Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V červenci roku 2009 byl Ben Novack, dědic hotelového řetězce Fontainebleu, brutálně zavražděn. Skandální okolnosti této hrůzné vraždy okamžitě přitáhly pozornost médií a Benova žena Narcy se stala hlavní podezřelou. Ve filmu, který se odehrává na pozadí sluncem zalitého Miami, ve světě peněz, výsad a blahobytu, se ambiciózní dědic miliardového jmění hotelu Fontainebleau Miami Beach Ben Novack mladší (Rob Lowe) ožení s nádhernou striptérkou Narcy (Paz Vegová). Intenzivní vztah obou milenců, mezi nimiž zažehla jiskru vášeň pro fetiš a jiné úchylky, se rychle promění v manželství, které je naplněné láskou, ale zároveň i nedůvěrou. Když je pak Ben nalezen brutálně zavražděn, elita města je otřesena až do morku kostí. Jakmile policie rozplete síť úchylností kolem obou manželů, Narcy se stane hlavní podezřelou. Americká herečka Candice Bergenová se představí jako Benova matka Bernice Novacková, jejíž podezíravost vůči Narcy dovede její bezcitnou snachu k tomu, že ji vlastníma rukama zabije. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Paz Vega je kočka a já jsem ochotná v jejích filmech skousnout leccos. Krásná a zvrácená je ale průměrným thrillerem, který nenabízí nic nového (kromě Paz Vegy, samozřejmě). Rob Lowe coby ambiciózní dědic hraje mizerně a jeho roli jsem mu nevěřila. Fajn byla postava dcery Paz Vegy, která byla jediná méně čitelná. Konec už byl moc přitažený za vlasy - myslím tím hlavně poslední dialog Paz s dcerou. Neurazí, nenadchne. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmová výzva v karanténě - oblíbené herečky, Paz Vega. Nejsem si jistý, zda jsem začal krásně, ale zvráceně rozhodně ano. Díky vlastním zkušenostem jsem choval k ústřední dvojici sympatie, byť objektivně se to může jevit sebebláznivější. Paz Vega je rozhodně krásná a její postava naplňovala i tu zvrácenost až do obludných rozměrů. Roba Lowe jsem už dlouho v ničem neviděl, myslím si, že si bláznivého Batmanova fanouška zahral s chutí. Jsou to lepší tři hvězdičky, to že jde o televizní film a jednodušší provedení je očividné. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobre sa to pozerá. Príbeh je až neuveriteľný a naozaj nerozumiem tuposti hlavnej predstaviteľky, ktorá si myslela, že zo sveta odpraví svokru, manžela i dcéru a nikto jej na to nepríde. Na druhej strane je vidieť, akí tupí sú miliardári a nechajú sa obklopiť zlatokopkami jedna radosť. Potom nejeden z nich sa zo spánku už nemusí prebudiť. Na TV film dosť slušné a oko nejedného chlapa sa bude pri niektorých scénach kochať. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Divák se těší, až si na něm atraktivní Paz Vega smlsne. Režisér ale rozhodl jinak. Kvalitní herecký materiál ovšem nenechal ležet ladem. Až se Vega přestane kroutit a vysouká se z latexu, což trvá jen úvodní sekvence, rozprostře se před divákem v podstatě standardní příběh chladnokrevné a vypočítavé zlatokopky, která vlákala do svých síti chlápka, co měl peněz plnou řiť. A jak už to tak bývá, za sex a rozkoš se platí. Film má přednost v ústřední herecké dvojici, Paz Vega a Rob Lowe, která televizně pojatý příběh solidně táhla a rozpohybovala.. Pokud jde o sex, respektive sexuální scény, s nimi to není nijak žhavé, i když vitální čtyřicátnice je schopna přivodit čtyřicítku horečku, marná sláva, film je z tohoto hlediska natočen zcela korektní až vlažnou formou. A to byly ve hře fetišistické praktiky, z nichž uzříme jen slabé náznaky. A profesí hlavní aktérky je striptérka. Ovšem "písek a zeď" je maximum, co si film dovolí ukázat. Je dost znát, že produkci filmu obstarala televizní společnost. Režie jede dost na jistotu. Neznámý režisér Christopher Zalla nepředvádí žádný nadstandard. Je zde však pěkně brutálně pojatá scéna, v níž je hlavní hrdina kvalitně zdecimovaný, za což by se nemusel stydět žádný hardcore horor. Výsledek se snažil vybočit z běžné produkce televizních flákot. Neměl ale dostatek odvahy i prostředků zpracovat dané téma výraznějším způsobem. 6/10 ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když se nějaký film jmenuje Krásná a zvrácená není možný, aby neupoutal mou pozornost a ano pánové, můžete si připravit pravačky, protože Pazička tam na začátku předvede své tělíčko a pro fajnšmekry i velmi efektivní práci bičem. Nutno říct, že tam hraje takovou superpíču, že to člověk hned tak nevidí a Bena mě bylo fakt líto, hold my muži jako slabší pohlaví v určitých chvílích nemáme proti ženám šanci. Ovšem co tohle bylo za žánr, místy mě to přišlo jako černá komedie, ale pak na mě tasili, že se to jako fakt stalo, tak nevím. Poměrně výrazný násilný scény přebijí absenci silnějšího scénaře no a Pazička, ta přebijí všechno. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama