Reklama

Reklama

Michael Jackson: The Way You Make Me Feel

(hudební videoklip)
Hudební
USA, 1987, 6:43 min

Hrají:

Michael Jackson

Recenze (9)

Mangano 

všechny recenze uživatele

Píseň The Way You Make Me Feel jako většinu svých dalších megahitů napsal sám Michael Jackson. Je tedy logické, že to chtělo pořádně šťavnatý videoklip. Když se v den natáčení sešel štáb a padla první klapka, musela se hned opakovat. Poté co Michael udělal svoje první taneční pohyby a acappella do ticha zazpíval první verš, přesně tak jak je slyšet a vidět v úvodu klipu, zůstal šokovaně štáb jen nehnutě stát a s nehynoucím respektem k přízraku, který právě zúčastnění viděli, nebyl nikdo schopný žádné reakce. V klipu tak vidíme až druhou klapku, která už vyšla na jedničku. Pokud by v takovém klipu hrál hlavní roli někdo jiný, vypadal by jako idiot. Kdo ale jiný než sám Král popu si může dovolit během choreografie šoustat silnici a tvořit při tom hudební dějiny. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Možno by sa pán Jackson sťažoval, keby sme ho po tomto klipe označili za sexuálnu atrakciu. Ale on ňou v tomto epose takpovediac je. Kreativita tanečných výkonov je úžasná. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tatiana Thumbtzen vypadá v klipu naprosto úžasně a musím se přiznat, že pokud bych v temné uličce potkal cosi podobného, tak užiju Michaelův recept - stovka nadháněčů ji nenechá odejít, já po zásahu bleskem začnu předvádět zběsilé taneční kreace, následně ji zaujmu speciálními pohyby okoukanými z dokumentu o páření opic a na závěr mi ji do náruče přihraje prasklý hydrant. Už se na to těším. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Modelka Tatiana Thumbtzen, kterou v klipu Jackson uháněl, se pak příležitostně objevovala jako host i na Jacksonově Bad Tour právě při "The Way You Make Me Feel". (Polinecka)

Reklama

Reklama