Reklama

Reklama

Prázdniny v Provence

  • Slovensko Prázdniny v Provence
Trailer

Obsahy(1)

Léto neskončilo, zábava trvá. Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek se po zimní komedii Padesátka vrací na plátna kin s letní atmosférou a s francouzskou vůní v komedii Prázdniny v Provence. Režisér Vladimír Michálek je obsadil do rolí tří kamarádů a členů hudební skupiny, kteří utečou před svojí manažerkou až do slunné Francie k tetě jednoho z nich. Trochu se poflakují, hodně si užívají a taky potkají krásnou a sympatickou dívku, která umí lámat srdce. Každý z velké trojky kámošů je jiný, společně pak vrství více či méně šílené situace. Zavilý hulič marihuany, hláškující filosof a nesmělý basák dělají všechno ve větším, než malém množství. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (202)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Někdo si chěl nechat proplatit dovču v Provence, která je teď v kurzu, a tak vznikl tupý film o blbejch smažkách, který nedělaj nic jinýho, než co by od nich kdokoli čekal, a přiblble u toho tlachaj... Update: Citace režiséra:" ve chvíli, kdy přijedete do Francie, nemáte v ruce hotový scénář a víte, že za pár dní musíte natočit alespoň nějaký hotový tvar…" Mno tak asi tak... ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je tenhle film jasným béčkovým a možná i céčkovým počinem party mladých herců, kteří asi chtěli zahrát na jinou strunu a očividně na strunu mladší generace, což se moc nepovedlo, nemůžu upřít filmu jakousi originalitu a zábavnost. Kdo nemáte rád Kotka jako já, vadit vám tu asi moc nebude. Pokud nemusíte ani Prachaře, tak tady je celkem fajn...no a pokud máte rádi Hádka, jako já, pak tady je opět bezvadnej :-) Příběh? Příběh prostě berte s obrovskou rezervou. Připravte se na alkoholickou, zhulenou a praštěně nesmyslnou podívanou :-D ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Štáb si prostě udělal výlet do Provence (teda pokud se to točilo v Provence), kde natočil zmatené cosi, co nedávalo vůbec žádnej smysl. Vlastně to byl jen sled zmatených záběrů, kde se buď chlastalo víno nebo hulilo cokoliv. Ústřední trojka se sice snažila a Pfauserová je roztomilá, ale kde nic není, ani smrt nebere. 5% ()

malylada odpad!

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem v kině na ničem horším. To je opravdu film? Nechápu tu pointu a ani co měl být příběhj. Ale vlastně tam žádný děj nebyla, v pořádku.... dobře, tak se mohu smířit s tím, že to bude slepenec nahodilých, nesmyslných scének, které budou aspoň vtipné. Bohužel ukrutná bída, kde nebyl jediný okamžik, aby mi ucukly koutky. Správné slovo pro tuto slátaninu je Pane Bože proč?.......0/10 ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Film, který dává hluboký smysl pirátskému stahování, protože koukat na někoho, jak si užívá placenou dovolenou a podle nálady pouští kameru, aby se jako neřeklo, to je pakárna i zadarmo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Muzikanti z nich rozhodne nie sú, ale hlášky majú podarené. Je to vlastne huličšká komédia na český spôsob, pričom parafrázovania je tu dosť. Na počudovanie a nad očakávania pobavilo. ()

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Absence jakéhokoliv děje, zápletky atd. - všeho, co je je u příběhu nutné. Pokud chcete uspořádat párty a chcete mít kulisu, tak proč ne. Sice jsem se hodně smála, ale nijak to nesouviselo s kvalitou filmu. Bylo naznačeno několik několik zápletek, ale žádná nebyla vytěžená. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Ano, je to břečka, u které podezřívám tvůrce, že neměli žádný scénář a jen tak se vydali něco natočit do Francie. Výsledek tomu rozhodně napovídá. Šílené herecké výkony a samotný děj si snad ani nezaslouží komentář, stejně jako školácké chyby ve zpracování jako například otřesný střih v některých momentech. Přesto musím uznat, že úplné dno tahle "taškařice" není, neboť alespoň co se vizuálu týče a některých momentů v samotném filmu, není to taková bída. Existují totiž v českých luzích a hájích daleko horší adepti, u kterých se nedá najít ani to. ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Wau... Kdyby existovalo něco níž než odpad, tak to tu je. Jo už vím, co by to mělo být - kok*tina. Nejlepší komentář má troufalka. Upřímně jsem se u něj pobavila stokrát víc než u samotného filmu, který inzeruje "léto neskončilo, zábava trvá". Žádnou letní atmosféru, ani francouzskou vůni a už vůbec komedii nečekejte. Nejkratší a přesto nejvýstižnější komentáž pak Dzeyna. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem okamžik, který by nebyl klišé. Marně. 1) Když z trojice hlavních protagonistů nejsportovnějším dojmem působí 34letý Kryštof Hádek, tak to znamená, že moc přitažlivých těl neuvidím. Což o to. 33letý Jakub Prachař i 28letý Vojtěch Kotek sexy byli, dokud nezačali tloustnout. 2) Tvůrci vsadili na krásné prostředí, oblíbené herce i lákavé téma, ale zapomněli napsat scénář. A tak 60letý režisér Vladimír Michálek rychle sehnal lidi a vždy jim určil: teď něco říkejte, je jedno, co to bude. A tak se i stalo. Možná to bylo jinak, ale silně pochybuji. Bude to čajda nebo kajďáček? 3) Film nabízí i poučení. Potřebuješ inspiraci? Opusť Pardubice a vyraž mezi Alpy a moře. V Provence se ti bude líbit. Běžně se tam mluví česky, matroš je všude a v nejhorším se najde i pár lanýžů. 4) Zasvěcený koment o okolnostech vzniku filmu: troufalka. ()

