Reklama

Reklama

Green Room

  • Slovensko Zelená miestnosť (více)
Trailer 6

Basgitarista Pat (Anton Yelchin), gitaristka Sam (Alia Shawkatová), bubeník Reece (Joe Cole) a spevák Tiger (Callum Turner) tvoria štvorčlennú punkovú kapelu Ain´t Rights. Po skončení zmluvy cestujú po severozápade Spojených štátov a hľadajú príležitosť na vystúpenie alebo stály angažmán. Moderátor miestneho rádia Tad (David W. Thompson) s pomocou bratranca Daniela (Mark Webber) im zariadi vystúpenie v bare skinheadov a neonacistov, ktorý sa ukrýva pred zrakom verejnosti hlboko v portlandských lesoch. Hudobníci potrebujú peniaze a rozhodnú sa ponuku prijať. Vyhadzovači Gabe (Macon Blair) a Big Justin (Eric Edelstein) im vezmú mobily a zatvoria do zelenej miestnosti. Koncert beží bez problémov, ale po jeho skončení sa Pat stane náhodným svedkom vraždy. Po vystúpení sa vracia po mobil do zelenej miestnosti a objaví dobodané telo skinheadky Emily (Taylor Tunesová), ktorú zabil neonacista Werm. Svedkyňou vraždy bola aj Emilina priateľka Amber (Imogen Pootsová). Pat chce zavolať políciu, ale majiteľ klubu Darcy (Patrick Stewart) zatvorí členov kapely spoločne s Amber a agresívnym vyhadzovačom do zelenej miestnosti, kým sa nerozhodne, čo s nimi urobí. Hudobníkom zostáva im len veľmi málo času vymyslieť, ako sa dostať na slobodu a zachrániť si holé životy. (TV JOJ)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (187)

cariada 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nuda, která byla dlouhá jak týden před výplatou. Skupina fetek do toho rasisti a poněkud debilní zápletka, kdy si nikdo ani majitel neví rady jak z toho ven a chová se jak naprostý amatér. Patrick Stewart hraje v takovém "béčku" má to zapotřebí? A ještě to dodělal slovenský dabing, za mě už nikde více. O to víc nechápu tak vysoký hodnocení 63%. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Tak tohle mi sedlo. Hodně. Jako fanouška Taylor Swift a velice citlivého diváka v jednom mě to přitom samotného překvapuje, protože na koncertu jsem byl dobrovolně naposledy asi před deseti lety a teen gore je dost možná můj nejmíň oblíbený žánr ze všech - a přesto - takhle napínavý příběh stojící na základě "ve špatnou dobu na špatném místě" tady už dlouho nebyl. Záporáci byli díky své otupělé chladnokrevnosti děsiví, hrdinové zase správně naivní a finále tak lidsky zoufalé, až mi z toho přejížděl mráz po zádech. Zkrátka odporná zelená pecka, kvůli které mi to stojí za to uvažovat, jestli ještě trochu nezamíchám s tou mojí letošní filmovou top 10. Green Room - 9/10 ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Green Room" som chcel vidieť v momente, ako som zistil, že tu bude hrať pán Patrick Stewart. Nie je žiadnym tajomstvom, že tento človek je podľa mňa skutočne pán herec a kedykoľvek ho človek vidí, tak má chuť mu tlieskať. Minulý rok sa predviedol v maličkej dráme Match (, kde by ma potešilo, keby si ju všimlo viac ľudí) a dúfal som, že ma presvedčí aj tu. A musím priznať, že je jednoznačne najlepším elementom tohto filmu a sledovať ho je opätovne veľká radosť. Problémom filmu sú však mladí ľudia, ktorí sa snažia dostať von z nepríjemnej situácie. Nie sú zlí, ale nemôžem povedať, že by ma ich postavy nejako oslovili. A keď sa začnú veci diať, ich osudy mi boli prakticky ukradnuté. A rovnako podľa mňa urobili pár nie moc šťastných rozhodnutí, ktoré spôsobili, že nie všetci vyviazli so zdravou kožou. Ale musím povedať, že gore efekt je veľmi dobrý a aj situácia, v ktorej sa ocitli je veľmi dobre spracovaná. Plus keď sa rozhodnú otočiť situáciu na svoju stranu, je to paráda. Na to sa díva vynikajúco. Celkovo musím povedať, že ide o veľmi solídny gore thriller/horor s veľmi dobrou atmosférou, skvelým Patrickom Stewartom a veľmi dobrým záverom. A stojí za to si film pozrieť. A už len úplne na záver, moja úcta Antonovi Yelchinovi, ktorý bohužiaľ tohto roku nešťastne prišiel o život. Hodnotenie: B ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Hrdinové jsou členy kapely, která se náhodou dostane do průseru v rokovém klubu a jehož majitel je mistr Stewart, který je mimo jiní opravdu perfektní. Škoda, že v temném a démonickém prostředí jakékoli jednání postrádá logiku, včetně toho, že náckové a punkeři se potkají na jednom koncertě be friendly. Všech postav jednají nahodilé, nesmyslně a zvláště u zabijáků.. Vadí to do takové míry, že se nepodaří navodit nejvyšší míra napětí a vyvolává nechuť klaďasům vůbec fandit. Co se musí nechat, tak je drsná akce a gore, které je zmáknuté na jedničku, zvláště scény se psy dost mrazí. Stačilo si lépe poradit se scénářem, nápady a byl by to horor roku .......6/10 ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Punková vyvražďovačka. Předevčírem jsem nevěděl, že něco takovýho existuje, ale dneska jsem ochotnej vošukat bezhlavou mrtvolu anglický královny, jen aby pro mě někdo vyrobil další. Jak přesně překonvertovat to makobrózní nadšení do písmenek, když odér z mý mrdkou ulepený klávesnice, ta pravá esence nadšení, nejde vecpat do jedniček a nul? Tak tedy - kurevsky epické obsazení v čele s Herr Picardem, v brutalitách ani kapka digisraček, nepředvídatelné pořadí chcípání lovné zvěře, soundtrack říznej až na půdu a perfektně vykreslený prostředí náckovskýho prdelákova, kde rotvajleři dávaj dobrou noc a kde červený tkaničky neznačí, že je čék teplouš. Yelchina je každopádně děsná škoda. Na tu jeho sympatickou držku týpka od vedle se mi hezky koukalo už někdy od Huffa a já doufám, že se mu v tý nekonečný temnotě neexistuje pohodlně. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Paintballový príbeh, ktorý Pat (Anton Yelchin) rozpráva, je skutočným zážitkom, ktorý mal scenárista a režisér Jeremy Saulnier. Rick Spears je skutočný človek, ktorý urobil to, čo bolo uvedené v príbehu. (Pat.Ko)
  • Patrick Stewart v rozhovore uviedol, že keď dočítal scenár vo svojom vidieckom dome v Anglicku, bolo to také desivé, že zamkol svoj dom, zapol bezpečnostný systém a nalial si škótsku. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel herec Anton Yelchin

Zemřel herec Anton Yelchin

19.06.2016

V pouhých 27 letech nás dnes opustil Anton Yelchin, jehož určitě znáte jako Chekova z posledních dvou filmových Star Treků. Yelchina při stále nevyřešené nehodě zabilo jeho vlastní auto, na premiéře… (více)

Reklama

Reklama