Reklama

Reklama

Michael Jackson: Don't Stop 'Til You Get Enough

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
USA, 1979, 4:11 min

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Skladba mne neposadila na zadek, nápaditost zadní projekce klipu u mne vyvolala jen shovívavý úsměv, ale Michaelovo gumové kroucení s černým hmyzem pod krkem rozhodně stálo za zhlédnutí. Zvlášť, když se vedle sebe synchronizovaně svíjeli tři stejní Michaelové, kteří mi svým počtem nenápadně napověděli, kolik hvězd si tento klip zaslouží. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Klip, ktorým Jacko roztancoval Ameriku. A mnoho iných obyvateľov sveta, ktorý zistili, že Michael je viac, ako len člen týmu The Jacksons. ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Píseň Don´t Stop ´Til You Get Enough ze slavného alba Off the Wall napsaná samotným Michaelem Jacksonem je jeho první autorskou vlaštovkou do světa „krátkých filmů“ - jak sám říkal svým videoklipům. Klip byl v té době předzvěstí jeho budoucí filmařské geniality. DSTYGE bourá po desetiletí zarytou tradici, kdy v podobných nahrávkách interpreti stojí uprostřed podia a nehnutě zpívají své songy do stojanu s mikrofonem. Mimo to je klip na tu dobu revoluční také co se týká vizuálu a choreografie. Tady se nám rodí megahvězda. ()

Reklama

Reklama