Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mestečko Suttersville, kedysi centrum zlatokopov, dnes takmer mesto duchov nachádzajúce sa kdesi na konci sveta, má vo svojom susedstve starý zlatý dol. Neďaleko neho sa zastavila skupinka hľadačov pokladov a nie nadarmo. Podarilo sa im nájsť zlato, čím však zároveň prebudili k životu zlatokopa Jeremiah Stona, ktorý stráži bohatstvo svojej bane už vyše 150 rokov. Jeho hnevu a krompáču neunikne nikto, kto by si chcel privlastniť zlatý poklad ukrytý v bani. Všetci, čo sa o to pokúsili, zaplatia cenou najvyššou, vlastným životom. (beso74)

(více)

Recenze (5)

obitus 

všechny recenze uživatele

Mam moc rad tyhle male, nezavisle horrory, ktere vic nez na rozpoctu stoji na nadseni filmaru, milujicich zanr. Miners Massacre je presne takovy, pribeh zacinajiciho scenaristy je hodne trivialni a hloupej, ale diky sympatickym hercum, celkem zabavnym dialogum a predevsim lehkemu, ale neprehlednutelnemu a jiste zamernemu nadhledu to vubec nevadi. Reziser Buechler je zkuseny trikar a na efektech je to, az na asi dve zbytecne digitalni maluvky, celkem videt. Zadne silenosti, ale prijemne decentni uzivani krve a dobre nalicene mrtvoly. Hodne se mi libila lehce westernova atmosfera, kterou vhodne podkresluje hudba (hlavne v neakcnich sekvencich). Nejvetsi vytka putuje hlavne k nevhodne zarazene scene z minulosti, ktera upne narusi tempo vypraveni a film uz nedostane sanci vratit se uplne do vyjetych koleji. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nie úplne najhoršia, amatérska sračka s peknými cundrami, s občas obstojným gore, množstvom klišé a dávkou stupidity, ktorá je pre obdobné slasher pokusy proste príznačná. 60% je riadny žart, i keď snaha sa tvorcom skutočne uprieť nedá. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle mě mile potěšilo, mám moc rád takovýhle béčka který si na nic nehrajou. A navíc tohle režíroval starej známej Buechler který je výborný maskér. Ale teda upřímě jsem se ze začátku bál protože jeho film Eden formula byla celkem blbost, ale naštěstí mě potěšil. Jedná se o klasický slasher kde se jeden mrtvolák probudí protože banda lidí tam kope zlato. Jednoduchý ale zábavný. Maska hlavního záporáka je poměrně slušná, ne nijak výborná ale neurazí. Mrtvol je sice celkem dost ale krve je tu dost málo, vraždy jsou většinou mimo kameru. Líbil se mi ten feeling jako kdybych koukal na starý dobrý béčko 80 let. Buechler potěšil. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Vypadá to , jako z roku 1982 a ne 2002 , nenašel jsem tam nic , co by mě mělo přinutit , dát tomu lepší ohodnocení . Herecké výkony , masky , gore , prostě všechno vypadá jako domácí cvičení s celkovými reálnými náklady 27 USD inklud tex. ()

Reklama

Reklama