Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ladislav Mrkvička v příběhu muže, který má vykonat pomstu na zločinci. Významná stavební firma požádá fotografa Pikolu (L. Mrkvička), aby zhotovil sborník k výročí podniku. Ukáže se, že je to pouze záminka. Dostane se do blízkosti rodiny stavebního podnikatele, jejíž příslušník se podílel na válečných zločinech a o němž se všichni domnívají, že je mrtev... (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Drsný příběh na pozadí válečných událostí s dietlovským scénářem a kvalitním hereckým obsazením, kterému vedle vynikajícího Ladislava Mrkvičky překvapivě kraluje teprve devatenáctiletá Mahulena Bočanová v hlavní ženské dvojroli. Tradičně nezvládnuté jsou jen dobové reálie, které mají podléhat konci šedesátých let (1969), ale ve skutečnosti podléhají spíš soudobé vizáži. Škoda, celkový dojem by byl nepochybně lepší. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Téma super, ale v realizaci se to trochu ztratilo. Malinko bordel v retrospektivách, tragická výprava, ale průměrné výkony v hlavních rolích vyrovnávají štěky mých oblíbených dam Jirásková, Štěpánková. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Vizuálně nepříliš podařené po/válečné televizní drama...škoda že to celé nebylo černobílé, jako ta expresivně působící intermezza...pak by byl výsledný dojem o řád vyšší... ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....môžete dostať 250 000 dolárov ak zabijete nacistického vojnového zločinca ...a navyše i vám cez vojnu ublížil.....  a čo spraví   hlavný akože hrdina? ...no ....veď uvidíte....veľmi biedne scenáristicky i prevedením-tie spomienky stále dokola a tiež to,že hrdinovia nezostarli za 20 rokov od vojny ...slabé. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama