Reklama

Reklama

Prázdniny v Provence

  • Slovensko Prázdniny v Provence
Trailer

Obsahy(1)

Léto neskončilo, zábava trvá. Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek se po zimní komedii Padesátka vrací na plátna kin s letní atmosférou a s francouzskou vůní v komedii Prázdniny v Provence. Režisér Vladimír Michálek je obsadil do rolí tří kamarádů a členů hudební skupiny, kteří utečou před svojí manažerkou až do slunné Francie k tetě jednoho z nich. Trochu se poflakují, hodně si užívají a taky potkají krásnou a sympatickou dívku, která umí lámat srdce. Každý z velké trojky kámošů je jiný, společně pak vrství více či méně šílené situace. Zavilý hulič marihuany, hláškující filosof a nesmělý basák dělají všechno ve větším, než malém množství. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (202)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Chápu, že podobné filmy spoustu lidí dráždí. Tři borci, kteří jsou úplně mimo, nechápou hodnoty normálních lidí a pijou víno z flašky. Jedna delší párty je vyplivne v Provence u tetičky jednoho z nich. No a tam se tak plácají od zdi ke zdi. Film je bez příběhu i bez pointy. Náladu se bohužel nepovedlo úplně dobře navodit, přesto se alespoň třetinu stopáže zdá, že jde o zajímavý film. Místy prostě něco občas probleskne. Asi to chtělo ještě víc zahulit. 50% ()

NiWi 

všechny recenze uživatele

Pár obstojných vtipů, docela hezké prostředí a hezké holky. Jinak samozřejmě absolutně bez kostry, bez scénáře, bez nějaké snahy o něco. Film který se prostě natočil, herci si zablbli, co zrovna štáb napadlo se natočilo a jelo se zpátky do Česka. Naštěstí to docela rychle uteče, takže se člověk netrápí zas tak dlouho a ty relativně vtipné situace a vtipy jsou natažený akorát podél stopáže, aby člověk úplně nezdegeneroval. ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Film naprosto o ničem. Tohle byl očistec. Děj tam žádný v podstatě není, to co se tváří jako děj je jen nějaký paskvil, taková slepenina záběrů. Chtít za tohle peníze je výsměch všemu a všem a pro mě suveréně nejhorší a nejodpornější film co jsem v poslední době viděl.... Prachaře by měli zakázat! Když budete přepínat mezi dalšími programy, o nic nepřijdete. Bože můj, jak až nízko může padnout tvorba v Česke republice? Jen je škoda, že tímto shitem moc hezkou reklamu Francii neudělali. ()

SeanLSD odpad!

všechny recenze uživatele

Čo to malo, kurva, byť ? Výsmech diváka alebo intelektuálna anarchia ? DOBRÝ ROČNÍK po česky ? Absolútny hnoj to bol, žiadny že rozklad syžetu! Keby to natočili puberťáci na prázdninách, možno sa aspoň nenaseriem.. - ale takisto by som sa na to nedíval! Od Michálka však takáto zarážajúca debilita, respektíve neúcta či trúfalosť zaskočí. Film bez scenára, bez zmyslu, vtipu, nápadu či filmárskej kvality. Zdeněk Troška je popri tom Fellini a BOBULE film storočia! ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Možná s větším, než malým množstvím nějaký psychotropní látky v krvi a v kombinaci s IQ prvoka by se to dalo sledovat bez újmy, ale za střízliva je to nemožný. Totální sračkoidní nelogickej blábol. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

a tady vidíte,milé děti,jak vypadá nemírné pití a hulení......nu,ale - sladká Francie,přes neustálou opici a rauš nikdo nehodil šavli (téměř nezbytný záběr v současných filmech) a brum,brum,brum,medvěd staví dům - tak tedy tři hvězdy ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zhulit jste se mohli klucí v Čechách a nemuseli jste kvůli tomu do Francie. Tak skvěle obsazené ale dějově stály tyhle prázdniny za nic! Za shlédnutí a trapnost 1* ()