Foma 

všechny recenze uživatele

Michálek špatný filmy netočí a sám jsem zažil hodně situací a postav, který odpovídají těm z filmu. Abych řek´pravdu, obyvatelé Česka (většinou tedy Češi) neumí objektivně hodnotit českou tvorbu, spíš se jí často snaží shodit. To je tady v tom prostoru dost normální :-). A když jim film nastaví zrcadlo (jako tento), tak se jim to už vůbec nelíbí :-)))! Přesto na konci filmu zasvitne světlo naděje a lásky, v to pořád a vždycky doufám :-), ať už ve filmu nebo v životě, u Čechů i nečechů :-). ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak říkaval pan Werich, pokud má být hra dobrá, musí v ní o něco jít. Jenomže v této parodii na film nebyl žádný děj. Šlo v zásadě jen o jednu velkou filozofickou otázku: Najde Jakub svůj vysněný záchod včas? Koho to zajímá, pro toho bude mít film obrovský úspěch a pokud se tohle bude lidem líbit, pak celý náš film směřuje tam, kam směřují kroky Jakuba Pracháče celý film... ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

asi bych potřeboval vysvětlit,jak z kombinace dobrého režiséra (Michálek) a celkem solidních herců (nevadí mi ani Prachař ,ani Kotek a ani Hádek) dokáže vzniknout něco tak amatérské,nudného,hloupého a trapného a ještě se to dokáže vydávat za film.Všechno navíc podtrženo naprosto příšernou hudbou Romana Holého,kterého normálně také považuji za schopného a dobrého hudebníka.Mít k dispozici něco horšího než odpad,tak v tomhle případě bych neváhal ani minutu.Chtít za tohle peníze je výsměch všemu a všem a pro mě suveréně nejhorší a nejodpornější film co jsem v poslední době viděl...0% ()

Garson odpad!

všechny recenze uživatele

Trapárna největšího kalibru.Ani čekání v ordinaci u doktora není tak nekonečné jako sledování tohoto filmu.Režisér Michálek vybrakoval film Bobule a snažil se natočit něco na ten způsob,ale hodně mu to ujelo a už ten děj nesrovnal.Tři kamarádi Vojta Kotek,Jakub Prachař a Kryštof Hádek mají malou hudební kapelu a odjedou relaxovat do Francie kde má Vojta Kotek tetu kterou hraje Jana Krausová.Je to taková typická žena středního věku která ráda flirtuje s mladýma klukama takže je z příjezdu hochů velmi nadšená.Má dceru Sofii kolem které se celý film točí tahle parta mladíků.Do toho se herecky přimotá pro mě velmi nesympatická Chantal Poullain která se ani po "100 letech" v ČR pořádně nenaučila česky a tak jí občas někdo nastrčí do filmu s francouzkým příběhem kde se vždycky zjeví jen na chvíli,ale žádný herecký výkon stejně nepředvede.Pokud má někdo rád filmy o ničem tak tohle je přesně snímek který by s přehledem vyhrál titul ABSURDNOST ROKU. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak blbý,jaký to má hodnocení to vážně neni.Ba naopak,ty lidi tam sou pořád nalitý,zhulený,a mě to dost bavilo.jedinej problémek mám s Kubou Prachařem,ten hraje hodně mizerně.50%. ()

BarryLyndon odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film co jsem kdy viděl. Kottek s Prachařem by měli dostat doživotní zákaz přiblížení k jakémukoliv natáčení. Všechny subjekty co to financovaly okamžitě obsadit tankama a celý realizační tým zavřít do blázince. - 150 000 ¹²³ z 100 ()

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Jako v kazdem roce se u nas natoci jeden ci vice filmu, ktere jsou uplne o nicem a tento je jeden z nich. Krome asi pekne dovolene ve Francii nechapu motivaci takovy brak natocit. Je smutne, videt nekoho, kdo mj. natocil Sekala nebo Babi leto, aby byl podepsan pod takovou zumpou. Krausove to i pres jeji vek sluselo, tak alespon ji slunicko prospelo.-). ()

Reklama

Reklama