Reklama

Reklama

UFC 180: Werdum vs. Hunt

(pořad)
Sportovní
Mexiko, 2014

Účinkují:

Joe Rogan, Dana White

Obsahy(1)

Hlavní program
Těžká váha (c): Fabricio Werdum vs. Mark Hunt
Welterová váha: Jake Ellenberger vs. Kelvin Gastelum
Featherová váha: Dennis Bermudez vs. Ricardo Lamas
Welterová váha: Chris Heatherly vs. Augusto Montano
Welterová váha: Edgar Garcia vs. Hector Urbina
Předzápasy
Finále TUF featherové váhy: Leonardo Morales vs. Yair Rodriguez
Finále TUF bantamové váhy: Alejandro Perez vs. Jose Quinonez
Ženská bantamová váha:  Jessica Eye vs.  Leslie Smith Muší váha: Gabriel Benitez vs. Humberto Brown
Bantamová váha: Henry Briones vs.  Guido Cannetti
Bantamová váha: Marco Beltran vs. Marlon Vera (The Viper)

(více)

Recenze (2)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Garcia vs. Urbina 4,5* Pěknej rychlej zápas ukončenej submisí. ........... Montano vs. Heatherly ............ Pěknej rychlej zápas ukončenej TKO. ............ (4) Lamas vs. (7) Bermudez 5* Opět rychlej zápas ukončenej submisí. ............. (7) Ellenberger vs. (11) Gastelum 5* Další parádní zápas ukončenej pěknou submisí. Zas velmi rychlá záležitost. ............. (1) Werdum vs. (4) Hunt 5* Parádní taktickej zápas o prozatimní titul z důvodu zranění Velasqueze. Zápas je plný tvrdých úderů, kde rozhodlo skvěle načasované koleno a následné TKO. Čest poraženému. I když patří k mým oblíbencům, tohle jsem od něj nečekal. ............ Briones vs. Cannetti 4,5* Parádní, celkem rychlý zápas ukončený pěknou submisí. ........... (6) Eye vs. (13) Smith 4,5* Předčasně ukončenej zápas, kterej je hodně krvavej díky hodně natrhlýmu uchu. Takže TKO, ale bojovnice chtěla jít dál. Mazec. .............. Benitez vs. Brown 4* Pěknej, celkem dlouhej zápas ukončenej submisí. ................ Tak po špatným UFC F.N. 56 jsem si zpravil chuť tímto parádním eventem, který má všechny hlavní zápasy ukončeny hodně rychlým ukončením jak TKO tak i parádními submisemi. Vedlejší zápasy, které jsou vidět v tomto pořadu také stojí za to. Za mě 90% :) ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Big Knee From Hell !!! V hlavním zápase večera se utkali dva obrovští sympatáci a nezasvěceným doporučuji všechna videa z před zápasu, to je totiž to co je na tomto sportu nejkrásnější. ()

Reklama

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Z turnaje musel být vyřazen zápas Diego Sanchez vs Joe Lauzon kvůli zranění jednoho ze zápasníků. (The Viper)
  • První turnaj organizace UFC na území Mexika. (The Viper)
  • Zápas Werdum vs. Hunt byl o tzv. dočasný titul těžké váhy UFC, jelikož šampion Cain Velasquez, původní soupeř Werduma na UFC 180, se zranil a vedení UFC už nechtělo odkládat obhajobu tohoto titulu, protože poslední zápas o tento titul proběhl až 19. října 2013. (The Viper)

Reklama

Reklama