Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veliteľ zásahovej skupiny prichádza so svojou vycvičenou jednotkou do jedného z mestských obytných panelákov, aby okradol najväčšieho dodávateľa drog. Mladá a krásna kuriérka sem prináša donášku, ktorú sa nikdy nemala pokúsiť doručiť. Swingers párty v byte u jedného z miestnych feťákov sa razom mení zo sexuálnych orgií na krutý boj o život. Toto je len hŕstka z osudov mnohých obyvateľov paneláku, ktorí sa ocitajú v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Mestom sa začína šíriť smrteľný vírus, ktorý mení ľudí v krvilačné beštie... (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (29)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočťák roku!! Tenhle film je neuvěřitelná jízda za málo peněz !! Od 5 minuty se film rozjede svižným tempem a pokračuje až do zajímavého vyvrcholení. Kdo tvrdí, že české holky jsou nejhezčí na světě, mrkněte na Zombie fight club !! Vystupuje zde škála krásných polonahých holek, které se nebojí ukázat i něco více a při velmi intenzivní mrdačce, se nejeden z vás vzruší. Dále je potřeba vychválit gore, byť v převážné míře stříkají digitální cákance, naštěstí je krev dobře zbarvená, takže to působí efektně nikoli jako ve sračce Adam Chaplin a podobně, některé scény jsou vskutku over the top (mlýnek na maso) a hlavní hrdina je sympaťák, se zombíkama se nesere, žádný nemá proti němu vůbec šanci, rukou jim bez problémů rve čelist a nejednomu rozmlátí xicht o zeď. Už ve 40 minutě jsou všichni prosáklí krví, ve filmu není ani jedna bytost bez cákance krve, což je plus, je to totiž masakr jako kráva, kterému vadí na kráse pouze lehce ošuntělý look, ale dá se to přežít. Jen pro příznivce Gore, Asie a fanoušky videoher.. Left for dead ?? !! Mít film vyšší rozpočet, tak by mi Asie slušně překoutila žebříčky ke konci roku, ale i tak fajn řežba 70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Máme pár minut do vypuknutí nákazy. Před kamerou se neobjeví jiné, než krásné mladé kočky (asi nejvíc zaujme Jessica Cambensy). Je tu jedno feťácké doupě, je tu jedna narozeninová party. Brzy tak v jednom baráku pobíhá několik menších skupinek přeživších, kteří odráží monotónní útoky nemrtvých a nechávají diváka chladným. Asiaté zase přehrávají, kde můžou, speciální efekty jsou spíš divné, než že by nadchly. Krev cáká bez ladu a skladu, akce i explicitní scény se brzy okoukají, hladová, klimbající se a líně se pohybující stvoření moc nepřekvapí, takže dál platí, že nějaký šťavnatý zástupce tohoto subžánru se už nějakou dobu neobjevil. Ale na Tchaj-wanu se snaží, takže ty odřené tři hvězdy dám. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Kravaťáci to pošlou do sraček, to je jasný. No ja som týmto úletom bola " giltys pležrovaná" a nevadili mi ani vykrádačky čohokoľvek, v čomkoľvek a akokoľvek. Koho uráža Rape Zomb / K. Pussy prípadne Santiho Čaplin, nech ukáže snímku záda. Že digi krvavé cákance ? A co! Je to jen poho koncoročnej Tchaj zombie joint. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Z väčšej časti lacná vykrádačka "The Raid", s chabým digitálnym spracovaním a natočená v škaredom ošuntelom looku. Raid sa však samozrejme nedá vykrádať príliš dlho - obzvlášť keď sú tvorcovia i aktéri bez výraznejšieho talentu - a tak sa to po chvíli „originálne“ zvrtne do zombie flicku, kde sa ako detičky vybavia s umelými gore efektmi, naivne uletenými momentmi a sirupovo-krvavými scénkami. A aby sa nepovedalo, že sa to už v zombie duchu aj uzavrie, tak sa to v záverečnej tretine nasilu prehupne do namiešanej post-apo / WIP / fight šarády, ktorá celkovým vyznením ešte trochu zatrasie. Ale už len za očividnú snahu a určitú nápaditosť tie 3* dám, hoci by sa to bez problémov dalo strhať omnoho hlbšie. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ LIDÉ SE ZBLÁZNILI A BRUTÁLNĚ UKUSUJÍ OBĚTEM TVÁŘE...“ /// Tchaj-wanskej panelák v centru nákazy. Zombíci se valej z bytů, z vejtahu…. jsou prostě všude a zdrhaj před nima úplně všichni. (I přeživší členové speciální jednotky, co tam měli jakejsi šolich). Divný (levný?) speciální efekty, celkem krvavý, ale ta krev je debilně komiksová, všude cáká a dělá skvrny, který zajebou každou kameru v dosahu několika mil (kilometrů). Citově se tady snažej rozehrát pár nějakejch mikropříběhů nájemníků, který mě nechávaj (nečekaně?) klidným. Emoce nevzbudí, spíš nuděj. Po hoďce přehoděj vyhybku a předváděj, co lidi naučila apokalypsa. Sex a hry. Pobíhaj tady holky ve spoďárech, kolem nich pár magorů, pak taky horda vobyčejnejch zombíků…... prostě žlutá trapárna. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci zjistit, jestli je hezčí zombík náš, nebo ten žlutej. 2.) Za kus žvance si to nechám udělat i na sucho. 3.) Thx za titule „mindhunter29“ /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama