Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pověz to světu je historický film, zachycující skutečný příběh skupiny rozdílných lidí, kteří stáli za zrodem Církve adventistů sedmého dne. Jejich životy se spojí v zápase o porozumění biblických proroctví o druhém příchodu Ježíše Krista. Na pozadí společenského, politického a duchovního převratu v Americe 19. století naděje Kristových následovníků ztroskotají, když se v určené datum Mesiáš nevrátí. Na druhý den zjistí, že jejich svět se změnil v chaos. Námořní kapitán vše ztratil, farmář se snaží pochopit, kde se zmýlil, mladá žena má vidění a rodí se dynamické celosvětové hnutí. (Spider86)

(více)

Recenze (3)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Poněkud dlouhý, přesto docela zajímavý film o vzniku církve Adventistů sedmého dne, údajně podle skutečné události. (6x 28 minut) Různých církví je okolo nás hodně. A myslím, že není na škodu mít trochu přehled, kde má která své kořeny. Takže ať už jsi jejím členem nebo ne, pokud máš čas navíc, můžeš se podívat. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Mám rád kresťanské filmy. Povedz to svetu ale bolo pre mňa veľmi dlhé a nudné. Z vieroučného hľadiska mi to takmer nič nedalo a z historického ma to nedokázalo zaujať. ()

Reklama

allegria 

všechny recenze uživatele

Vysoké hodnocení dávám za námět a základní myšlenku, nikoli za zpracování filmu. Nejvíc mě asi rušilo, že matka pěti dětí vypadá i po dvaceti letech jako v šestnácti - a nejen ona. Maskéři mohli trochu zapracovat. Jinak se mi ale líbí např. poselství o zdravém životu: Je naší povinností starat se o své zdraví - Musíme se starat nejen o duši, ale i o tělo, je to "chrám boží"... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Všech 6 epizod dali autoři volně ke zhlédnutí na oficiální stránky filmu. (KrestanFilms)

Reklama

Reklama