Reklama

Reklama

Big Sky

Trailer

Obsahy(1)

Uprostred pustatiny sa dodávka vezúca pacientov do sanatória stane terčom prepadnutia, ktoré sa vymkne spod kontroly. Preživšia osemnásťročná Hazel (Bella Thorne), ktorá trpí agorafóbiou, musí prekonať svoj strach i démonov vo svojom vnútri a vydať sa na takmer desaťkilometrovú púť plnej nástrah až do najbližšej osady po pomoc. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

maddy 

všechny recenze uživatele

Big Sky mal veľkú šancu rozohrať nervy drásajúci thriller. Hlavná postava má totiž fóbiu (odborne sa jej nadáva agorafóbia) z okolitého sveta, z otvorených priestranstiev. Celé dni tak trávi doma vo svojej izbe, až jedného dňa pri prevoze autom, v ktorom sa preváža s ostatnými zatvorená vzadu v akejsi „truhle“, aby neprišla do kontaktu s okolitým prostredím a psychicky sa nezrútila je však posádka auta napadnutá a takmer vyvraždená. Ona sama tak musí čeliť nielen útočníkom, ale hlavne sa vysporiadať so svojou fóbiou a vnútorne bojovať so sebou samou, so svojou psychikou. Toto je asi úvodných pár desiatok minút a ďalej som bol skutočne zvedavý ako sa režisér s nasledujúcimi minútami poperie. Bohužiaľ, nepopral. Pár scén je celkom slušných a ani tie postavy nie sú vyslovene zle napísané, ale celé je to tak o ničom, až beda. Film v ďalších minútach doslovne nič neponúkne, polovicu filmu tu postava sedí ukrytá za nejakým kameňom, nijako to negraduje, vôbec tu nefunguje napätie, príbeh, ani vlastne nič. Nakoniec to nudí až tak, že i tých 90 minút je skutočne problém dopozerať na jeden krát. Absolútne zbytočný film s tak unylou réžiou, že do budúcna si rozmyslím, či od Graua chcem ešte niečo vidieť. CELKOVO: 1* (2/10) ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Film pre ťažkých frajerov a odvážlivcov! Dvadsať minút pred začatím treba do seba hodiť jednu 400 mg pirulu Vália, počkať následujúcich dvadsať minút, vtedy to pauznúť, vkľude zahuliť džointa a potom to bude snád' iný príbeh. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Podivnej film o přepadení, kterej má ještě podivnější postavy. Děj se rozjede slušně, kdy donutí diváka očekávat všecko možné, bohužel se zakončením se scénarista popral jako chytrá horákyně, což na lepší než průměrné hodnocení stačit nemůže. Nic moc. 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějaká ta scéna je tu i docela dobrá, ale to je tak bohužel všechno. Film dělá celek a ten nefunguje a ty ucházející scény ho nezachrání, stejně jako postavy, které nejsou úplně špatně napsané. Ale jako kdyby se topily v něčem, co prostě jako celek nedává smysl a není to moc dobré. Jako kdyby si i tvůrci nevěřili. Anebo věřili až moc? ()

Reklama

Reklama