Jazzzz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak dnes jsem pochopil, že i sebeoblibenejsi herec že špatného filmu oskarovy neudělá. Mám rád jak Prachaře tak Kotka, ale ani jeden z nich mě nedokázal přesvědčit, že má význam se na tenhle film koukat. A jestli v tom filmu byl nějaký jiný herec jsem si mezi všemi těmi hroznými komparzisty nevšiml. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se snažil najít na filmu něco fajného a zajímavého, leč bohužel, kde nic není ani smrt nebere. Ještě bych tak chápal, kdyby se ta partička kolem filmu prostříhala k pár záběrům, které by pak dala na youtube, ale dělat z toho celovečerní film je marnost nad marnost... Takže jedinou hvězdičku dávám za kozičky paní Krausové. ()

netahlo odpad!

všechny recenze uživatele

Uz prechozi jeho pocin Pohadkar signalizoval, ze s panem Michalkem neco neni v poradku. Timto majstrstykem to jenom potvrdil. Zapomenute svetlo, Je treba zabit Sekala, Babi leto ... a ted tahle kolosalni curakovina. Fakt nepochopitelny!!! ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Veľký úlet. Absencia deja, zápletky a pod. A hlavne nevyužitý potenciál krásnej francúzskej prírody, či trošku toho road-movie nádychu. A o komédii, resp. vtipu a humoru taktiež nemusí byť reč. Jediným plusom a za čo dávam aspoň jednu hviezdu je fakt, že film diváka vlastne ničím až tak neirituje (pretože je vlastne prázdny) a nenudí, osemdesiat minút celkom rychle ubehne. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ty voe, co jsem to za kretena..?! 😔 Před pár lety jsem to popravil jednou hvězdou. To už je tento týden podruhé, kdy jsem se usvědčil z toho, ze jsem nekompetentní tady cokoliv veřejně hodnotit. Jak to tehdy mohlo vzniknout? Jedinej rozdíl by mohl spočívat v tom, že dnes jsem se na to vyzbrojil třema panákama. A najednou z toho byl cool film. Ale fakt těžce. Jako bych viděl něco úplně jinýho. Jako bych viděl nejlepší film s Prachařem. Pane Michálku, hluboce se Vám omlouvám, Vy jste to trefil- tohle bylo moje mládí, přesně takhle jsem (ne)žil, bohužel jsem přestal hulit, snad s přáním bejt tu dýl, asi bych Vám ale odkejval, že se mi to jen bude zdát delší./// Třetí zhlédnutí- tenhle film se pro mě stal kultovní záležitostí a kouknu na něj, kdykoliv k tomu budu mít příležitost. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za odvahu to vůbec natočit a ještě dát do kin.... Strašný, ubohý..90% filmu jsou jen zhulený a opilí...a vzhledem k tomu, že to nemá kvalitu Trainspottingu, tak to vyznívá značně směšně. Prachař je herecká nula, Hádek se musel zbláznit a Kotek to snad nemá zapotřebí... ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Od režiséra Babího léta a Je třeba zabít Sekala jsem nečekal takovouhle pod pásovku. V první půlce se to tváří jako letní komedie jenže bez humoru, aby se to ve druhé půlce změnilo na depresivní rodinné drama bez závěru. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Režie Michálek, kamera Štrba, hudba Holý...před kamerou celkem dost známé xichty (takže takový malý český filmový dream team) a výsledkem je kolosální nuda, ve které se nic ale fakt vůbec nic neděje. Kluci prostě přijedou do Francie a jsou tam. A pak jedou domů. Scénář desetiletí tohle. ()

Duch217 

všechny recenze uživatele

Ono by to ani nebylo tak špatný, kdyby se nezdálo, že půlka plánovaných záběrů úplně chybí. Celý film jsem měl pocit, že koukám jen na jednotlivé situace, které ještě k tomu jako by byly slepené ze všech možných záběrů, které se snad ani neměly původně použít. Škoda no. ()

Luff 

všechny recenze uživatele

Opet ta krasna rozporuplnost. Vsici to tady hejtuji a ja si to uzila. Zasmala se a navic vojta je zde Top! Prosim hazte mi k noham více filmu ktere nenavidite. Ja je zboznuji. ()

Renfield odpad!

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že to přece nemůže být tak zlé... může. Tohle prostě není film! Ani ty "jednotlivé příběhy" nejsou nijak povedené a už vůbec ne vtipné. Vše již bylo řečeno v předchozích komentářích, já si jdu pustit Ameriku a zavzpomínat na slavnější léta. ()

Reklama

Reklama