoločné s ním, ale všetko... S jeho bratom! Majiteľku malého obchodíku Alice (Alicia Witt) nič tak nedesí, ako blížiace sa Vianoce – práve počas najkrajších sviatkov roka sa má totiž zoznámiť s budúcimi svokrovcami. A, akoby to už i tak nebolo dosť náročné, jej snúbenec Will (Scott Gibson) má pricestovať až ďalším lietadlom... Ako na potvoru sa všetko ešte o čosi viac skomplikuje, keď sa nevysvetliteľne stratí Alicina batožina a pokazí sa jej telefón, takže sa s Willovými rodičmi nemá ako spojiť. Zrejme v tom má prsty sám osud, pretože netrvá dlho a pri výdaji batožiny sa zoznámi s potenciálnym švagrom Mattom (Mark Wiebe), vďaka ktorému napokon predsa len dorazí na miesto určenia. Keď spozná úžasnú Mattovu rodinu - mamu Penny (Susan Hogan), otca Joea (Richard Fitzpatrick) a starého otca Charlesa (Lawrence Dane) -, okamžite si získajú jej srdce svojou bezprostrednosťou, pohostinnosťou a kúzelnými vlastnými vianočnými tradíciami. Cíti skrátka, že sem dokonale zapadla, že je tu doma. Má to ale háčik, a nie práve malý – nemá to nič spoločné s Willom, ale temer všetko... S Mattom! (TV Doma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Všechny vánoční filmy jsou tak trochu na jedno kopyto, ale občas se najde někdo, kdo námětem překvapí, byť konec je opět předvídatelný. A u tohoto filmu se to podařilo. A i tyto filmy nesou svá poselství: tady je to buďte sami sebou a nenechte se vmanévrovat někam, kde je vám to cizí a proti srsti. To nikdy dobrý pocit (o štěstí ani nemluvě) nepřinese. 55% ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Alicia je sympatická a dělá dobrý drštičky, takový roztomilý. Film pro hluboký křeslo, dobrý čaj, nebo punč a vánoční cukroví. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Původní scénář obsahoval několik scén, v nichž Will Mitchum (Scott Gibson) chodil s Alicí (Alicia Witt) jen proto, aby ji přiměl prodat otcovo starožitnictví. Měly ukázat, že Will s Alicí nikdy neměl ty správné úmysly. Později byly scény z důvodu časové tísně vyškrtnuty. (Johnny.ARN)
  • Hned v první scéně v obchodě si Matt (Mark Wiebe) sundá sluchátka, strčí si je do kapsy a otočí se na Alicii (Alicia Witt). Políbí se a v dalším záběru má Matt sluchátko opět nasazené. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama