Reklama

Reklama

Kingdom

(seriál)
  • USA Navy Street (pracovní název) (více)
Trailer
USA, (2014–2017), 30 h 40 min (Minutáž: 43–56 min)

Tvůrci:

Byron Balasco

Hudba:

Tyler Bates

Hrají:

Frank Grillo, Kiele Sanchez, Matt Lauria, Nick Jonas, Joanna Going, Paul Walter Hauser, Jonathan Tucker, Juliette Jackson, Natalie Martinez, Mac Brandt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Seriál, který nás zavede hluboko do světa MMA zápasníků. Alvey (Frank Grillo) a Lisa (Kiele Sanchez) se snaží udržet jejich tělocvičnu Navy Street nad vodou. Jejich největší nadějí je syn Nate (Nick Jonas), který je skvělý zápasník. Zato s druhým synem moc dobře nevycházejí, nedokáže se usmířit se svým otcem. A aby toho nebylo málo, tak se z vězení vrací Lisin bývalý přítel a zápasník (Matt Lauria). (topr harley)

(více)

Recenze uživatele KevSpa k tomuto seriálu (1)

Kingdom (2014) 

Velice podařený seriál nejen pro milovníky zápasů MMA. Ostatně těch tu moc neuvidíme, Kingdom se ve své první sérii zaměřuje hlavně na strastiplné životy hlavních protagonistů. To sice může být pro někoho zklamáním, ale pravdou je, že příběh je díky tomu zajímavější, než kdyby nám tvůrci servírovali pouze pohled na tréninky a zápasy bez toho, abychom mohli proniknout hlouběji do světa našich hrdinů. Kingdom je syrová podívaná, která má kromě jiného k dispozici charismatického tahouna v podobě Franka Grilla, jenž má sám s bojovými uměními bohaté zkušenosti a v roli trenéra je velice přesvědčivý. 1. série - 90% ()

Reklama

Reklama