Reklama

Reklama

Bobry

(festivalový název)
  • Polsko Bobry
Trailer

Obsahy(1)

„Bobry“ je název již neexistující punkové hudební skupiny. Vydala jedno demo, poté se rozpadla a všichni členové pomalu přestali snít o hudbě a velké kariéře. Martin se právě vrací z Irska a s potupným pocitem prohry se rozhodne svůj život ukončit. V sebevraždě mu však zabrání jedna náhodná událost – nalezení inzerátu o prodeji jeho staré kytary. Martin se rozhodne kytaru získat zpět a hudební skupinu obnovit. Získává zpět partu: Klocka, který se mezitím začal živit prodejem psychotropních látek z pultů skladu psychiatrické léčebny a Smroda, který převzal rodinný podnik a nyní vede veřejné toalety… Paralelně tak sledujeme počínání samotných „zubatých“, které v „Bobrech“ ztělesňují zkorumpovaní úředníci hledící si pořádku v papírech. Marcinův pokus o sebevraždu se octnul na seznamu Kosiarze, zdegenerovaného vtělení samotné Smrti, který jezdí ve zbídačeném černém karavanu, holduje alkoholu a za žádnou cenu nechce dopustit, aby se mladík zabil. Jen tak se totiž může osvobodit od své nezáživné práce na Zemi. Závod se smrtí začne rapidně nabírat na rychlosti, když se na scéně objeví drogově závislý policista. (3Kino)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Awer 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi to ne úplně sedlo, neřehtal jsem se u toho, říkal jsem si, že chvílema už to jen alibisticky maskuje prvoplánovost a blbost za "punkovej úlet", ale ta titulní melodie a celkový super high level ujetosti to prostě přebijí. ()

Ony 

všechny recenze uživatele

Bobři jsou jednodušší, punkovější a vůbec sympatičtější obdobou Andělů všedního dne. Místy trochu ztrácejí tempo a je velká škoda, že nemají výraznější soundtrack, ale na amatérský počin je to vskutku slušné. Jo, a z velké části se to odehrává na hajzlech, což je mi tak nějak blízké. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Největší filmovej punk v dějinách kinematografie ! Tohle natočit anglicky mluvící země, tak je z toho modla, ale ty by na něco podobnýho neměli koule. Příběh jehož postatná část se odehrává na veřejným hajzlu nepostrádá černý humor, drsný humor a naprosto dokonale napsaný hlavní postavy. Zajímalo by mě, kolik piv a bůh ví čeho museli kluci při vymýšlení Bobrů spotřebovat, ale spotřeba se vyplatila, protože ty dostáváš absolutně politicky nekorektní, ale kurva upřimně myšlenou a vyvedenou prdel. Punk's Not Dead !!!!!!! ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Shlednuto v rámci 3kino festivalu v Atlasu, pokud se chcete od srdce zasmát u zajímavého nezávislého snímku, vřele doporucuji. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama