Reklama

Reklama

Láska s vůní sušenek

(TV film)
  • USA The Cookie Mobster (více)
všechny plakáty
Z natáčení  - Kevin Connor, Mackenzie Foy, Rick Malambri, Pippa Black, Lainie Kazan

Obsahy(1)

Joey se rozhodl opustit mafii a svědčit proti svým bývalým kolegům. Před začátkem soudu je proto umístěn do programu na ochranu svědků, kde se seznámí s krásnou Amandou... Joey pracoval pro mafii, ale rozhodl se s tím přestat a svědčit proti nim. FBI tedy s Joeym sehrála divadlo, při kterém to vypadalo, že Joey zemřel. Joey byl umístěn do programu na ochranu svědků a byl přestěhován do městečka Sunnydale. Hned po příjezdu se seznámil s mladou slečnou jménem Sally a později i s její matkou Amandou. Amanda vede skautský oddíl, který soutěží v prodeji sušenek, ale zatím prohrává. Zloději se navíc pokusí skautky okrást, ale Joey zloděje zastaví. Jeho hrdinský zásah natočila Sally na mobil a dala ho na internet, kde se stal hitem, a mafie tak Joeyho objevila. Joey se s dívkami sblížil a s Amandou také, takže jim nakonec dal rodinný recept na sušenky, který mu dala jeho babička. Joey navíc malé skautky naučil dobrou prodejní strategii, takže skautky začaly brzy vydělávat velké peníze. Mezi Amandou a Joeym přeskočila jiskra. Když se blíží konec soutěže, má Amandin oddíl dost peněz na to, aby mohl v klidu odjet na víkend do přírody. Joey jede s nimi a chce tam Amandě říct o programu na ochranu svědků, ale jeho monolog přeruší křik dívek, které zjistily, že jim mývalové snědli všechno jídlo. Joey chtěl vyrazit koupit nové, ale našli ho kamarádi z mafie, kteří ho unesli. Joeymu se ale podařilo utéct, takže mohl kontaktovat FBI, které ale také nakonec utekl. Joey totiž musí od mafiánů získat peníze, které mu svěřila Amanda a které mu mafiáni ukradli. Amanda tedy zůstala s dívkami o hladu a domů se vrátily až druhý den ráno. Amanda se dozvěděla, kdo byl Joey doopravdy, a je velmi zklamaná. Holky to ale nevzdávají a snaží se vydělat nějaké peníze na onu soutěž. Holky tak dodaly Amandě chuť do života. Další den je vyhlášení výsledků. Amandin tým soupeřil s oddílem Constance, která je podlá a všechny sušenky kupovala, nic nevyrobila. Amandin oddíl je bez peněz od Joeyho nahraný, ale Joey se objeví včas, aby jim peníze dal. Joey se totiž sešel s mafiány a naobědval se s nimi. Během oběda sebral mafiánům Amandiny peníze a i jejich vlastní peníze. Mafiáni si Joeyho našli, ale Joeyho zachránil agent FBI a Joeyho babička, kterou agent přivezl. Joeyho babička dala vše do pořádku. Na konci filmu vidíme, jak se Joey a Amanda berou, na svatbě nikdo nechybí. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Jirkacek 

všechny recenze uživatele

Láska s vůní sušenek - ten název tak krásně voní, hmmmm áááchch. Bohužel samotný snímek byl tak brutálně přeslazený, že nám doma moc nechutnal. Jak řekla moje spolu dívající se žena, ten hlavní hrdina Joey, jehož si zahrál mně absolutně neznámý herec Rick Malambri, byl tak hezký až se mi nelíbil. A mně se zase nelíbilo to, jak špatně hrál a myslím si, že se měl do té role obsadit někdo jiný, protože se mi jaksi nechtělo věřit, že takový cukroušek z New Yorku se rozhodl opustit mafii a svědčit proti svým bývalým kolegům a tak přijel do malého městečka, seznámil se s krásnou Amandou, která se mi tedy moc líbila - zahrála si ji Pippa Black - a začal zde péci sušenky podle starého rodinného receptu. A ještě méně uvěřitelné bylo, že se mu tato práce tak zalíbila, že se zde dokonce chtěl po boku Amandy usadit a to vše během pouhých pár dní. Náhodou jej mafie však objevila a poslala za ním jednoho tlusťocha a jednoho přihlouplého mladíka, bývalé kolegy našeho hlavního hrdiny. Po jejich příjezdu do městečka se projevila jejich neschopnost, ale že by se nechali přesvědčit, aby s Joyem zde zůstali ? Romantika mi nevadí, ale tohle bylo už vážně moc. A když k tomu přidám snadno čitelný děj, příšerné dialogy a neznámé herce se špatnými výkony, nedalo se očekávat lepší hodnocení než dvě sušenkové hvězdy **. A to jednu dávám za tu romantiku a druhou za krásnou Černou Pipinku . ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

...s vôňou sušienok a sterotypickými americko-talianskými mafiánmi. Aspoň nejaké oživenie doniesol tento presladený paškvil. ODPAD! ()

Reklama

Reklama