Reklama

Reklama

Extortion

  • Slovensko Stratení v Karibiku
Trailer

Americký kardiochirurg Kevin Riley (Eion Baily) sa rozhodne odísť s rodinkou na dovolenku do Karibiku. Po prílete a ubytovaní sa zdá, že prišli na dovolenku snov. Jeho malý syn sa chce previesť na vodnom skútri, požičovňa pri hoteli má však všetko požičané, a tak si Kevin prenajme na pár hodín obyčajný motorový čln len s kanistrom benzínu od miestneho rybára. Rodinka vyjde na more, a keď už sa chce Kevin vrátiť, objaví sa na obzore ostrov. Otec sa nechá synčekom prehovoriť, aby ostrov preskúmali. Ostrov je neveľký, s vegetáciou, ale pustý. Po krátkom prieskume sa chcú vrátiť, ale motor na člne nechce naskočiť. Na ostrove musia prenocovať. Ostrov sa tak zrazu stáva smrteľnou pascou a pomoc, ale aj nebezpečenstvo, môže prísť jedine z mora... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Juto 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľná blbosť. Čo sa vo filme všetci zbláznili? Pri pozeraní filmu som si pokladal túto otázku. Najprv som si hovoril, že otec ktorý zoberie rodinu na otvorené more v polorozbitom člne a ešte k tomu bez vody musí byť imbecil. Ale nie všetci sú vo filme imbecili. Čo sa potom deje je neuveriteľná hovadina. 1/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rodinka si vyjede na dovolené na moře v podezřelém člunu, který jim také nedovolí se vrátit z ostrova a oni ztroskotají. Problém je, že nebudou schopni přežít a nezajistí si ani kapičku vody, takže malý synek začíná pomalu umírat. Chlap chce vzít záchranu do svých rukou, ale všechno se zkomplikuje. Místy docela nuda, předvídatelné, ale koukatelné. ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Náhodne som narazil na tento film v TV a konštatujem, že na tak nenápadný film to je celkom slušné dielo. Páči sa mi prostredie filmu, ktoré je príjemne natočené a zobrazené, žiadne stereotypné lokácie. Herci sú pre mňa neznámi, ale na film v kľude stačili. Pár drobných akčných scén poteší, dej ma vtiahol prakticky okamžite a bol som zvedavý na rozuzlenie príbehu. Chýb sa vo filme určite zopár nájde, ale bavilo ma to. Ako som spomínal v úvode - nenápadný film, ktorý ale milo prekvapil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Přetažená stopáž nutí člověka občas přemýšlet, což celku příliš neprospívá, protože těch nelogičností a náhod je tu až příliš, o naivitě a předvídatelnosti ani nemluvě. A to je škoda, protože když se film nadechne a přidá na obrátkách, je se na co dívat a špatné to nebylo ani ze strany herců. Za jedno kouknutí to asi i stojí, ale celkově je to z mého pohledu sice slušně natočená, ale jinak snadno zapomenutelná rutina. 50% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Film se na první dojem jeví docela málo atraktivní, po půl hodině však přibije diváka k židli a navnadí ho na hodně napínavou Survival kriminálku, při které jsem si vzpomenul na Uprchlíka s Harrisonem Fordem. Slušný scénář se stará o pěknou dávku zvratů,nechybí i přesvědčivé herecké výkony, reálný základ, spousta napětí a pocit beznaděje, kde se během jedné noci hlavnímu hrdinovi převrátí celéj život vzhůru nohama je až šokující. Hodně dobréj film 80% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama