Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Cynthia McKay (Cynthia Rothrock), jejíž snoubenec přišel během výkonu služby o život, je následně od policie propuštěna za nevhodné chování a zdrcena odchází do ústraní. Posléze dostane druhou šanci, když si ji Lawton Hobbs (Daniel McVicar), majetný, prostopášný podnikatel najme jako osobního strážce, aby chránila jeho život před psychotickou a nelidskou Ninou Lyndellovou (Lydie Denier), toutéž ženou, jež chladnokrevně zabila jejího snoubence. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ze začátku tu máme několik přestřelek a slušné Cynthianiny kopačky,pak film trochu zpomalí aby nabral dech a znovu se rozjede se znovu do akce. Cynthia mi opět dokázala proč jí mám tak rád. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Drzá a hrdá Cynthia, která jde tvrdě za svým a nezastaví se před ničím. Opravdu před ničím a jede jako tank proti zdi. 50% ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Čestná a hrdá policistka přijde o svého snoubence a shodou okolností osudu se opět setká s bezcitnou ženou, která jejího snoubence zastřelila. Ona, která uprchne z vězení a policistka, která u sboru skončila se střetnou v hnízdečku miliardářského povrchního playboye. Zápletka jaxviň. Ještě, že to zachraňují občasné duely, protože jinak by to mohlo být horší. Fighty od Cynthie jsou skvělé. ()

Reklama

Reklama