Reklama

Reklama

Příště budu mířit na srdce

  • Francie La Prochaine Fois je viserai le cœur (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mezi roky 1978 a 1979 děsil obyvatele okresu Oise na severu Francie vrah, který který zabíjel mladé stopařky. Film podrobně vykresluje život tohoto sériového vraha (Guillaume Canet), osamělého muže, který pracuje jako strážník (Gendarmerie nationale francaise) a který tak vyšetřuje své vlastní vraždy. (mortak)

Recenze (5)

mortak 

všechny recenze uživatele

Velmi seriózně pojatá studie dvojího života sériového vraha, který mezi roky 1978 a 1979 byl straznikem v okrese Oise na severu Francie a zároveň vraždil mladé stoparky. Autoři se snažili o pečlivou rekonstrukci, ale otázka je, proč se dívat na chladný film, jehož hlavním a vlastně jediným hrdinou je nesympaticky vrazdici šílenec s nudnym životem. Jako hodinový dokument by to paradoxně mělo větší sílu než celovečerní film. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po mnohých, lacných sračkách s tematikou o sériových vrahoch, bez akejkoľvek vážnosti a serióznosti, je pre mňa takéto spracovanie ako balzam na moju ubolenú, filmársku dušu. "La Prochaine Fois je viserai le cœur" určite nie je žiadnym, krimi thriller-ovým skvostom alá "L'Affaire SK1", ktorý bol určite lepšou "zábavou", no v rámci žánru "podľa skutočnosti", sa taktiež nejedná o žiadny prepadák. Za mňa je atmosféra slušná, komorná, i keď nie temná. Príbeh dobrý, i keď nie vyslovene podrobný. Herecké obsadenie vhodné, i keď nie excelentné, no čo sa uznať musí, je čerpanie informácii tvorcov zo spisov, vďaka čomu je podanie príbehu o sériovom vrahovi v uniforme pomerne realisticky poňaté, bez zbytočného pátosu, a to už sa dnes cenní .. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu a hereckého obsadenia to bolo veru lákavé, ale napokon som dosť sklamaný. Celé to bolo také chladné, bezemočné, a v podstate tu nie je žiadny výrazný epický záber. Po celú dobu len sledujeme psychopata Francka, ktorý úplne bezdôvodne vraždí mladé stopárky a potom sa tvári, že chce tieto vraždy aj vyšetriť. Myslím si, že na daný námet by sa dal natočiť aj oveľa lepší film. Z tohto pohľadu je to pre mňa dosť sklamanie. Za týchto okolností by to bolo asi skôr na dokument. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

skoro nic se tam nestalo. týpek povraždil několik stopařek, pak utíkal před policií, poté se sebepozkožoval a brečel (sad story kámo) a nakonec ho chytili, ale my jsme se ani nedozvěděli jak (získali proti němu nějaké důkazy? nebo jim konečně došlo, že se jejich kolega TROŠIČKU podobá chlapovi z identifikační fotky??). více jsem se dozvěděla na googlu. doporučuji tento článek: https://www.extrastory.cz/francouzsky-policista-honil-serioveho-vraha-byl-jim-on-sam ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné a nezajímavé drama o nudném a nezajímavém policistovi a jeho nudném a nezajímavém životě. Aby to nebyla až taková nuda, tak příležitostně někoho usmrtí, ale i to je natočeno tak, že je to nuda. (8%) ()

Reklama

Reklama