Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Benátkách 70. let se muž vyšplhá mezi vysoko postavené mafiány z Camorry a začne si užívat luxusní život, ke kterému se dostal doslova přes mrtvoly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Slabší mafiánskej film. Je to nepřehledný, neuspořádaný, všechny postavy bez výjimky jsou divákovi jedno, k nikomu si nemáte šanci vytvořit vztah, a už vůbec ne pozitivní. Nikdy jsem nevěděl, kdo je kdo a v jakém jsou spolu poměru- vyjma toho, že spolu dělali “u jedné firmy”. Po tomhle filmu mi toho v hlavě moc nezůstane. ()

Reklama

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Nemastná, neslaná a ničím zapamatovatelná gangsterka, kterou bych od současné italské produkce nečekal. Do skromné, hodinu a půl dlouhé stopáže je vměstnán neoriginální šablonovitý příběh o vzestupu a pádu hlavního hrdiny, respektive jeho zločinecké skupiny. Na takto malém prostoru je zkrátka nemožné pokrýt zhruba třicetiletý časový úsek, kór když je scénář tvořen z útržku nahodilých epizod a soustředí se na neúměrné množství postav. Pozorný divák si alespoň povšimne několika povědomých tváří ze seriálového hitu Gomorra.  P. S. Film se odehrává v Neapoli a nikoli v Benátkách, jak mylně uvádí Netflix, potažmo ČSFD. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Předně taky nechápu co má být v Benátkách, když je to Neapol jak stehno. Jinak klasická italská mafiánská epizoda o jednom skutečném zločinci, který prostě zbohatl na prodeji drog a pak na to doplatil v tom měřítku, že zběhnul na druhou stranu. Je to prostě takový dobrý průměr, bez silných momentů. Ze začátku se vracíte do dětských let, až do současnosti. Tohle téma se ani nesnaží různě odbočovat, občas se někdo zastřelí, rodina a však to znáte. Natočený to bohužel není až tak moc působivě a možná razantněji pro divákovo očíčko, ale na dobrý průměr pro fans no problemo. ()

Reklama

Reklama