Reklama

Reklama

Visceral: Entre las cuerdas de la locura

  • USA Visceral: Between the Ropes of Madness
Chile, 2012, 69 min

Režie:

Felipe Eluti

Scénář:

Felipe Eluti

Hrají:

Felipe Eluti

Obsahy(1)

Mladý ambiciózny boxer, ktorý počas zápasu inkasuje niekoľko nepríjemných úderov do hlavy, prepadá šialeným víziám, ktoré si následne vybíja na nevinných ľuďoch. Krutosť jeho praktík nepozná konca-kraja. Fantázii sa v rozsahu a štýle násilia medze nekladú! (*CARNIFEX*)

Recenze (25)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Felipe sa niekoľko rokov pokúšal svoju psychózu vtesnať do filmovej postavy a rozhodol sa pro frustrovaného boxera, ktorý mu jeho noční morky definoval a takto skvelo vyformátovane predviedol nemalej svorke gorehráčov svou totrure tortičku. Napriek očakávane exoticky zvrhlému podaniu, svoj laxný prístup k podobným samoúćelným ihračkám už nedokážem poprieť, lebo šok ma minul. Před pár lety možná - teď už ale chybí niečo podobné zasadiť do filmu. ( hezké spolčení Filipeho s Marianem) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Podobným filmům jsem nikdy neporozuměl, tudíž ani nepřišel na chuť. Dokážu je pochopit maximálně jako jakousi formu autoterapie jejich narušených tvůrců, ale jejich jiný smysl mi uniká. A hlavně u nich zažívám strašlivou nudu... ano, ne zhnusení, rozhořčení nebo šokovanost, ale pouze smrtelnou nudu, nic víc. Neumím si představit, že bych podobný film jako je tenhle dal bez proklikávání. Příšerná kamera, střih, scénář, hudba i herci. Ale každý holt máme svoje, někteří znalci žánru se budou v komentech rozplývat nadšením, já naopak Visceral ihned po letmém použití otráveně hážu k podobným "skvostům" jako třeba Srpski film, Dosalja, nebo k filmům Mariana Dory - tedy do koše. Jedna ubohá a zimomřivě se tetelící hvězdička je za celkem obstojné gore efekty a masky. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Brutální prasárnička, s kvalitním Gore, kde krev stříká a teče po litrech. Vše ostatní stojí za hovno a škoda, že zde nebylo třeba více znásilňování a nahotin. Každopádně, jedná se o ten film, který když někomu pustíte, budou si o vás myslet, že jste zasranej úchylák, tedy pokuď jím už nejste. (98. hodnocení) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pro přátele BDSM, torture porna, kanibalismu a nekonečných rudých fontán. Nemá cenu vypisovat, čeho všeho se člověk dočká, nechť si případný divák užije. Střeva ven nejsou rozhodně zlatým hřebem gorefestu. Jedna z nejlepších a nejvěrohodnějších scén je trhání zubu za doprovodu klokotu krve...Oceňuji především solidní triky, postrádám více fantazie či ucelenější příběh. Pro horrorového fanouška nic překvapivého, kdo nemá nakoukáno, možná bude překvapen. Nakonec je to ale jen trikový film, i když červi byli živí... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na low budget až překvapivě slušné gore a šílené mučící scény, ale na to že se ve filmu téměř nemluví a neobsahuje děj, tam toho mohlo být více,protože pokud se zrovna nemorduje, tak divák je sžírán za živa nudou. Samoúčelné filmy hold nejsou má parketa,nebavím se u nich a trpím při sledování jako oběti ve filmu. 3* však dávám kvůli odvaze zobrazení násilí a zvrácenému konci. Kdyby měl film přijatelnější vizuál a nějaký děj( byť alespoň hloupý), tak bych se radoval více. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film se točil dva roky a scénář byl napsán za měsíc. (Tereszka33)

Reklama

Reklama