Reklama

Reklama

Boj o nemovitosti

(pořad)
  • USA Property Wars
Reality-TV
USA, 2012, 25 min

Obsahy(1)

Sledujte agresivní nákupčí v pouštním vedru arizonského Phoenixu. Snaží se zde získat nejlukrativnější domy, jež se nedávno na příkaz soudů dostaly na aukci. Jelikož dražitelé jsou ve stavu pohotovosti již u samotného soudu, mají tito nákupčí jen pár minut na prozkoumání domu před začátkem aukce. Před koupí domu však nesmí nahlížet do jeho interiéru. Proto se při rozhodování, zda jde o vhodnou investici, spoléhají jen na svou intuici a zkušenosti. Samotné nemovitosti však v této válce o vyšší nabídku nepředstavují jediný faktor. Mezi nákupčími, kteří hodlají dané domy získat, je totiž rivalita osobní záležitostí. Skutečná legrace začne v okamžiku, kdy je cenová nabídka přijata a noví majitelé poprvé vstoupí do domu. Musí se připravit na řadu možných alternativ: Je dům klasickým pokladem? Bude zapotřebí hodně investovat do oprav či je nemovitost zamořena nějakou havětí? (Discovery Channel)

(více)

Recenze (2)

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Docela povedené,ale už mě to nebaví tak jako dražby kóje. Navíc,když koupí dům za 300 tisíc dolarů a řeknou že je to za hubičku,tak se z toho celej osypu ()

Nelishka91 

všechny recenze uživatele

Na hlášku: Mám jenom 71 nemovitostí a ty pronajímám asi jenom tak nezapomenu! Tomu říkám závist aneb asi jiný Vesmír :) ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama