Reklama

Reklama

Zavražděna krátce po příjezdu

(seriál)
  • USA Dead on Arrival

Obsahy(1)

1. díl (Smrtící posedlost): Rebecca se přestěhuje do Oregonu, aby se stala Hollywoodskou herečkou. Záhy však zjistí, že sláva má temnou stránku děsivější, než co by si kdy dokázala představit.

2. díl (Tanec s ďáblem): Catherine se přestěhuje do New York City za svým snem stát se tanečnicí. Když se však zaplete do milostného trojúhelníků, její sen se vytratí v prožitém násilí.

3. díl (V Kansasu už nežije): Amy se přestěhuje do New York City a začne pracovat jako sociální pracovnice. Navzdory svým nejlepším úmyslům se však ocitne tváří v tvář temnotě a zlu ulic metropole.

4. díl (Rokenrol jako noční děs): Tim odejde ze svého rodného města, aby se stal součástí živé hudební scény Oregonu. Když dostane práci v rockovém klubu, bohužel zjistí, že hudební scéna má temné zákulisí.

5. díl (Nemocnice jako z hororu): Kathryn se přestěhovala do velkého města a našla si práci v místní známé nemocnici Bellevue. Tam se stala obětí strašlivého činu, který otřásl celé město.

6. díl (Cesta do pekel): Kristi odešla ze svého malého města, aby udělala kariéru u filmu v L.A. Když však poznala suverénního agenta pro obsazování rolí, její hollywoodský sen se přeměnil v noční můru. (TV ID Xtra)

(více)

Reklama

Reklama