Reklama

Reklama

Dig Two Graves

Trailer

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to takový zvláštní příběh, u něhož jsem si nemohl zvyknout na to, jakou poetiku prezentuje, jak se zde prolíná realita s něčím, co by mohl být i fantaskní horor. Nelíbily se mi postavy, které zde vystupovaly, a celou dobu jsem měl ke snímku odstup, což mi zkazilo zážitek. Ne, tohle mi prostě nesedlo. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak se zase všichni uklidníme. Zcela nesmyslně podhodnocenej film, kterej zřejmě doplácí na to, že není žánrově vyhraněnej. Ted Levin je jako starej šerif výbornej a režie Huntera Adamse je natolik precizní, že by mu mohli závidět mnohem slavnější kolegové. Pokud se film atmosférou něčemu blíží, pak věcem od Stephena Kinga nebo Raye Bradburyho. ()

septic 

všechny recenze uživatele

první polovina má suprový nádech. Je to takové temné, ale přitom jakoby pohádkové. Většinou jsem v podobných rolích zvyklý, že někdo (v tomto případě by to byla Jake) celý film ječí jak pojebaná kráva, ale tady to malá Samantha zahrála bravurně a role pro ni je napsaná skvěle. Od druhé poloviny se ale začíná vynořovat pointa příběhu, která je úplně debilní a navíc je vyvrcholena takovým jednovětným zakončením filmu, jakožto ukrutné moudro, které je spíš pro smích. Ano, je to krávovina, ale je to hezky natočeno a má to příjemnou atmosféru. Za mne 50% ()

Reklama

Reklama