Reklama

Reklama

Boj o nemovitosti

(pořad)
  • USA Property Wars
Reality-TV
USA, 2012, 25 min

Obsahy(1)

Sledujte agresivní nákupčí v pouštním vedru arizonského Phoenixu. Snaží se zde získat nejlukrativnější domy, jež se nedávno na příkaz soudů dostaly na aukci. Jelikož dražitelé jsou ve stavu pohotovosti již u samotného soudu, mají tito nákupčí jen pár minut na prozkoumání domu před začátkem aukce. Před koupí domu však nesmí nahlížet do jeho interiéru. Proto se při rozhodování, zda jde o vhodnou investici, spoléhají jen na svou intuici a zkušenosti. Samotné nemovitosti však v této válce o vyšší nabídku nepředstavují jediný faktor. Mezi nákupčími, kteří hodlají dané domy získat, je totiž rivalita osobní záležitostí. Skutečná legrace začne v okamžiku, kdy je cenová nabídka přijata a noví majitelé poprvé vstoupí do domu. Musí se připravit na řadu možných alternativ: Je dům klasickým pokladem? Bude zapotřebí hodně investovat do oprav či je nemovitost zamořena nějakou havětí? (Discovery Channel)

(více)

Recenze (2)

Nelishka91 

všechny recenze uživatele

Na hlášku: Mám jenom 71 nemovitostí a ty pronajímám asi jenom tak nezapomenu! Tomu říkám závist aneb asi jiný Vesmír :) ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Docela povedené,ale už mě to nebaví tak jako dražby kóje. Navíc,když koupí dům za 300 tisíc dolarů a řeknou že je to za hubičku,tak se z toho celej osypu ()

Reklama

Reklama