Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletý Brett Cooper přichází z venkova do města se značně naivními představami. Když se seznámí s partou divokých mladistvých, stává se málem navždy jedním z vyvrženců společnosti. Při hledání "nových jistot" ho zaujme dívka Roxanne. Naštěstí dostává od policie šanci, aby ještě jednou rozhodl o svém dalším životě. bloudí ulicemi osamělý a hladový, navíc neví, kde nalézt přístřeší. Zmatený a utrápený se z nouze začne prodávat za peníze jiným mužům. Teprve po čase pochopí, že nezvolil správnou životní cestu... (Allan)

(více)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděl už dříve min. dvakrát, určitě existoval český dabing, měl jsem jej nahrán na videokazetě, bohužel, prohrabal jsem všechny skrýše doma a nic, už jsem před časem všechny kazety zlikvidoval. Snímek mě zaujal osudy hlavního hrdiny, kterého dobře zahrál Peter Facinelli, ale i některé další postavy jsou zajímavé (Beau, Roxanne). Třeba ještě někdo jiný film dohledá ... 7767 ()

Allan 

všechny recenze uživatele

Umakartová televizní režie i výkony všech zúčastněných herců. Film má určitě nést hluboké poselství, patrně o tom, že je lepší být venkovským křupanem než městskou kurvičkou, ale činí to tak neobratně, že se zhnusí po 20 minutách od začátku. Ten „drsný a nemilosrdný svět“ drog, prostituce a násilí je zde zachycen jako v nějaké kašírované slovenské televizní inscenaci a má-li dojít k nějakému střetu či konfrontaci, ihned se dostaví zatmívačka a následuje další upatlaný, veskrze patetický záběr (obvykle na majestátní budovu, pod níž stojí čistý a vymydlený homeless, hovořící briskní angličtinou). ()

Reklama

Reklama