Reklama

Reklama

Prázdniny v Provence

  • Slovensko Prázdniny v Provence
Trailer

Obsahy(1)

Léto neskončilo, zábava trvá. Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek se po zimní komedii Padesátka vrací na plátna kin s letní atmosférou a s francouzskou vůní v komedii Prázdniny v Provence. Režisér Vladimír Michálek je obsadil do rolí tří kamarádů a členů hudební skupiny, kteří utečou před svojí manažerkou až do slunné Francie k tetě jednoho z nich. Trochu se poflakují, hodně si užívají a taky potkají krásnou a sympatickou dívku, která umí lámat srdce. Každý z velké trojky kámošů je jiný, společně pak vrství více či méně šílené situace. Zavilý hulič marihuany, hláškující filosof a nesmělý basák dělají všechno ve větším, než malém množství. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (202)

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Moje nejhorší prázdniny. Provence je tak krásné místo, ale asi jsem ho díky tomuto filmu začal nenávidět... Ps. Prachaře by měli zakázat! ()

Monggol odpad!

všechny recenze uživatele

Predstavte si sled dvadsiatich piatich najvulgárnejších nadávok a k tomu pripojte obdivné výkriky ako: Kurva, dement, pičovina, debilné ... monštruózne prijebané a realisticky vykokotené. A potom sa aspoň priblížite na vzdialený okraj tejto slabomyseľnej "komédie" a vôbec v posledných rokov Michálkovej "tvorbe", ktorý zdatne konkuruje vynikajúcej slovenskej filmárčine. Len do toho! Len sa nebáť ... urobiť z diváka totálneho idiota a mať ho za tupú ovcu. Hlavne, že to vynáša. Čo už sa dá robiť, keď máme henten kapitalizmus. ()

bearmeedek odpad!

všechny recenze uživatele

Možná to není odpad, ale chybí mi tu kategorie NIC. A tohle bylo Nic, nic, nic, a nic. A poslouchej, ty zmatenej Michálku. Až budeš chtít zase točit film o nějaké kapele, tak si najmi odborné poradce z nějakého pódia. To, co předvedla tvoje kapela na francouzském večírku, tak takhle nějak hrávala skupina složená z vojáků základní vojenské služby na lampasáckém večírku! ()

Khamsin odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokoukáno. Už to, že jsem tomu věnoval cca hodinu, bylo asi až moc. Dalších 25 minut by již bylo nad mé síly. Původně jsem i tak chtěl dát alespoň jednu hvězdičku, ale když jsem asi tři minuty přemýšlel, za co vlastně, a na nic jsem nepřišel, tak bohužel musím dát odpad. A to dávám vážně zřídka. >| ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Doteď vůbec nechápu, co mě proboha vedlo k tomu, abych při výběru večerního programu upoutal svou pozornost na nabídku nejmenovaného filmového kanálu, tedy konkrétně na letní komedii Prázdniny v Provance, u které mě zaujalo především herecké obsazení a slibovaná odlehčená letní atmosféra. Jak já byl pošetilý. Hned na začátku jsem si uvědomil, že tady se na žádný kvalitní humor, dialogy, chování a logický děj hrát nebude. Celý film se nese v takovém přihlouplém duchu, kdy se herci sice snaží seč můžou, avšak stupidní scénář jim nedovolí podat nic víc, než jen zcela průměrné herecké výkony. Trapný humor a křečovité vtipy rovněž velký špatný. Atmosféra naprosto promarněná, návaznost jednotlivých scén a chování postav doslova tragické. Děs a hrůza, docela obdivuji tvůrce za jejich odvahu něco takového vůbec vypustit ven. 0/10. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Výsměšný portrét generace anebo jen vypatlanost? Je neuvěřitelné, že týž člověk kdysi natočil AMERIKU. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Takovej průser to zase neni..jako místní hodnocení.. jako chlast ..hulení..léto.. tety kozy..:) oddychovka.. nesmíte v tom hledat nic složitého.. dáme rose??? 45% jednohubky na konci vtipný :) Nesmíte to hodnocení filmů tak prožívat :) :) ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Váhal jsem, stejně jako u Pohádkáře, jestli tomu vůbec dávat nějakou hvězdičku, tam jsem byl z dnešního pohledu rozumný a dal mu dvě, tady ale už končí veškerá legrace a nakonec se usvědčuji, že ani nebyl důvod váhat, protože jsem pocítil absolutní zmar. Totálně prázdná záležitost (takové horší Zahulíme, uvidíme) odehrávající se ve Francii, jak již název napovídá, u níž jsem neodhalil důvod, proč vznikla, ačkoliv konspirační teorie by byla - všichni byli zhulení lanýžem, stejně jako Kotkovo postava, který kdyby na to přišlo by si ubalil a vyhulil i použitý prezervativ, a dostali chuť na punk a anarchii. Vůbec všechny zdejší postavy se potácejí od jedné nelogické situace k druhé s naprostou bezstarostností pod vlivem ROSÉ či trávy. Pokud si člověk uvědomí, že režisérem je Vladimír Michálek, kameramanem Martin Štrba, a ta stejná jména jsou podepsána pod filmy jako Je třeba zabít Sekala, Babí léto nebo O rodičích a dětech, chce se skoro nevěřit. Každopádně výše zmínění pánové už mi začínají lézt na nervy se svou tvorbou posledních 5 let (mohou poděkovat HBO, že mohli natočit Mamon), a víceméně by se dalo říct, že právě Prázdniny v Provence svým obsahem shrnují onu poslední pětiletku. 10% ()

playboy_05 

všechny recenze uživatele

Jak rekla Anicka Polivkova...”tihle kluci jsou takovy...cesky”. Nevyrazny Hadek, komparzista Kotek a tehotny lachtan Prachar...docela se tesim az nam trochu doroste nova generace hercu, protoze sledovat tyhle nesympaticke petatricetilete pupkate trapaky, jak hraji mlade rockery je trochu moc. Vlastne je to ukazka jak malo sympatickych a rozumne vypadajicich mladych hercu vlastne mame, o hereckach to chvala bohu neplati. ()

iN odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na TOHLE bych pana Michálka nikdy netipoval. Trojka hlavních herců mi byla tolik nesympatická, "vtipy" tak ohrané (hulení, kadění, chlastání, balení...), dialogy naprosto mimo a celý film tak zbytečný, že si ode mě nezaslouží nic jiného než to nejnižší hodnocení. Lituju lidi, kteří na TOHLE šli do kina. ()

DragonWife odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt ne. :-( Škoda, chtěla jsem tomuhle filmu dát šanci.... A po shlédnutí cca 40 minut jsem to odpískala a rozum zavelel: vypnout a smáznout! ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Náhodou natočit takový film je také umění. Já bych například nezvládl natočit pětaosmdesátiminutový film o tom, jak tři hlavní hrdinové pořád dokola hulí, chlastají a pokoušejí se o soulož, většinou neúspěšně. A na to se, prosím, studují filmové školy. Tak hlavně, že na to tvůrci měli a že se jim to vyplatilo. Pro mě to byla totální ztráta času a nebýt toho, že odpad dávám jen vyloženým nechutnostem, získal by toto označení tento snímek. Vůbec nejhorší je však to, že se film ani nesnažil divákovi něco nabídnout. On prostě jen trval osmdesát pět minut, to je tak všechno, co se o něm dá říct. A být na něm divákem v kině, žádám vrácení vstupného! ()

Reklama

Reklama